Filter

Pris
DKK 39 DKK 683
Kulør
mere.. mindre
Filter

Lysterapi

Bliv mere frisk og få mere energi med lysterapi

Lysterapilamper med LED hjælper på humøret og din sindstilstand i de mørke vintermåneder. Hos MrPerfect sørger vi for, at levering sker inden for få dage. Lysterapi kan hjælpe på humøret og mindske symptomer på vinterdepression. Du oplever dermed at blive gladere og få mere energi.

Lysterapi er godt, hvis man ønsker en friskere start på dagen. Det kan ofte være hårdt at finde energien om morgenen fra oktober til april, og der kan lysterapi hjælpe med at give en mere positiv start på dagen. Derudover kan det også bruges i løbet af dagen til at give et boost.

Med lysterapi fra MrPerfect får du LED lamper, der er meget effektive til deres formål. Når man bruger lysterapi, anbefales det, at man bruger det om morgenen. Det skyldes, at du får god energi af terapien. Hvis du bruger det om aftenen, risikerer du at være vågen hele natten.


Hvordan bruges lysterapi?

Med en LED lysterapi-lampe skal du finde et godt sted at sidde, hvor lampen kan stå foran dig eksempelvis på et bord. Hold en afstand på omkring 50 cm mellem dit ansigt og lampen for at opnå det bedste resultat. Nu gælder det om at sidde og nyde lyset.

De fleste får en god effekt ved at sidde foran lampen i 30 minutter hver morgen i to uger. Men det er forskelligt fra person til person, hvor meget lysterapi den enkelte har brug for. Vi vil anbefale, at du som ny inden for lysterapi stille og roligt bygger op til at kunne klare 30 minutter. 


Hvor meget lys giver lampen?

Iblandt udvalget af LED lysterapi-lamper hos MrPerfect finder du forskellige lysstyrker. Heriblandt 10.000 lux og 12.000 lux. Med 10.000 lux får du et lys, der svarer til lyset ved en solopgang. Det er et godt udgangspunkt for dig, der ikke er vant til lysterapi.

Hos MrPerfect er vi eksperter inden for LED lys, og hvis du har spørgsmål til varerne, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar ved telefon og mail. Vi sælger både produkter inden for LED til private og erhverv.

Se i øvrigt vores brede sortiment af LED lys, så du kan skabe hyggelig belysning i dit hjem uanset årstid. Har du brug for ekstra lys i mørket omkring juletid, vil vi anbefale at kigge på vores julelys. Vi sælger også lyskæder til brug i din udestue, din terrasse eller et tredje sted, hvor en lyskæde vil gøre gavn.Ofte stillede spørgsmål til lysterapi
Hvad gavner lysterapi?
Lysterapi kan hjælpe på humøret og mindske symptomer på vinterdepression.
Hvor langt skal jeg sidde fra lysterapilampen?
Det anbefales, at man har en afstand på ca. 50 cm fra lampen for at opnå det bedste resultat. 
Hvor mange lux for lysterapi?
Vi anbefaler minimum 10.000 lux til lysterapi. 10.000 lux svarer til lyset ved solopgang.
Hvornår skal jeg bruge mit lysterapi?
Det anbefales af eksperter, at man bruger den om morgenen. I løbet af dagen kan den også bruges til at give et boost, hvis man føler sig træt. 
Hvor længe skal jeg bruge mit lysterapi?
Det afhænger af personen og af lyset. 
En lampe på 10.000 lux skal man oftest sidde foran lampen i 30 minutter hver morgen i 2 uger. 

Et godt råd er at hvis man lige er begyndt at bruge lysterapi at man stille og roligt bygger op til at kunne klare 30 minutter på én gang.