Om XP 2017

Vi har ved mrperfect.dk valgt at købe domænet for XP 2017 i Cologne.
Siden handlede en konference i Cologne om agil programmering og med mulighed for at købe billetter og adgang til denne.

Teamet bag mrperfect.dk er selv bestående af flere dygtige programmører og hele tilgangen til driften af mrperfect at meget agilt med små iterationer og brug af best practice. Drift af virksomhed og softwareudvikling er på mange måder ens. Nye idéer udvikles og testes, og forbedres af flere omgang for at opnå optimal drift eller programmeringskode.

 

Agile tilgang til LED produkter.

Vi bruger vores agile tilgang til virksomhedsdrift, til hurtigt at få ny produkter på markedet og teste nye kategorier af. Senest har vi introduceret en masse nye produkter inden for vækstbelysning, hydroponisk dyrkning og vertical farming. Vi ser et kæmpe marked inden for dyrkning af alt fra salat til tomater og jordbær under LED vækstlys. Det kan både være i jord eller via hydroponi. Ligesom microgreens også bliver stort inden for den nærmeste fremtid. Vi har samlet alt man skal bruge for at komme i gang i en fælles samlet kategori du finder på siden.

 

Workshop om armaturer til garage og garage

Som en del af vores kundesupport, giver vi workshops til resellers og forhandlere, så de på den måde kan opbygge en viden om LED armaturer – her under belysning til garage, industri og haller.
Vi har et komplet sortiment inden for armaturer og belysning til industri og garage, hvor de mest populære er vores flade armaturer med Samsung LED chip og 5 års garanti. Her får kunden et super godt armatur med 5 års garanti og hele 120lm/w.

 

Fremtidens belysning

Specielt inden for LED strip og LED highbays ser man allerede ny de nyeste LED chip med effektivitet helt op til 200lm/w. Ved at benytte disse nye LED chip kan man opnå en stor besparelse i forhold til traditionelle lyskilder, men også i forhold til ældre LED lyskilder.

 

Om XP 2017 og LED belysning

 • LEDlife 50W Philips LED vækstarmatur
  112,5 cm, RA95, fuldt spektrum, IK05, IP65
   LEDlife 50W Philips LED vækstarmatur - 112,5 cm, RA95, fuldt spektrum, IK05, IP65
  • 50W Forbrug
  • 120° Spredning
  DKK 399,00 inkl moms.
  På lager.

  Højkvalitets professionel LED vækstarmatur med Philips LED.Fuldt spektrum vækstarmatur med hvidt lys med høj RA værdi, så planterne får de rette vækstbetingelser uden at lyset fremstår lyserødt. Vækstarmaturet udmærker sig til brug både privat og professionelt, eks. ved vertical farming.Da man ved vertikal dyrkning/landbrug udnytter pladsen ved at...

  Læs mere