Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Forbrug
10 W 600 W
Dæmpbar
mere.. mindre
Output spænding
mere.. mindre
Filter

Transformator til LED pærer, spots og strips

Skal du bruge en transformator til dine LED pærer, LED spots eller LED strips, så er du kommet til det rette sted. På denne side finder du nemlig vores udvalg af transformatorer til LED lyskilder.

Vælger du at købe en LED transformator online hos Mr Perfect, er du garanteret kvalitet til en yderst fordelagtig pris.

Hvad er en transformator?

Vil du gerne træde ind i det 2100-århundrede, skal du til at investere i en transformator. Som du nok allerede ved, er der mange fordele ved at investere i den helt rigtige transformator. Her hos Mrperfect.dk finder du mange forskellige slags transformatorer, og vi er sikre på at du finder det, som du står og skal bruge. Da det hurtigt kan blive teknisk med en transformator, forstår vi at du har brug for hjælp, og skulle du have brug for hjælp, står vores tekniske personale klar til at hjælpe dig.

Vores personale er blandt Danmarks bedste, og de vil derfor kunne fortælle dig om alle de fordele og de ulemper der er ved de transformatorer, som du finder i vores udvalg. Vi har selvfølgelig kun fokuseret på at sælge transformatorer som vi selv ville købe, hvis vi stod og manglede en, og alle vores varer er derfor af den højeste kvalitet, som du finder på markedet.

Find din energivenlige transformator hos os

Da vi alle skal være med til at passe på miljøet og naturen, har vi også sørget for at vores transformatorer er energivenlige. Køber du det for naturens skyld, kan du være sikker på at du gør dit, for ikke at overbelaste naturen. Køber du det i stedet fordi at du gerne vil spare nogle penge, kan vores transformator også hjælpe dig.

Når noget er energivenligt betyder det nemlig også, at den ikke vil komme til at bruge ligeså meget energi, som man går og tror. En god transformator vil kunne spare dig omkring 80% af hvad en dårlig transformator ville koste i drift.

Hvis du har kigget på en transformator, som du ikke har fundet i vores sortiment, vil vi meget gerne høre fra dig. Vi har god kontakt til vores leverandører, og det gør, at vi kan tillade os at være lidt mere fleksible end hvad andre virksomheder kan.