Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Forbrug
18 W 600 W
Dæmpbar
mere.. mindre
Output
mere.. mindre
IP-klasse
IP 20 IP 67
Filter

Transformator til LED-pærer, spots og strips

Leder du efter en transformator til dine LED-pærer, LED-spots eller LED-strips? Så er du kommet til det rette sted. På denne side finder du nemlig vores store udvalg af transformatorer til LED-lyskilder.

Vælger du at købe en LED transformator online hos MrPerfect, er du garanteret kvalitet til en yderst fordelagtig pris.

Hvad er en transformator?

Vil du gerne træde ind i det 21. århundrede, skal du til at investere i en transformator. Som du nok allerede ved, er der mange fordele ved at investere i den helt rigtige transformator. Her hos Mrperfect finder du mange forskellige slags transformatorer og vi er sikre på, at du finder netop den. du skal bruge. Det kan hurtigt blive teknisk udfordrende at have med en transformator at gøre. Skulle du derfor have brug for hjælp, står vores tekniske personale klar til at rådgive dig. 

Overvejer du at skifte til til LED? Se din besparelse ved et skift til LED her

Mrperfect er kendt for kompetent rådgivning. Vores personale er blandt Danmarks bedste, og de vil derfor kunne fortælle dig om alle de fordele og de ulemper, der er ved vores transformatorer. Vi har selvfølgelig kun fokuseret på at sælge transformatorer, som vi selv ville købe, og alle vores varer er derfor af den højeste kvalitet, som du finder på markedet.

Find din energivenlige transformator hos os

Da vi alle skal være med til at passe på miljøet og naturen, har vi også sørget for, at vores transformatorer er energivenlige. Køber du en transformator for naturens skyld, kan du være sikker på, at det vil gøre en forskel. Køber du den i stedet for at spare penge, er det også et godt valg.

Hvad skal du være opmærksom på ved LED? Se mere her

Når noget er energivenligt, er det nemlig godt for både miljø og pengepung. Med en god transformator kan du spare op til 80 % på elregningen i forhold til en dårlig transformator. 

Hvis du har kigget på en transformator, som du ikke har fundet i vores sortiment, vil vi meget gerne høre fra dig. Vi har god kontakt til vores leverandører, og derfor kan vi være ekstra fleksible.