Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Erstat
10 W 42 W
Lysstyrke
475 lm 2000 lm
Forbrug
5 W 20 W
Kulør
mere.. mindre
Filter

G24

G24 LED pærer, både G24D og G24Q

På denne side finder du vores udvalg af G24 LED pærer. 

G24D - (Dual) er med 2 ben og med lang base på 21,8 mm.

G24Q - (Quad) er med 4 ben og kort base på 15,5 mm.


Prisgaranti på led projektører

Hvad er G24?

Gode G24 LED spots til salg her ved Mrperfect.dk. Vi har samlet markedets bedste spots, som du kan bruge til alle de formål som du har, uanset om du skal bruge pærerne i en butik, i en stue, til at lyse nogle bestemte produkter op, eller noget helt fjerde.

I takt med at flere og flere danskere vælger at bruge LED spots, vælger de også at bruge G24, netop fordi at det er den bedste spot, som du kan få fingrene i. En G24 dækker de fleste behov, og hvis du skulle have nogle behov for noget andet, end hvad en G24 kan gøre for dig, har vi også en hel del andre LED spots, som du kan vælge.

G24 - Pas på miljøet med vores LED spots

Er du en af de personer, som gerne vil gøre det bedste for miljøet, skal du investere i vores LED spots. Vi ved at man skal passe på deres fremtid, og vi har derfor kun valgt de G24 LED spots som vi ved er energivenlige samtidig med at de ikke stresser miljøet på samme måde, som mange andre LED pærer gør.

Generelt set er LED spots det du skal købe, hvis du gerne vil passe på vores natur. LED spots holder nemlig i længere tid, og sådan er det også med vores pærer med en fatning på G24. Når de ikke går i stykker lige så tit som ellers, behøver du ikke at handle lige så ofte, og du sparer derfor en hel del tid ved at investere i nogle G24 LED spots / pærer.

Der er også mange andre fordele, som du får ved at investere i en G24. En af de andre fordele er, at du vil bruge mindre strøm, netop fordi at LED fatninger bruger mindre end hvad normale pærer gør.

Vores udvalg består af kvalitetspærer til fornuftige priser, så skal du bruge en LED pære med G24 fatning, er du med andre ord kommet til det helt rette sted. Bestil inden kl. 15:30 og få dine varer leveret allerede i morgen.