Filter

Price
DKK 0 DKK 0
Filter

Vandtætte 12V RGB led strips

RGB strips der kan holde til at ligge under en meter vand.


Prisgaranti på led projektører


Vandtætte LED strips fra Mrperfect

LED strips – også kendt som LED bånd – har et væld af anvendelsesmuligheder. De er som skabt til at sikre belysning på steder, hvor de fleste andre lyskilder ikke kan være eller monteres. Både ude og inde. Ønsker du at få lys over land i indkørslen, på havegangene eller i havebassinet? Så sørg for altid at vælge vandtætte LED strips.

Hvad er vandtætte LED strips?

Vandtætte LED strips er skabt specielt til anvendelse udendørs på steder med høj luftfugtighed og sågar under vand. Ligesom de almindelige LED strips består de af en række små LED-pærer på et stykke selvklæbende plastikbændel, der enten kan monteres direkte på den ønskede overflade eller i en særlig LED-skinne. Blot er disse dækket af en silikonefuge, der sikrer at den er helt tæt. Er du i tvivl om en LED strip er vandtæt, kan du se på IP-klassificeringen. Er denne på IP65 er strippen velegnet til brug i et fugtigt miljø. Er klassificeringen op IP68 kan den tåle at ligge i vand.

Hvilke vandtætte LED strips skal du vælge?

LED strips fås i forskellige længder, der både kan afkortes og forlænges alt efter behov. Typisk fra 30 cm og helt op til 5 meter. De fås i forskellige spændingsstyrker fra 12 og op til 240 volt samt i forskellige strømstyrker, alt efter hvor kraftigt lys der ønskes. Du kan også vælge hvor mange LED-pærer du ønsker pr. løbende meter. Typisk er der tale om enten 15, 30 eller 60 pærer pr. meter, så det er spørgsmål om formål og hvad du synes bedst om.