Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Dæmpbar
mere.. mindre
Erstat
15 W 30 W
Lysstyrke
100 lm 290 lm
Forbrug
1 W 3 W
Kulør
mere.. mindre
Pære type
mere.. mindre
Filter

Billige MR11 LED pærer med fatning

Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for MR11 LED pærer og er blandt de bedste og største i Danmark. Vi har håndplukket de bedste MR11 LED pærer og spots, hvor kvaliteten er i top.

Står du og mangler et LED pærermed MR11 fatning, er du kommet til det rette sted. Mr Perfect forhandler nemlig billige LED spots med MR11 fatning. Alle vores LED spots med MR11 fatning har et varmt hvidt lys og henholdsvis 1 og 3 watt med lumen på enten 120, 200 eller 260. Vælg mellem almindelig eller dæmpbar LED spot med MR11 fatning.

Prisgaranti på led projektører


MR11 fatning LED pærer/spot

Hvis du leder efter Danmarks største og bedste webshop, som sælger MR11 fatninger er du kommet til det rigtige sted. Her hos os sælger vi kun de bedste MR11 LED pærer, hvilket betyder at du får pærer der er af høj kvalitet og har en lang levetid.

Alle vores produkter er billige at købe. Blandt andet sælger vi Danmarks billigste, men stadig bedste LED spots. Når det kommer til LED pærer, er vi meget kræsne, da vi kun ønsker at sælge det bedste af det bedste til jer.

Mange valgmuligheder med MR11 LED pærer

Når det kommer til vores pærer med en MR11 fatning har du et stort udvalg at vælge imellem. Som udgangspunkt kan du vælge mellem 1 og 3 watt, men skulle du have brug for andre watt, kan du kontakte os for at se om vi kan hjælpe dig.

Derudover er vores pærer med en MR11 fatning de nyeste pærer, som du finder på markedet. Dette gør at de har et flot varmt hvidt lys, og du vil endda kunne købe dem med en lumen på enten 120, 200 eller 260.

Til sidst har du muligheden for at vælge mellem en dæmpbar LED spot eller en ikke-dæmpbar LED pære med MR11 fatning.