DimTone / WarmGlow / DimToWarm spot
5,5W, dæmpbar, 230V, GU10

Ny

Billigst på PriceRunner

DimTone / WarmGlow / DimToWarm spot gør lyset varmere fra 3000 kelvin til 2200 kelvin, når lyskilden dæmpes.

Spotpæren tager lyset til et helt nyt niveau. Når lyskilden dæmpes, bliver lyset varmere og får en effekt, der svarer til en solnedgang. 


Produktbeskrivelse:

DimTone / WarmGlow / DimToWarm spot, 5,5W, dæmpbar, 230V, GU10 er en energieffektiv spot, der er ideel til at skabe en behagelig og afstressende atmosfære i dit hjem eller kontor. Med en effekt på 5.5W og en GU10 fatning er det nemt at tilslutte den til en 230V strømkilde.

Spotlyset har en lysstyrke på hele 345 lumens og en spredning på 60 grader, hvilket sikrer en god belysning i rummet. Den ekstra høje lyskvalitet med en RA værdi på 90-95 sørger for et levende og naturligt lys, der gengiver farverne flot og sprudlende. Uanset om du bruger spotlyset i private eller professionelle omgivelser, vil det sikre en tilfredsstillende belysning.

En af fordelene ved denne spot er, at den er dæmpbar, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov. Dette er ideelt, når du skal skabe forskellige atmosfærer i rummet eller ønsker en mere dæmpet belysning til hyggestunder.

Takket være brugen af LED af højeste kvalitet kan du forvente en lang levetid på op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrken. En professionel og driftssikker driver samt god køling bidrager også til at forlænge produktets levetid og sikre en lang og sikker drift.

DimTone / WarmGlow / DimToWarm spot fås i varm hvid (2200-3000K) kulør. Den varme kulør er med til at skabe en hyggelig stemning og en afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys.

Med en dimension på 54 x Ø50 mm er denne spot kompakt og nem at installere i forskellige miljøer. Uanset om det er i stuen, køkkenet, kontoret eller andre rum, vil denne spot bidrage til en behagelig belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 64,00

- +

  • Varm
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2200-3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke345 lumens
Spredning60 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5.5w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningGU10
Højde54 mm.
Diameter50 mm.
Iframe