Filter

Price
DKK 2 DKK 196
Filter

230V RGB Neon Flex

230V RGB Neon Flex – billigst på nettet

LED strips er en enestående mulighed for at få en effektiv belysning på steder, hvor man ellers ikke kan anvende almindelige lamper eller lignende. Og hos MrPerfect har vi et stort og varieret udvalg af disse strips.

Blandt andet disse 230 V RGB Neon Flex LED strips, der er et fantastisk alternativ til Neon Flex. Køb det billigt her hos MrPerfect, hvor du også kan finde mange andre typer LED strips. I vores øvrige udvalg har vi således både 12V og 24V LED strips – med og uden RGB farver.

Og vi har naturligvis også alt det tilbehør, du har brug for til at skabe den helt rette opsætning med LED strips.


Hvad er RGB Neon Flex?

RGB Neon Flex er som sagt et godt alternativ til de allerede kendte Neon Flex LED strips. Men hvor du med Neon Flex skal vælge mellem de enkelte farver – og altså kun kan få din strip i den ene valgte farve, får du med RGB Neon Flex mulighed for at få alle tænkelige farver i én og samme strip.

Ved hjælp af en særlig 8x16RGB Controller udviklet til Neon Flex LED er det muligt at kontrollere lyset og farverne. Nøjagtigt som du vil have dem. Husk blot at tilkøbe denne controller for optimal udnyttelse.

 

Bedst og billigst

Hos MrPerfect fører vi naturligvis både RGB Neon Flex LED strips og det tilbehør, der skal til. Og naturligvis til absolut konkurrencedygtige priser. Det er ganske enkelt: Finder du produkterne billigere andre steder, så matcher vi naturligvis prisen.

Og har du brug for at læse mere om LED strips, så se vores vejledning her. Du er også velkommen til at kontakte os pr. mail eller over telefonen, hvis du har spørgsmål. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig i mål med dit projekt.


Ofte stillede spørgsmål til 230V RGB Neon Flex
Hvad er fordelen ved LED strips med RGB?
Når du vælger LED strips med RGB, får du nogle LED strips, der kan lyse i forskellige farver. Dermed kan du sætte stemningen, lige som du ønsker, den skal være.
Hvad er RGB Neon Flex?
Med LED strips med RGB Neon Flex får du en flot lyskilde, der kan skifte farve. Derudover får du nogle praktiske LED strips, der kan bøjes. Det er derfor et godt lys til de steder, hvor det er svært at hænge traditionelle lyskilder op.
Kan LED strips tåle fugt?
Hvis du er på jagt efter LED strips, der kan tåle fugt, så kig efter oplysningen på det enkelte produkt. Nogle LED strips kan tåle lidt vandstænk, mens andre er egnet til at ligge i vand i en meters dybde.