Filter

Price
DKK 0 DKK 0
Filter

230V RGB Neon Flex - Billigst på nettet

LED strips er en enestående mulighed for at få en effektiv belysning på steder, hvor man ellers ikke kan anvende almindelige lamper eller lignende. Og hos Mr. Perfect har vi et stort og varieret udvalg af disse strips. Blandt andet disse 230 V RGB Neon Flex LED strips, der er fantastisk alternativ til Neon Flex. Køb billigt hos Mrperfect.dk

Hvad er RGB Neon Flex?

RGB Neon Flex er som sagt et godt alternativ til de allerede kendte Neon Flex LED strips. Men hvor du med Neon Flex skal vælge mellem de enkelte farver – og altså kun kan få din strip i den ene valgte farve, får du med FGB Neon Flex mulighed for at få alle tænkelige farver i én og samme strip!

Ved hjælp af en særlig 8x16RGB Controller udviklet til Neon Flex LED er det muligt at kontrollere lyset og farverne. Lige som du vil have dem! Husk blot at tilkøbe denne controller for optimal udnyttelse.

Bedst og billigst

Hos Mr. Perfect fører vi naturligvis både RGB Neon Flex LED strips – og det tilbehør der skal til. Og naturligvis til absolut konkurrencedygtige priser. Det er ganske enkelt: Finder du produkterne billigere andre steder, så matcher vi naturligvis prisen!