Filter

Price
DKK 0 DKK 400
Filter

12V IP68 RGB (Vandtæt)

Vandtætte 12V RGB LED strips

LED strips – også kendt som LED bånd – har et væld af anvendelsesmuligheder. De er som skabt til at sikre belysning på steder, hvor de fleste andre lyskilder ikke kan være eller monteres. Både ude og inde. Ønsker du at få lys over land i indkørslen, på havegangene eller i havebassinet? Så sørg for altid at vælge vandtætte LED strips.

Vandtætte LED strips er skabt specielt til anvendelse udendørs på steder med høj luftfugtighed og sågar under vand. Ligesom de almindelige LED strips består de af en række små LED pærer på et stykke selvklæbende plastikbændel, der enten kan monteres direkte på den ønskede overflade eller i en særlig LED-skinne. Derudover er disse dækket af en silikonefuge, der sikrer, at den er helt tæt.

 

Hvilke vandtætte LED strips skal du vælge?

Er du i tvivl, om en LED strip er vandtæt, kan du se på IP-klassificeringen. Er denne på IP65, betyder det, at LED strippen er velegnet til brug i et fugtigt miljø. Er klassificeringen på IP68, kan den tåle at ligge i vand.

LED strips fås i forskellige længder, der både kan afkortes og forlænges alt efter behov. Typisk fra 30 cm og helt op til 5 meter. De fås desuden i forskellige spændingsstyrker fra 12 og op til 240 volt samt i forskellige strømstyrker, alt efter hvor kraftigt lys der ønskes.

Du kan også vælge, hvor mange LED pærer du ønsker pr. løbende meter. Typisk er der tale om enten 15, 30 eller 60 pærer pr. meter, så det er spørgsmål om formål og hvad du synes bedst om.

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores varer. Foruden vandtætte LED strips forhandler vi også 24V LED strips velegnet til lastbiler samt 24V LED strips til trappebelysning. Derudover har vi et væld af andre lyskilder inden for LED.

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på mail og telefon. Vi rådgiver både private og erhvervskunder. Og er du erhvervskunde med brug for en større ordre, så tag fat i os for at høre nærmere om muligheden for at opnå mængderabat.Ofte stillede spørgsmål til vandtætte 12V RGB LED strips
Hvad er fordelen ved LED strips?
En af fordelene ved LED strips er, at det er en lyskilde, du kan sætte op nogle steder, hvor almindelige lyskilder er for bøvlede at sætte op.
Hvad kan vandtætte LED strips bruges til?
Du kan bruge vandtætte LED strips til mange formål. Eksempelvis til akvarier, ombord på din båd eller i din svømmepøl. Mulighederne er mange.
Hvilken vandtæt LED strip skal jeg vælge?
For at finde den rette vandtætte LED strip til dit projekt, kan du se på IP-klassificeringen. Er denne på IP65, betyder det, at LED strippen er velegnet til brug i et fugtigt miljø. Er klassificeringen på IP68, kan den tåle at ligge i vand.