Filter

Pris
DKK 12 DKK 484
Erstat
15 W 15 W
Lysstyrke
5 lm 750 lm
Forbrug
0 W 12 W
Kulør
mere.. mindre
Filter

Nedgravningsspot

Billige LED nedgravningsspots i høj kvalitet

LED nedgravningsspot er den bedste løsning, hvis du skal have nedgravet din belysning i haven, terrassen eller indkørslen. Med LED nedgravningsspot kan man eksempelvis oplyse sine træer eller buske i haven, hvilket skaber en rigtig hyggelig stemning.

Nedgravningsspot er med andre ord det perfekte valg til belysning i jorden. 

 

Sæt spot på terrassen, indkørslen, haven eller hvor du ønsker

Vil du gerne have nogle flotte nedgravningsspots på din terrasse, i din indkørsel eller måske et tredje sted, kan vi hjælpe dig. Hos MrPerfect har vi mange flotte nedgravningsspots, som kan opfylde lige præcis det behov.

Vi har før solgt til boligforeninger, privatkunder og virksomheder, og vi vil derfor kunne anbefale bestemte nedgravningsspots, hvis du ønsker dette. MrPerfect forhandler nedgravningsspots i bedste kvalitet. Se vores test med de bedste nedgravningsspots her.

 

Spar penge med nedgravningsspots i LED

Alle vores nedgravningsspots er i LED. Det betyder, at du ikke vil opleve, at dine pærer i dine spots bliver ved med at sprænge. Hvad du i stedet vil komme til at opleve er, at du vil få en meget lavere regning på el, ligesom der vil gå længere tid, før du behøver at gå ud for at handle nogle nye pærer til dine spots.

Nedgravningsspots bruger meget få watt, og de er derfor markant billigere, end hvad almindelige glødepærer er i drift. Uanset hvor du ønsker at have dine nedgravningsspots, kan du finde nogle, der passer til formålet.

Som vi nævnte før, har vi en bred kundekreds, og det betyder, at vi også har et stort sortiment, når det kommer til vores nedgravningsspots. Se i øvrigt også vores store udvalg af andre spots og pærer så som G53 LED spots og LED spotpærer til MR11 fatning.

Hvem bruger nedgravningsspots?

Nedgravningsspots er flittigt brugt hos dem, der vil have en eksklusiv have. Mange hoteller, store palæer og nybyg opføres i 2021 med nedgravningsspots.

Du har måske set dem ved rejser til destinationer som syden? De mest eksklusive og største hoteller på verdensplan indretter gerne de store forhaller og haver med netop nedgravningsspots. Disse spots skaber hygge og tryghed. 

Se også resultatet af vores test med de bedste LED pærer i 2021.

 

Køb dine nedgravningsspots billigt hos MrPerfect

Vi er Danmarks billigste og ikke mindst bedste forhandler af nedgravningsspots. Du kan finde præcis de spots, som du har brug for – og det endda til en lav pris.

Vi vil ikke være med til, at du føler, at du betaler overpris på en bestemt vare, og derfor har vi gjort os selv til Danmarks billigste webshop, som forhandler nedgravningsspots.

Hvis du ikke har brug for nedgravningsspots, men i stedet er på udkig efter nogle andre LED pærer, har vi også dette til dig. Vi forhandler alt lige fra vintage glødepærer til transformatorer. Har du brug for hjælp til at finde en pære med præcis den fatning du skal have, er du velkommen til at få hjælp hos os.

Ofte stillede spørgsmål til nedgravningsspots
Hvad bruges nedgravningsspots typisk til?
Der er mange mulige placeringer, når det kommer til LED nedgravningsspots. Det kan være i private haver, indkørsler og lignende, men også store hoteller har taget nedgravningsspots til sig. Derfor ser man dem ofte placeret som belysning op til hotellets indgang.
Hvad er fordelen ved LED?
LED lys har mange fordele, hvis man sammenligner med traditionelle lyskilder så som glødetrådspæren. LED lys har blandt andet et meget lavt forbrug og en lang levetid, så man slipper for at udskifte pæren så tit. Dermed gør du både miljøet og din pengepung en tjeneste.
Hvad er nedgravningsspots?
Nedgravningsspots er lys, der egner sig godt i en have. Som navnet angiver, kan lyskilden graves ned. Man kan dermed pege lyset op på husmuren eller oplyse et af havens flotte træer eller lignende.