Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Forbrug
10 W 300 W
Erstat
250 W 1500 W
Kulør
mere.. mindre
Filter

Projektører

Prisgaranti på led projektører

Projektører med ekstrem lang levetid

Er du på udkig efter en industri projektør? Så kan vi hjælpe med både små og store LED-projektører af høj kvalitet. Fremstillet af de bedste, mest slidstærke materialer og gennemtestet, for at sikre en lang levetid. For ikke mindst holdbarheden er vigtig, når det gælder projektører til professionel brug.

Hvad er en god industriprojektør?

En god industriprojektør er først og fremmest en der kan holde til at blive brugt. Og gerne holde længe. Men en god industriprojektør er også en projektør der passer til det sted den skal sidde og som fungerer som ønsket.

Derfor er det en god idé at gøre sig umage med at vælge den – eller de – rigtige projektører allerede fra starten. Skal projektøren bruges til at oplyse en stor hal eller skal den bruges i mindre lokaler eller mindre områder? Skal den bruges ude eller inde? Det er afgørende for dit endelige valg og for at få det bedste resultat. Og vi har industri projektører til ethvert formål.

Holdbarhed er en afgørende faktor

Eftersom holdbarheden er af stor vigtighed, når det drejer sig om industri projektører, er LED et rigtig godt valg. Her får du nemlig yderst stabile løsninger, der ikke går i stykker ved for eksempel rystelser. Samtidig med denne høje holdbarhed får du også et lavt energiforbrug.

Og så er alle vores industri projektører både vand- og støvafvisende.