Torre LED 10W IP54 vægmonteret

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og stilfuld vægmonteret LED lampe til udendørs brug

Dette vægmonterede LED armatur fra Torre er det perfekte valg, hvis du leder efter en energieffektiv og stilfuld løsning til at belyse din udendørs terrasse, havegang eller indkørsel. Med en effekt på 10W og en lysstyrke på 700 lumens, giver denne lampe et klart og kraftfuldt lys, der vil lysop din udendørs område på en smuk måde.

God lyskvalitet med høj RA værdi

Denne Torre LED lampe har en RA værdi på 80-85, hvilket betyder at lyset har en fremragende farvegengivelse. Med denne høje RA værdi viser lyset alle farver på en naturlig og ægte måde, hvilket gør det ideelt til udendørs belysning, hvor det er vigtigt at have en høj lyskvalitet.

Varm hvidt lys for en hyggelig atmosfære

Denne vægmonterede LED lampe kommer i en varm hvid kulør på 3000K, som skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning, hvor du kan slappe af og nyde de omgivelser, du har skabt.

Holdbar og vejrbestandig

Med en IP54 klassifikation er denne LED lampe fra Torre velegnet til udendørs brug, da den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den ideel til montering udendørs, hvor den vil kunne modstå både vind og vejr, samtidig med at den giver et flot lys til dit udendørs område.

Enkel installation og integreret lyskilde

Denne vægmonterede LED lampe kræver blot tilslutning til en 230V forsyning for at kunne fungere. Med en integreret lyskilde er der ikke behov for at skifte pærer, hvilket gør denne lampe både praktisk og vedligeholdelsesfri.

Samlet set er Torre LED 10W IP54 vægmonteret den ideelle løsning til at belyse dit udendørs område med et effektivt, stilfuldt og kvalitetsrigt lys, der vil skabe den rette atmosfære og stemning, uanset om det er til afslapning, fest eller arbejde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 379,00

- +

  • Varm
Forventes på lager igen: 23/07/2024

 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke700 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug10w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
MaterialeAluminium
Iframe