Filter

Kulør
mere.. mindre
Hulstørrelse
55 mm. 56 mm.
Pris
DKK 0 DKK 0
Dæmpbar
mere.. mindre
Spænding
mere.. mindre
Forbrug
3 W 15 W
Filter

Spots til køkkenskabe

Se vores udvalg af spots til både indbygning og påbygning under f.eks. overskabe i køkken.

Spots til køkkenskabe fra Mrperfect

Savner du lidt mere – eller blot lidt bedre – lys, når du arbejder i køkkenet? Så har vi hos Mr. Perfect et stort udvalg af spots og underskabsarmaturer til både indbygning og påbygning under for eksempel overskabe i køkkenet. Og der er med garanti også en løsning, der passer til netop dit køkken! Og til dit behov.

Hvorfor er spots til køkkenskabene en god idé?

Det er vigtigt med et godt arbejdslys. Også i køkkenet. Det er altid rart at se, hvad man laver – og dårligt lys kan være til stor gene, når der skal snittes og hakkes, og man skal se om frikadellerne nu også er gennemstegte. For med det rette lys kan du sikre en mere forsvarlig håndtering af varme gryder og skarpe knive, da det er væsentlig nemmere at se, hvad du laver. Det gælder også inde i skabe og skuffer, hvor godt lys også kan være en god køkkenhjælp.

Lad der blive lys både uden på og inden i

Hos Mr. Perfects udvalgte spots til køkkenskabe får du ikke alene kvalitetsløsninger. Du får også løsninger, der ikke fylder ret meget og som giver et rigtig godt arbejdslys. Fælles for dem alle er, at de er skabt til brug i køkkenet og derfor modstår de også både damp og vandstænk, der kan optræde i forbindelse med den daglige madlavning. Ud over vores udvalg af indbygningsspots til underskabe i køkkenet, kan vi også tilbyde særlige sensorlamper, der tænder, når du åbner dine køkkenskabe og skuffer, hvilket gør det nemt at finde lige det du leder efter.

Nemme løsninger – også andre steder

Fælles for alle vores løsninger er, at der er tale om LED armaturer. De er ikke alene nemme at montere – men vælger du at købe dem hos os, får du alle komponenter med, så det er lige til at gå til. Vores løsninger er skabt til at bruge i køkkenet, men de kan lige så vel bruges andre steder, hvor der er behov for en god belysning. Det være sig i garderobeskabet, garagen eller måske ved arbejdsbordet? Kun fantasien sætte grænser!