Filter

Kulør
mere.. mindre
Hulstørrelse
56 mm. 60 mm.
Pris
DKK 12 DKK 232
Dæmpbar
mere.. mindre
Spænding
mere.. mindre
Forbrug
1 W 60 W
Filter

Køkken og skabe

Underskabsbelysning til køkkenet

Underskabsbelysning til køkkenet er en smart og praktisk løsning, der kan give dit køkken et løft og øge funktionaliteten. Ved at placere lyskilder under dine overskabe vil du kunne belyse arbejdsområderne, såsom køkkenbordet og komfuret, på en mere effektiv måde. Det er en god idé at vælge LED-lys, da det er energieffektivt og har en lang levetid. Du kan også overveje at tilføje en sensor til at tænde og slukke lyset automatisk, når du åbner eller lukker skabene. Det kan også være en god idé at tænke på, hvordan lyskilderne vil matche resten af din indretning. Der findes mange forskellige farver og designs, så sørg for at vælge noget, der passer til din stil og smag. Med underskabsbelysning vil du kunne skabe en hyggelig og funktionel atmosfære i dit køkken. 


Underskabsarmatur med indbygget led

Underskabsarmaturer med indbyggede LED-lys er en praktisk og funktionel løsning til at levere tilstrækkeligt lys til køkkenskaber og badeværelsesskabe. Disse armaturer er flade og monteres nemt på undersiden af skabet. De skaber en jævn og behagelig belysning, som gør det nemmere at finde og organisere tingene i skabet. Det indbyggede LED-lys har en lang levetid, og det bruger mindre energi end traditionelle lyskilder. Dette gør disse armaturer til en bæredygtig løsning og giver også en mulighed for besparelse på strømregningen på længere sigt. Desuden er de fleste armaturer fra kendte mærker nemme at installere og vedligeholde. De er også designet til at være støv- og fugtresistente, hvilket sikrer en længere levetid. Kort sagt, underskabsarmaturer med indbygget LED-lys er en pålidelig løsning til at opnå effektiv belysning og funktionel opbevaring i hjemmet. 


Få en nem løsning med spots til køkkenskabe

Savner du lidt mere – eller blot lidt bedre – lys, når du arbejder i køkkenet? Så har vi hos MrPerfect et stort udvalg af spots og underskabsarmaturer til både indbygning og påbygning under for eksempel overskabe i køkkenet. Og der er med garanti også en løsning, der passer til netop dit køkken – og til dit behov.

Se vores udvalg af spots til både indbygning og påbygning under f.eks. overskabe i køkken. Det er vigtigt med et godt arbejdslys. Også i køkkenet. Det er altid rart at se, hvad man laver. Og dårligt lys kan være til stor gene, når der skal snittes og hakkes, og man skal se, om frikadellerne nu også er gennemstegte. 

 

Hvorfor er spots til køkkenskabe en god idé?

Med det rette lys kan du sikre en mere forsvarlig håndtering af varme gryder og skarpe knive, da det er væsentlig nemmere at se, hvad du laver. Det gælder også inde i skabe og skuffer, hvor godt lys også kan være en god køkkenhjælp.

Med MrPerfects udvalgte spots til køkkenskabe får du ikke alene kvalitetsløsninger. Du får også løsninger, der ikke fylder ret meget, og som giver et rigtig godt arbejdslys. Fælles for dem alle er, at de er skabt til brug i køkkenet, og derfor modstår de også både damp og vandstænk, der kan optræde i forbindelse med den daglige madlavning.

Ud over vores udvalg af indbygningsspots til underskabe i køkkenet, kan vi også tilbyde særlige sensorlamper, der tænder, når du åbner dine køkkenskabe og skuffer, hvilket gør det nemt at finde lige det, du leder efter.

 

Nemme løsninger – også andre steder

Fælles for alle vores løsninger er, at der er tale om LED armaturer. De er ikke alene nemme at montere – men vælger du at købe dem hos os, får du alle komponenter med, så det er lige til at gå til. Se vores øvrige udvalg af indbygningsspots her.

Vores løsninger er skabt til at bruge i køkkenet, men de kan lige så vel bruges andre steder, hvor der er behov for en god belysning. Det være sig i garderobeskabet, garagen eller måske ved arbejdsbordet? Kun fantasien sætte grænser. Vådrums indbygningsspots er også meget populære på badeværelser.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar ved telefon og mail. Vi sælger og yder rådgivning både til private og erhvervskunder, og er du erhvervskunde med en større ordre, kan du kontakte os for at høre nærmere om muligheden for at opnå mængderabat.


Ofte stillede spørgsmål til lys til køkkenskabe
Hvilket lys til køkkenskabe?
Noget af det mest ideelle til køkkenskabe er påbygningsspots. Det er små LED spots, som bliver påmonteret med en monteringsring, hvor der er plads til spotten.
Hvor bruger man spots?
Spots er meget diskrete og giver et godt lys, og derfor kan de bruges alle steder i hjemmet. Oftes findes de dog på badeværelset, køkkenet eller i stuen. I køkkenet bruges de ofte der, hvor loftslyset ikke kan nå – det vil sige under overskabene. 
Hvor mange kelvin til køkkenet?
Der er ingen krav til, hviken lyskulør man vælger til køkkenet. Der anbefales dog, at hvis man skal have professionelt lys i køkkenet, at man vælger neutral belysning på 4000-5000K. Hvis det derimod er lys til hjemmekøkkenet kan man sagtens bruge varmt lys, som giver et glødeligt og hyggeligt skær, som ligger på ca. 2700-3000K. Til sammenligning har et stearinlys en kelvingrad på ca. 1800K.
Hvor mange spots i bryggers?
Hvis man ønsker et godt og jævn lys, vil vi anbefale at man bruger ca. to spots pr. m2. Det afhænger dog af, hvor meget lys de enkelte spots giver og spredningsgraden af lyset.
Hvor tæt skal spots sidde i køkken?
Det afhænger af, hvor og hvor meget lys man ønsker. En tommelfingerregel er, at man sætter et spot med ca. 0,8 - 1,2 meters mellemrum.