Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Filter

230V dæmpere

På denne side finder du vores udvalg af 230V dæmpere til LED lyskilder.

Vælger du at købe en LED dæmper online hos MrPerfect er du garanteret kvalitet til en yderst fordelagtig pris.

 • EasyDimmer200
  200W LED dæmper, passer i FUGA
  DKK 324,72 DKK 369,00 inkl moms.
  Nedsat pris!

  Denne lysdæmper er udviklet primært til dæmpning af LED lyskilder. Afdækning i både hvid, grå og sort medfølger. 5 – 200VA belastning med manuel indstilling til min. og maksimum niveau som huskes og med mulighed for korrespondancestyring via kip-tryk. Dæmperen passer i LK FUGA 1 modul afbryder system.   Maximum belastning 200 W / VA...

 • Fuga lysdæmper LED-S 120VA
  Med korrespondance, Hvid
  DKK 508,00 inkl moms.

  Lysdæmper med korrespondance kan du tænde og dæmpe ohmske, induktive og kapacitive belastning. Lysdæmperen registrerer automatisk den tilsluttede belastning. Den er sikret mod overbelastning og kortslutning, beskyttet mod overophedning og har en soft-start funktion.Enheden passer i FUGA dåser for indmuring, indstøbning og forfradåse, samt underlag. EAN...

 • SG LEDDim 200
  200W, passer i FUGA
  DKK 467,00 inkl moms.

  LEDDim 200 tændes og slukkes med tryk og dæmpes ved at dreje. Hvid, sort og grå fronter medfølger. Universal digital 2 fase lysdæmper udviklet til at yde perfekt dæmpning på alle dæmpbare LED lyskilder. Minimumsniveau kan indstilles. Opstart samme niveau som sluk (min. 10%). Påvirket tryk. 1-100% dæmpningsområde.Bemærk - kræver NUL-ledning. EAN...

 • SG LEDDim 400
  400W, passer i Europadåse
  DKK 485,00 inkl moms.

  LEDDim 400 Lysdæmper til montering i vægbox (EU) Indstilling af minimums niveau, 3-400 VA belastning, indgang for tryk med push dim funktionalitet. Blandt de eneste dæmpere, der kan dæmpe 400W LED. Kræver nul ledning. EAN nummer: 7021988203200 Åben datablad. Åben brugsanvisning.

 • Europadåse
  Passer til SG LEDDim 400
  DKK 32,00 inkl moms.

  Europadåse til SG LEDDim 400.

 • Kemo M156 touch lysdæmper
  200W, kip-kontakt eller sensor
  DKK 313,00 inkl moms.

  Lysdæmper modul som både kan styres med touch eller trykknap. Den er perfekt til LED pærer, almindelige pærer og halogen pærer uden elektronisk transformer. Vi har testet den ned til 5w, med vores GU10 5w LUX5. Kan dæmpes/styres via fase ind på ledning eller via touch sensor. Ledningslængde på touch:...

 • Skrueløs muffe til 2 samlinger
  DKK 6,50 inkl moms.

  Skrueløse samlemuffer der kan bruges til både bløde og stive ledere på samme tid. De har et praktisk tilslutningssystem, med orange vippepal, som gør det nemt at få de bløde ledere ind i hullerne.Ledningerne samles 2 og 2.

 • Skrueløs muffe til 3 samlinger
  DKK 9,00 inkl moms.

  Skrueløse samlemuffer der kan bruges til både bløde og stive ledere på samme tid. De har et praktisk tilslutningssystem, med orange vippepal, som gør det nemt at få de bløde ledere ind i hullerne.Ledningerne samles 3 og 3.

 • Skrueløs samlemuffe til 2 ledninger
  DKK 4,00 inkl moms.

  Skrueløse samlemuffer der kan bruges til både bløde og stive ledere på samme tid.De har et praktisk tilslutningssystem, med orange vippepal, som gør det nemt at få de bløde ledere ind i hullerne.

 • Skrueløs samlemuffe til 3 ledninger
  DKK 4,00 inkl moms.

  Skrueløse samlemuffer der kan bruges til både bløde og stive ledere på samme tid.De har et praktisk tilslutningssystem, med orange vippepal, som gør det nemt at få de bløde ledere ind i hullerne.

230V dæmpere i bedste kvalitet men til billigste pris

Er du til hygge og god stemning, eller har du bare lyst til at kunne styre dine lyskilder, i forhold til lysstyrken i din bolig, så findes der utallige muligheder for at indsætte lysdæmpere imellem strømkilde og lysgiver, pære eller rør, og på den måde selv bestemme, hvordan lyset skal være. Lyset er en vigtig faktor i vores liv, og vi er meget afhængige af lyset. Lyset giver liv, og det påvirker både vores fysik og sind. Derfor er det vigtigt, at vi kan styre det, som vi selv lyster, eller efter behov. Hyggelys forbinder vi med lettere dæmpet lys, og dæmper vi det en smule mere, så er det oplæg til noget mere intens eller intim hygge. Lyset bliver her en form for stemningsregulator.

Vælg det rigtige lys med 230V dæmpere

Omvendt er det, når vi for eksempel skal arbejde. Her kan der til tider være et behov for at lyset er noget stærkere, så vi for eksempel bedre kan se, hvad det er vi laver. Lyset bliver en forudsætning for at vi kan udføre vores arbejde så godt som muligt, og at vi kan se detaljer, som vi ikke behøver at se, når vi sidder med det dæmpede lys på en hygge-aften. Vores øjne er også meget afhængige af, at lyset er tilpasset det som vi skal se eller opleve. Det er for eksempel ikke sundt for vores øjne, at sidde og læse en bog i alt for lidt lys. Det gør, at øjnene skal anstrenge sig unødigt, og det går også ud over vores fokus og koncentration, og øjnene skades på sigt.

Smarte lysdæmpere fra Mrperfect.dk

Med en lysdæmper bliver det hele noget nemmere, og du vil kunne styre lyset lige efter dit behov. Lysdæmperen giver ingen modstand, når du vil have fuld belysning, men hvis du skruer eller trykker på dæmperen, så vil lysets styrke nedsættes. Om det er den ene eller anden type du vælger, afhænger af den lyskilde du bruge. Der findes mange typer 230 V dæmpere, og flere kommer til med tiden. Nogle er mekaniske, forstået på den måde, at de skal aktiveres ved berøring, og andre nye og smarte dæmpere, kan styres med fjernbetjening, eller elektronisk med for eksempel en smartphone. Den fagre nye verden vil også, at nye lyskilder ser dagens lys, som for eksempel LED, og det giver helt nye muligheder i fremtiden.

Her hos MrPerfect.dk er udvalget af dæmpere ret stort, og du vil let kunne finde det du skal bruge. Husk, at dæmperen skal matche lyskildens specifikationer, så du for eksempel kigger efter lysdæmper til LED, hvis det er LED lys du skal have dæmpet.