V-Tac 20W LED projektør
Arbejdslampe, udendørs

Ny

Billigst på PriceRunner


V-Tac 20W LED projektør, Arbejdslampe, udendørs

Denne V-Tac 20W LED projektør er en fantastisk løsning til udendørs belysning. Med en effekt på 20W kan den levere en lysstyrke på 1650 lumens, hvilket sikrer en kraftig og klar belysning. Projektøren er specielt designet til arbejdsbrug og kan tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge.

Lysfordelingen på denne projektør er 110 grader, hvilket betyder, at lyset spredes jævnt og dækker et stort område. Dette gør den perfekt til udendørs brug, hvor der er behov for en god belysning af et større område.

Denne projektør er tilgængelig i tre forskellige kulører for at imødekomme forskellige behov. Den varme hvide kulør (3000K) skaber en behagelig atmosfære og er velegnet til at skabe en hyggelig stemning. Den neutrale hvide kulør (4000K) er ideel til arbejdsmiljøer, da den giver et naturligt lys uden blå eller gule toner. Den kolde hvide kulør (6500K) giver et koldt og blåligt lys og bruges ofte til specielle formål som malerkabiner, akvarier og dekoration.

Med sine dimensioner på 105 x 120 x 27 mm er denne projektør kompakt og nem at placere i forskellige miljøer. Den har også en IP65-klassifikation, hvilket betyder, at den er vandtæt og kan bruges udendørs uden problemer. Projektøren er konstrueret til at tåle vandstænk og regn, hvilket gør den ideel til udendørs brug.

Samlet set er V-Tac 20W LED projektøren en pålidelig og effektiv belysningsløsning til udendørs brug. Uanset om du har brug for en behagelig atmosfære eller et klart og naturligt arbejdsmiljø, kan du vælge den kulør, der passer bedst til dine behov. Med dens kompakte design og vandtætte egenskaber er den ideel til brug i forskellige udendørsmiljøer. Så hvorfor ikke investere i denne projektør og nyde dens kraftfulde og pålidelige belysning?

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 61,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1650 lumens
Spredning110 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug20w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde120 mm.
Bredde105 mm.
Dybde27 mm.
MaterialeAluminium