Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Længde (cm)
mere.. mindre
Forbrug
6 W 45 W
Lysstyrke
410 lm 5400 lm
Kulør
mere.. mindre
Dæmpbar
mere.. mindre
IP klassifikation
IP 20 IP 20
Filter

Troldtekt rammer & paneler


Her finder du vores udvalg af troldtekt relaterede produkter.
Rammer special lavet til brug i troldtekt loft. Højden er afmålt så paneler kan flugte med loftspladerne. Giver et rigtig flot resultat.
Alle vores paneler passer også i troldtekt rammerne. 

                                                 Prisgaranti på led projektører

 

Kreative troldtekt rammer

God akustik er en af forudsætningerne for et godt og behageligt indeklima. I dag findes der en række forskellige løsninger, der kan hjælpe den gode akustik på vej inden døre. Blandt andet akustikpladerne fra Troldtekt.

Men næsten lige så vigtigt som god lyd, er godt lys. Hos Mr. Perfect forhandler vi derfor en række produkter, der gør det muligt at integrere belysning i Troldteksts forskellige løsninger. Det gælder både rammer og paneler til absolut konkurrencedygtige priser!

Hvad er en Troldtekt ramme?

En Troldtekt ramme er en ramme, der er lavet specielt til at bruge i et Troldtekt akustik loft. Den gør det ikke alene nemmere at montere LED belysning i loftet. Den er også med til at sikre, et flot resultat.

Netop fordi rammerne er lavet til disse lofter er højden afmålt, så panelerne flugter med loftspladerne. Dermed sidder de helt plant med de omgivende plader og med en pæn afslutning hele vejen rundt.

Sådan monterer du Troldtekt rammer

Ønsker du at montere LED paneler i et eller flere af lofter? Så er det ganske nemt at gå til. Monteringen af rammen sker ganske enkelt ved at samle den med blot to skruer i hvert hjørne.

Derefter placeres det ønskede panel i rammen og klipses op i hullet i loftet ved hjælp af nogle fjedre. Nøjagtig som du kender det fra helt almindelige downlight belysning. Skruerne der anvendes til monteringen er ikke synlige og efterlader derfor loftet uden synlige samlinger.

Tjek udvalget hos MrPerfect

Er du på udkig efter indbygningsrammer til LED i Troldtekt lofter? Så går du aldrig forgæves hos Mr. Perfect. Hos os har vi både et stort udvalg af Troldtekt rammer og LED paneler til montering i dem. Og så har vi tilmed Danmarks bedste priser – finder du de ønskede produkter billigere et andet sted, så matcher vi naturligvis prisen!