V-Tac 100W LED projektør
Arbejdslampe, udendørs

Ny

Billigst på PriceRunner

100W LED projektør.
Projektøren har en spredning på 110 grader, og er lavet i et flot aluminiumskabinet.
230V.

Nyeste teknologi - super tyndt.


Effektivt lys til udendørs brug

Produktbeskrivelse:

Med V-Tac 100W LED projektøren får du en kraftig arbejdslampe, der er ideel til udendørs brug. Projektøren har en effekt på 100W og tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning, hvilket gør den let at installere og bruge.

Høj lysstyrke og bred spredning

Med en lysstyrke på 8500 lumens og en spredning på 110 grader sikrer V-Tac projektøren en jævn fordeling af lyset. Dette gør den velegnet til større områder, hvor der er behov for god belysning. Projektøren kan lyse op selv de mørkeste områder og sikrer dermed optimal synlighed og sikkerhed.

Kold hvid lyskulør

V-Tac projektøren fås i en kold hvid kulør med en farvetemperatur på 6500K. Dette giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør er typisk ikke så udbredt i Skandinavien, men bruges ofte til specielle formål som malerkabiner, akvarier og dekoration, hvor et koldt og klart lys ønskes.

Robust og vejrbestandig

V-Tac 100W LED projektøren er designet til at kunne klare de udfordringer, der følger med udendørs brug. Den har et robust kabinet og en god tæthedsgrad med IP65-certificering, som gør den velegnet til at blive brugt udendørs. Projektøren tåler både vandstænk og regn, så den kan trygt installeres udenfor uden risiko for skader eller funktionsfejl.

Kompakt og nem at bruge

V-Tac 100W LED projektøren har en kompakt størrelse på 330 x 271 x 33 mm, hvilket gør den nem at installere og transportere ved behov. Projektøren kommer desuden med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at købe eller udskifte separate pærer. Alt hvad du behøver for at få det kraftige og effektive lys er inkluderet i projektøren.

Med V-Tac 100W LED projektøren får du en kraftfuld og holdbar udendørs arbejdslampe, der giver et koldt og klart lys. Den er ideel til områder, hvor der er behov for høj lysstyrke og bred spredning, og den kan nemt tilsluttes til standard 230V forsyning. V-Tac projektøren er velegnet til udendørs brug takket være dens robuste konstruktion og IP65-certificering, der sikrer, at den kan modstå vandstænk og regn. Alt i alt er V-Tac 100W LED projektøren et pålideligt og effektivt valg, der sikrer optimal belysning i ethvert udendørs miljø.


Husk at tilkøbe:
- V-Tac sort rund samledåse - Til samling af ledninger, IP68 vandtæt

Populære tilkøb:
- Sort stikprop - Med jord, 250V, 16A, IP20 indendørs


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 259,00

- +

  • Kold
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke8500 lumens
Spredning110 grader
RA>= 70
Effekt og spænding
Forbrug100w
Spænding230V
Spændingsinterval100-240V,50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde271 mm.
Bredde330 mm.
Dybde33 mm.
MaterialeAluminium
Iframe