Filter

Pris
DKK 44 DKK 218
Dæmpbar
mere.. mindre
Lysstyrke
465 lm 1800 lm
Forbrug
5 W 20 W
Kulør
mere.. mindre
Filter

G53 AR111

Find de rette G53 LED spotpærer

Skal du bruge G53 AR111 LED spots, så er du kommet til det rette sted. Dette G53 AR111 LED spot findes med GU10 fatning i varm hvid, 5 Watt, 230 V og 465 lumen. Der er tale om et meget kraftigt LED spot, der kan oplyse ethvert rum.

Er du interesseret i nogle gode G53 AR111 LED spots, har vi de helt rigtige til dig. Her hos MrPerfect kan du være sikker på, at du finder nogle sparepærer, som ikke bruger alt for meget strøm. Vi sørger for, at du ikke bruger alt for mange penge på el ved at håndplukke de bedste energibesparende lyskilder.

 

Vi prioriterer tilfredse kunder

For os er det vigtigt, at du er tilfreds, og har du brug for hjælp, står vi også klar ved telefon og mail. Vi kan hjælpe dig med at skifte dine nuværende pærer ud med disse LED spots. Og hvis du er i tvivl om, hvorvidt G53 AR111 passer ind i dine fatninger, vil vores sælgere kunne guide dig.

Vi er også meget fokuseret på at kunne levere den billigste løsning til dig, og du vil derfor ikke kunne finde nogle LED spots, som er billigere end dem, du finder her hos MrPerfect.

Foruden G53 LED spots sælger vi også andre spots og LED lys. Tag et kig i vores store udvalg af eksempelvis nedgravningsspots til haven eller hvad med en smuk dekorationspære til din antikke lampe?

 

Kraftigt LED spot til folk der mangler lys

Som vi nævnte før, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har et godt og stort udvalg af G53 AR111 LED spots. Blandt vores udvalg kan du finde nogle G53 AR111, som udgiver en dejlig hvid varme, således at du ikke får hovedpine af lyset.

Da det er LED spots, vil du også kunne mærke, at indeklimaet er meget bedre, end hvad det tidligere har været. Vores G53 AR111 kan oplyse alle de rum, og har du et rum, du har svært ved at få oplyst, er du velkommen til at give vores G53 AR111 LED spots en god udfordring.

For at få den helt rigtige oplysning kræver det, at du sætter dine LED spots de rigtige steder i rummet. Dette er typisk ikke noget, du kan gøre i første hug, og du bliver derfor nødt til at flytte dine LED spots lidt rundt, indtil du finder det helt rigtige sted.

Ofte stillede spørgsmål til G53 LED spotpærer
Hvad er fordelen ved LED lys?
Der er mange fordele ved LED lys. Blandt andet er der den fordel, at LED lys  har et markant mindre forbrug sammenlignet med traditionelle lyskilder som glødetrådspæren.
Hvor kan jeg bruge G53 LED spotpære?
Du kan bruge G53 LED spotpærer i alle rum, hvor du kan bruge et godt og kraftigt lys. Blandt vores udvalg kan du finde nogle G53 AR111, som udgiver en dejlig hvid varme, således at du ikke får hovedpine af lyset.
Jeg leder efter et godt lys til et rum, der er svært at lyse op. Er G53 LED spot løsningen?
Vores G53 AR111 kan oplyse alle rum, og har du et rum, du har svært ved at få oplyst, vil vi anbefale, at du giver G53 AR111 LED spots en chance.