Filter

Pris
DKK 10 DKK 244
Længde (cm)
mere.. mindre
Filter

Uden LED - Lysstofrør armatur

Prisgaranti på led projektører

Vælg passende armaturer til LED lysstofrør

Har du brug for et armatur til LED lysstofrør? Hos MrPerfect kan du finde en række forskellige armaturer at vælge imellem. Der er armaturer til alle tænkelige behov. I udvalget finder du således både armatur til indendørs brug samt vandtætte versioner, der tåler fugt og regn. Kig efter IP-klassificeringen IP65 for at sikre, at armaturet er vandtæt.

Og når armaturet er på plads, kan du også finde selve LED lyskilden i vores lysstofrør-sortiment. Armaturet på denne side er nemlig uden lyskilde. Ønsker du i stedet armaturer med indbygget LED kan du finde det i vores udvalg af komplet LED armatur


Her finder du kvalitetsvarer

MrPerfect er en 100% dansk webshop. Medarbejderne bag er specialister inden for LED lys, og vi har udvalgt armaturer af den bedste kvalitet til vores kunder.

Du finder derfor blandt andet produkter fra V-Tac, der er den tredje største LED producent i Europa. V-Tac, der har hovedsæde i London, er kendt for høj kvalitet. Virksomheden har et samarbejde med Samsung om at skabe innovative produkter, der lever op til europæiske krav og standarder.

 

Mængderabat for erhvervskunder

Det er ikke uden grund, at LED lys er populært både i almindelige husstande samt i erhvervet. LED lys har mange fordele så som at give en effektiv belysning. Derudover har LED lys en lang levetid, og du behøver dermed ikke skifte lyskilden så tit. Samtidig er der en besparelse at komme efter rent økonomisk, fordi LED lys har et lavt forbrug. 

Hos MrPerfect finder du et bredt udvalg af LED lys, tilbehør og diverse inden for LED teknologi. Vi sælger og rådgiver både private kunder samt erhvervskunder. Og er du erhvervskunde, så husk, at der er mulighed for at lave en speciel aftale, hvis du har en større ordre. Vi laver også direkte salg til erhverv.

Inden for LED lys til industri sælger vi også projektører til køretøjer. Det sikrer dig et godt arbejdslys i de mørke timer. Derudover kan du i vores udvalg finde lys til landbrug og stalde, der kan klare mosten i hårde miljøer. Lyset er derfor også velegnet til at hænge på havne eller andre steder tæt på havet, hvor miljøet også kan være barskt.

 

Har du et spørgsmål så kontakt os

Er der noget, du ønsker at vide om specifikke varer eller generelt om LED lys, så tøv ikke med at kontakte os. Vores dygtige kundeservice sidder klar til at hjælpe dig i mål med dit projekt, og du kan kontakte os både på telefon og mail.Ofte stillede spørgsmål til LED lysstofrør armatur
Hvilke fordele er der ved at vælge LED lys?
Der er flere fordele ved at vælge LED lys. LED lys udmærker sig blandt andet ved at have en lang levetid sammenlignet med tradtionelle lyskilder. Derudover har LED lys et lavt forbrug.
Kan man få vandtætte armaturer uden LED?
Blandt udvalget af armaturer uden LED lyskilde kan du både finde indendørs versioner samt nogle, der kan tåle at hænge udenfor, da armaturene er vandtætte.
Sælger I også armaturer med indbygget LED lys?
Du kan både købe armaturer med og uden LED lys hos MrPerfect. Skal du bruge armaturer med indbygget lys, så kig i kategorien komplet LED armatur.