50 cm LED skabsbelysning
6mm høj, 12V DC, 4W, med endeprop

Ny

Billigst på PriceRunner
Komplet lysliste til skabsbelysning.
Kommer med 1 meter ledning til Dupont stik, der passer til vores møbelserie.

Meget kompakt og med elegent udseende.

Husk 12V transformator og Dupont fordeler.
Kan dæmpes via vores 12V dæmpere.


Produktbeskrivelse

Dette LED skabsbelysningssystem på 50 cm er designet med fokus på effektiv belysning og energibesparelse. Med en effekt på 4W og en tilslutning til 12V DC forsyning, er det både økonomisk og miljøvenligt.

Lyset, der produceres af denne belysning, har en lysstyrke på 190 lumens og en imponerende spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset over hele området. Med en RA værdi på 80-85, leverer denne skabsbelysning en høj lyskvalitet, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Den naturlige varme hvide (3000K) kulør skaber en behagelig atmosfære, perfekt til at skabe en hyggelig stemning.

Skabsbelysningen har dimensionerne 500 x 6 x 27 mm og er ikke modstandsdygtig over for vand (IP21). Den kommer med en integreret lyskilde, hvilket gør installationen nem og hurtig.

En ekstra fordel ved dette produkt er, at det kan dæmpes, så du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den perfekte atmosfære i rummet.

Uanset om du bruger denne LED skabsbelysning i dit køkken, garderobe eller på kontoret, vil den sikre et klart og behageligt lys, der opfylder de flestes behov. Med den høje kvalitet og energieffektive teknologi er denne belysning et ideelt valg for dem, der ønsker en pålidelig og stilfuld løsning til deres hjem eller arbejdsplads.

Flere detaljer

DKK 64,00

- +

  • Varm

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke190 lumens
Spredning120 grader
RA>= 82
Effekt og spænding
Forbrug4w
Spænding12V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
Højde6 mm.
Bredde500 mm.
Dybde27 mm.
MaterialeAluminium+PC
Iframe