Filter

Pris
DKK 12 DKK 4805
Forbrug
2 300
Kulør
mere.. mindre
Sensor
mere.. mindre
Lysstyrke
35 37000
Spredning
30 140
Filter

Projektører

Prisgaranti på led projektører

Projektører med ekstrem lang levetid

Er du på udkig efter en industriprojektør? Så kan vi hjælpe med både små og store LED projektører af høj kvalitet. Fremstillet af de bedste, mest slidstærke materialer og gennemtestet for at sikre en lang levetid. Holdbarheden er nemlig vigtig, når det gælder projektører til professionel brug.

En god industriprojektør er først og fremmest en, der kan holde til at blive brugt. Og gerne holde længe. Men en god industriprojektør er også en projektør, der passer til det sted, den skal sidde og som fungerer som ønsket.

Derfor er det en god idé at gøre sig umage med at vælge den – eller de – rigtige projektører allerede fra starten. Skal projektøren bruges til at oplyse en stor hal, eller skal den bruges i mindre lokaler eller på mindre områder? Skal den bruges ude eller inde? Det er afgørende for dit endelige valg og for at få det bedste resultat. Og vi har industriprojektører til ethvert formål.

 

Holdbarhed er en afgørende faktor

Eftersom holdbarheden er af stor vigtighed, når det drejer sig om industriprojektører, er LED et rigtig godt valg. Her får du nemlig yderst stabile løsninger, der ikke går i stykker ved for eksempel rystelser. Samtidig med denne høje holdbarhed får du også et lavt energiforbrug.

Og så er alle vores industriprojektører både vand- og støvafvisende. Foruden udvalget af projektører til industri kan du også finde projektører til køretøjer blandt vores udvalg af LED lys. Hos MrPerfect sælger vi ligeledes projektører, der er ideelle til brug på jagt

Har du spørgsmål til udvalget, eller kan du ikke finde en specifik vare, så kontakt os gerne. Vores kundeservice sidder klar ved telefon og mail til at hjælpe dig. Og er du erhvervskunde med en større ordre, så tag fat i os for at høre nærmere om muligheden for at opnå mængderabat.


Ofte stillede spørgsmål til LED projektører
Hvad bruger man en LED projektør til?
Oftest bliver LED projektører brugt til at oplyse store udendørs og indendørs arealer.
Det kan f.eks. være indkørelsen, fodboldbaner, ridebaner, byggepladser, parkeringspladser og lignende.
Hvad er en LED projektør?
En LED projektør er en høj lumen LED lyskaster, som har til formål at oplyse store arealer. Den består ofte af en masse små LED dioder, som tilsammen giver den styrke, der kræves for at oplyse boldbaner, ridebaner og lignende.
Hvad er fordelene ved en LED projektør?
Der er 5 store fordele ved LED projektører:
1. Længere levetid
2. Billigere levetids udgift
3. Mere miljøvenlig
4. Mere energivenlig
5. God varme spredning, hvilket betyder at den bliver meget mindre varm
Hvor finder jeg en 100 Watt LED projektør?
Der findes mange forskellige slags projektører. De mest normale LED projektører fås med en styrke på 10-300W, og inden for industri kan man komme endnu længere op. En af de mest brugte er en 100W projektør, men det varierer en del alt efter, hvad den skal bruges til. Uanset hvilken model du skal bruge, finder du den hos MrPerfect.
Hvor finder jeg udendørs LED projektører?
De fleste LED projektører kan bruges udendørs. Udendørs LED projektører kan købes hos MrPerfect.
Hvor kan man købe en 12V projektør?
12V projektør er ofte brugt til camping og bilture. Nogle 12V projektører kommer med indbygget batteri, og det giver fleksibilitet til at have den tændt uden en strømkilde i en periode.

LED projektører kan købes hos MrPerfect.
Hvor meget lyser en 50W LED projektør?
En 50W LED projektør kan lyse op til 8000 lumen, hvilket svarer til en 500W halogen projektør. Dog lyser de fleste 50W LED projektør ca. 6000 lumen, hvilket svarer til en 300-400W halogen projektør.