Batteri skabsbelysning
40cm, Sort, PIR sensor, genopladelig

VP.0388
Ny

Billigst på PriceRunner
Genopladeligt skabsbelysning 

Med indbygget PIR sensor, tændes lyset kun når det er nødvendigt.

Lades op via USB (5V DC). Skal oplades i 2 timer

Længde: 40cm

Inkl. 1 meter ladekabel.

Kan lyse 3 timer


Produkt beskrivelse

Dette batteri skabsbelysning er designet til at give lys i dine skabe, skuffer eller andre områder, hvor det kan være svært at få adgang til elektricitet. Med en længde på 40 cm og en sort finish passer dette belysningsarmatur elegant ind i ethvert rum.

En af de vigtigste funktioner ved denne belysning er den integrerede PIR-sensor, der registrerer bevægelse. Dette betyder, at lyset automatisk tændes, når du åbner skabet eller skuffen, og slukkes igen efter en vis tid, når der ikke registreres bevægelse. Dette er ikke kun praktisk, men også energibesparende.

Belysningen er genopladelig og har en effekt på 2W. For at genoplade den skal den tilsluttes til en 5V USB-forsyning. Med en lysstyrke på 160 lumens og en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, vil lyset være både klart og ægte, hvilket giver dig mulighed for at se farverne rigtigt og naturligt. Dette er ideelt for de fleste behov.

En ekstra fordel ved denne belysning er, at den er flicker-free eller flimmer fri. Dette betyder, at lyset ikke pulserer eller flimrer, hvilket gør det velegnet til personer og dyr, der er følsomme over for sådanne lysforhold. Det er også ideelt til brug i fotografering eller videooptagelser.

Med dimensioner på 400 x 9 x 40 mm passer denne belysning perfekt til de fleste skabe og skuffer. Det har en IP21 rating, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand, så det bør undgås at blive udsat for fugtige forhold.

Det bedste af alt er, at denne batteri skabsbelysning leveres med en integreret lyskilde, så du behøver ikke bekymre dig om at købe en separat pære. Den er klar til brug og nem at installere.

Flere detaljer

DKK 178,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4500K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke160 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug2w
Spænding5V USB
Dimensioner
Højde9 mm.
Bredde400 mm.
Dybde40 mm.
Iframe