LED sparepærer – Bedst i test 2020 

Bedste LED pærer 2016Vi har oplevet en rivende udvikling inden for sparepærer de seneste år, hvor vi bl.a. er blevet bekendte med de såkaldte billige LED pærer.

Se de bedste LED pærer hos Mrperfect.dk

Disse LED-baserede sparepærer er mere populære end nogensinde før, hvilket der er mange gode grunde til. I dette blogindlæg bliver du præsenteret for bedst i test anno 2020. 


De bedste LED pærer på markedet 

Skal man have de bedste sparepærer på markedet, så kan man godt frygte, at man skal betale mange penge, men det er heldigvis ikke tilfældet. Der er nemlig rig mulighed for at købe kvalitetspærer, som ikke koster en formue. Den helt store fordel ved disse sparepærer er, at de bruger 4-5 gange mindre strøm sammenlignet med halogenpærer. Det giver en stor strømbesparelse – og dermed en stor økonomisk besparelse. Den almindelige familie vil altså kunne spare rigtigt mange penge ved at udskifte alle boligens pærer. 

Se udvalget af GU10 LED pærer her på siden.

MR16 spot

Sparepærer fra LEDlife – Testvinder 

Leder man efter bedst i test anno 2020, så kan man ikke komme uden om LEDlife, som er et populært og anerkendt brand. LEDlife er kendt for sine energibesparende og holdbare løsninger, som de allerede har leveret til rigtigt mange forbrugere i hele landet. Det er et dansk brand, som har fået stor succes med sine LED pærer og spots til private boliger og kontorer. 

Hvor mange penge du kan spare ved at skifte dine E27 LED pærer med stor fatning vil afhænge af flere forskellige ting. Ikke desto mindre kan du forvente, at der er tale om rigtigt mange penge. Det er en realitet, at de energibesparende pærer er dyrere i indkøb, men de er heldigvis meget billigere i drift. Dermed er det en investering, som meget hurtigt vil kunne tjene sig selv hjem. Det er ikke uden grund, at LEDlife sparepærer er kåret som nogle af de bedste på markedet. De kan nemlig købes til favorable priser, og kvaliteten er særdeles høj.

Se hvorfor Miljøstyrelsen anbefaler LED pærer og spots

 

LEDlife har bl.a. udmærket sig på følgende punkter: 

 •          Meget høj lyskvalitet – Perfekt farvegengivelse
 •          Energibesparelse (du sparer op til 90 % på elregninger)
 •          Ekstraordinær lang levetid (holder meget længere tid end traditionelle pærer) – levetid på til 50.000 timer 

Producenten bruger meget tid og mange ressourcer på at teste sine produkter, da de ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Når der bliver lavet interne tests, bliver der fokuseret på følgende: 

 •          Lyskvalitet (CRI måles i enheden RA)
 •          Farvetemperatur
 •          Pærens temperatur (den rette temperatur har indflydelse på levetiden)
 •          Langtidstest (pærerne bliver testet i mindst 2 dage, hvor de løbende tændes og slukkes) 

Sådan finder du den bedste LED pære 

Når man skal finde de bedste LED GU10 spots til sit hjem, så skal man tænke over flere forskellige ting. I den anledning handler det ikke nødvendigvis om at vælge den billigste pære, men derimod  gælder det om at vælge den pære, som besidder de vigtigste egenskaber. Hvis du ikke er med de vigtigste egenskaber, så giver vi dig gerne en kort introduktion. 

Handler du i en butik eller på nettet, så skal du altid kigge efter disse ting: 

 1.       Farveangivelse (RA / CRI) – RA anbefales at være over 80. Mange producenter har igennem tiden pyntet på denne værdi, så en ægte RA værdi på 80 er generelt rigeligt.
 1.       Levetid – Gå altid efter den længste mulige levetid – mindst 15.000 timer 
 1.       Lysfarve – Vælg en pære med et varmt lys (gerne 2700-3000 Kelvin) 
 1.       Lumen – Lumen angiver pærens watt-forbrug og er særdeles vigtig. 
 1.       Energimærket – Gå altid efter det bedst mulige energimærke. Alle sparepærer bliver mærket med EU’s energimærkning, hvor du skal gå efter A++ (mindre kan også gøre det) 
 1.       Spredningsvinkel – Som udgangspunkt anbefales det, at en sparepærer har en spredningsvinkel på 180°, så du er sikret jævn belysning. 

Hvis du er opmærksom på overstående, så vil du med sikkerhed kunne finde LED sparepærer, som du vil blive glade for fremover.