TORRE LED 7W
230V, IP54, Varm Hvid, Væghængt

Ny

Billigst på PriceRunner


TORRE LED 7W, 230V, IP54, Varm Hvid, Væghængt

Uddybende Beskrivelse

Effektiv og Stilfuld Belysning

Dette TORRE LED væglampe er en perfekt løsning, hvis du leder efter effektiv og stilfuld belysning til dit hjem eller kontor. Med en effekt på 7W og en lysstyrke på 450 lumens, kan lampen lyse op ethvert rum med et klart og behageligt lys.

Lyskvalitet

Med en RA værdi på 80-85, garanterer denne TORRE LED lampe en høj lyskvalitet, der viser alle farver på en ægte og naturlig måde. Dette er særligt vigtigt, da god lyskvalitet kan påvirke vores oplevelse af rummet og skabe en behagelig atmosfære.

Kulør på Lyset

Den varme hvide (3000K) kulør på lyset skaber en hyggelig og afslappende stemning i rummet. Nyd det varme lys, der bidrager til at skabe en behagelig atmosfære, hvor du kan slappe af og føle dig hjemme.

IP54 Vandtæt Design

Med en IP54 rating kan denne TORRE LED væglampe tåle fugtig luft og vandstænk på fronten, hvilket gør den velegnet til badeværelser og udendørs anvendelse. Den er designet til at modstå elementerne og sikrer langvarig brug.

Praktisk og Energibesparende

Med en integreret lyskilde og mulighed for direkte tilslutning til en 230V forsyning, er denne TORRE LED lampe praktisk og nem at installere. Samtidig er LED teknologien energieffektiv, hvilket medfører besparelser på strømregningen i det lange løb.

Vær sikker på at skabe den rette atmosfære i dit rum med denne TORRE LED væglampe. En kombination af effektiv belysning, høj lyskvalitet og et stilfuldt design gør den til et ideelt valg til enhver indendørs eller udendørs belysningsopgave.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 318,00

- +

  • Varm
Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke450 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug7w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
MaterialeAluminium
Iframe