Filter

Pris
DKK 19 DKK 174
Længde (cm)
mere.. mindre
Forbrug
6 W 24 W
Lysstyrke
410 lm 2000 lm
Kulør
mere.. mindre
Dæmpbar
mere.. mindre
IP klassifikation
IP 20 IP 20
Filter

Troldtekt

                                                 Prisgaranti på led projektører

Troldtekt LED rammer og paneler

Her finder du vores udvalg af troldtekt relaterede produkter. Hos MrPerfect kan du købe rammer, der er speciallavet til brug i lofter med troldtekt. Højden er afmålt, så panelerne kan flugte med loftspladerne. Det giver et rigtig flot resultat, og alle vores paneler passer også i troldtekt rammerne. 

God akustik er en af forudsætningerne for et godt og behageligt indeklima. I dag findes der en række forskellige løsninger, der kan hjælpe den gode akustik på vej inden døre. Blandt andet akustikpladerne fra Troldtekt.

Men næsten lige så vigtigt som god lyd, er godt lys. Hos MrPerfect forhandler vi derfor en række produkter, der gør det muligt at integrere belysning i Troldtekts forskellige løsninger. Det gælder både rammer og paneler til absolut konkurrencedygtige priser.

 

Hvad er en Troldtekt ramme?

En Troldtekt ramme er en ramme, der er lavet specielt til at bruge i et Troldtekt akustikloft. Den gør det ikke alene nemmere at montere LED belysning i loftet. Den er også med til at sikre et flot resultat.

Netop fordi rammerne er lavet til disse lofter, er højden afmålt, så panelerne flugter med loftspladerne. Dermed sidder de helt plant med de omgivende plader og med en pæn afslutning hele vejen rundt.

Se i øvrigt også vores indbygningsspots, hvoraf flere er velegnede til Troldtekt lofter.

 

Sådan monterer du Troldtekt rammer

Ønsker du at montere LED paneler i et eller flere af dine loftplader? Så er det ganske nemt at gå til. Monteringen af rammen sker ganske enkelt ved at samle den med blot to skruer i hvert hjørne.

Derefter placeres det ønskede panel i rammen og klipses op i hullet i loftet ved hjælp af nogle fjedre. Nøjagtig som du kender det fra helt almindelige downlight belysning. Skruerne der anvendes til monteringen, er ikke synlige og efterlader derfor loftet uden synlige samlinger.

 

Tjek udvalget hos MrPerfect

Er du på udkig efter indbygningsrammer til LED i Troldtekt lofter? Så går du aldrig forgæves hos MrPerfect. Hos os har vi både et stort udvalg af Troldtekt rammer og LED paneler til montering i dem. Og så har vi tilmed Danmarks bedste priser – finder du de ønskede produkter billigere et andet sted, så matcher vi naturligvis prisen.

MrPerfect sælger både til private og erhverv. Og er du erhvervskunde med en større ordre, så kontakt os for at høre nærmere om muligheden for at opnå mængderabat. Vores kundeservice sidder klar til at besvare spørgsmål på mail og telefon.

Ofte stillede spørgsmål til paneler i troldtekt
Hvad er en Troldtekt ramme?
En Troldtekt ramme er en ramme, der er lavet specielt til at bruge i et Troldtekt akustikloft. Den gør det nemmere at montere LED belysning i loftet.
Hvad er fordelen ved LED lys?
Der er mange fordele ved LED lys. En af dem er, at LED lys har en meget lang levetid sammenlignet med traditionelle lyskilder. Derudover har LED lys et lavt forbrug, men giver stadig et meget effektivt lys.
Hvordan monterer jeg Troldtekt rammer?
Monteringen af rammen sker ganske enkelt ved at samle den med blot to skruer i hvert hjørne. Derefter placeres det ønskede panel i rammen og klipses op i hullet i loftet ved hjælp af nogle fjedre.
Passer LED paneler til troldtekt?
60x60cm paneler er egentligt 59,5x59,5cm. Det betyder, at de er lidt for smalle til at passe perfekt til troldtekt.
Ved tilkøb af troldtekt indbygningsrammer er det muligt at vælge mellem to forskellige modeller. 
En hvor rammens hulstørrelse er større end 60 cm og det er nødvendig at skære i sideliggende troldtekt-plader. 
En anden hvor rammens hulstørrelse er 60 cm, hvor man ikke behøver at lave tilpasning.
Hvor mange LED paneler skal jeg bruge?
Det afhænger af panelet og størrelsen på rummet. 
Inde på panelets produktside kan man se en tabel over hvor mange man skal bruge til forskellige størrelser rum. 
Hvilket LED belysning kan jeg bruge til mit Troldtekt loft?
Akustilight er specielt udviklet lys til Troldtekt loft og lignende lofter. 
Det passer perfekt i højden, da den er lavet i en højde på 2,5 cm.