Filter

Pris
DKK 53 DKK 337
Erstat (watt)
15 100
Forbrug
4 W 28 W
Lysstyrke
270 lm 2900 lm
Kulør
mere.. mindre
Dæmpbar
mere.. mindre
Filter

2D kompakt lysstofrør

Prisgaranti på led projektører

Find de rette kompaktrør i vores store udvalg

Talemåden "kært barn har mange navne" må siges at være relevant, når man taler om 2D kompaktrør. Kompaktrør er således også kendt som 2D sommerfuglerør. Og derudover bliver rørene kaldt GR10q. Uanset hvilken betegnelse du plejer at bruge, kan du finde varen her i vores udvalg af kompakt LED lysstofrør.
Hos MrPerfect er vi specialister i LED lys. Med LED teknologi får du en lyskilde, der har en lang levetid, hvis man sammenligner med traditionelle lyskilder som halogen- og glødetrådspærer. Derudover har LED belysning et meget lavt forbrug, og derfor er det et oplagt og nemt sted at spare penge. Det kræver blot, at man tager et bevidst valg om at udskifte de gamle pærer med LED, når de gamle pærer ikke kan mere.
I vores udvalg af 2D kompakt LED lysstofrør finder du lyskilder med forskellige lysstyrker. Det er således muligt at købe fra 840 lumen og op til 1600 lumen. Jo højere værdi, jo mere power er der på lyset. Til sammenligning vil en pære over køkkenbordet på omkring 700 lumen plus/minus ofte være tilstrækkeligt.
 

Hvilken kulør skal jeg vælge?

Når du skal beslutte dig for den rette belysning, er det vigtigt at være opmærksom på, hvilken kulør der passer til formålet. Blandt sortimentet af 2D kompakt LED lysstofrør kan du vælge mellem varm, neutral og kold.
Overordnet sagt er den varme kulør ofte god til steder, hvor man ønsker at skabe lidt hjemlig hyggestemning. Den neutrale er god som arbejdslys, da den fjerner blå og gule nuancer. Dermed ses de emner, som lyset rammer, i et naturligt lys. Den kolde hvide kulør giver et blåligt skær, og den bliver ofte brugt i malerkabiner, i akvarier eller til specielle dekorationer.
På siden her finder du også LED indsatser med linser. Disse fås i en flimmerfri version (flicker free), som er velegnet til steder, hvor der færdes dyr eller mennesker, der bliver forstyrret af et lys, der flimrer. Det er desuden meget anvendeligt i forbindelse med optagelser af videofilm.
 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores varer. Med mange års erfaring inden for LED lys kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige lyskilde til lige netop det projekt, du er i gang med. Vores kundeservice er klar til at rådgive på telefon og mail.
MrPerfect sælger både LED lyskilder til private såvel som professionelle. Og skulle du have brug for en større ordre, så kontakt os gerne for at høre om mulighed for mængderabat. Tag også et kig i vores øvrige udvalg af LED lysstofrør.
Ofte stillede spørgsmål til LED kompaktrør
Hvad betyder det, at lyskilden er flicker free?
Når der står angivet, at en lyskilde er flicker free, betyder det, at lyset ikke flimrer. Det er godt til dyr og personer, der følsomme over for flimrende lyskilder.
Hvad kaldes 2D kompaktrør også?
2D kompaktrør er også kendt som 2D sommerfuglerør eller GR10q.
Hvilken lysstyrke kan man få 2D kompakt LED lysstofrør i?
Der er forskellige lysstyrker at vælge imellem. Gå efter den med den højeste lumenværdi for det mest kraftige lys.