Filter

Pris
DKK 24 DKK 440
Forbrug
3 W 138 W
Kan dæmpes
mere.. mindre
Strømstyrke
mere.. mindre
Filter

Drivers

Bredt udvalg af drivere til LED paneler

Er du på udkig efter en driver til LED paneler? Så er du havnet på det rette sted. Hos MrPerfect har vi et bredt sortiment af drivere, og så bliver det muligt for dig at gøre LED panelerne dæmpbare via almindelige vægdæmpere.
Med LED paneler får du et flot og effektivt lys i loftet. LED paneler sikrer en jævn fordeling af lyset, så der ikke opstår mørke områder og hjørner uden tilstrækkeligt med lys i rummet. LED panelerne kan sættes op i mange typer materiale så som troldtekt, gips og i et skinneloft.
Foruden drivere som tilbehør til LED paneler sælger vi også indbygningsrammer. Med dem kan du skabe en pæn afslutning rundt om panelet, så lyset er rammet ind.
 

Muligt at vælge flimrende lys fra

På den enkelte vare står det angivet, hvilke LED paneler den passer til. På den måde går du ikke galt i byen, når du skal vælge mellem det store udvalg af drivere. Iblandt rækken af drivere i vores webshop kan du vælge mellem dæmpbare og ikke dæmpbare versioner.
Derudover kan du vælge, om det skal være flimmerfrit lys (flicker free). Flimmerfrit lys egner sig rigtig godt til dyr og mennesker, der er følsomme over for lys, der flimrer. Desuden er det meget velegnet til, hvis man skal tage billeder og lave videooptagelser i rummet.
 

Find alt hvad du skal bruge inden for LED lys

Foruden drivere til LED paneler kan du finde mange andre varer på siden. Vi har eksempelvis et stort udvalg af LED lys til industribrug. I den kategori er det blandt andet muligt at købe projektører til køretøjer – også kaldet LED arbejdslamper. 
Derudover kan du finde velegnet lys til kontorer, værksteder og større haller i form af LED lysstofrør. I forlængelse heraf kan vi nævne, at vi også forhandler eksplosionssikre armaturer, der er ideelle til malerhaller, produktionshaller med olie, kemikalier eller gas samt til offshore platforme og skibe.
 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

MrPerfect er en 100% dansk webshop, og vi er specialister inden for LED lys. Med mange års erfaring bag os har vi udvalgt de bedste LED produkter til vores kunder. Vi sælger og rådgiver både private og erhvervskunder, og er du erhvervskunde, så kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om særlige erhvervsaftaler.
Har du spørgsmål til drivere til LED paneler eller generelt til produkterne inden for LED teknologi, er du velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på både telefon og mail.
Ofte stillede spørgsmål om driver til LED paneler
Hvad betyder det, at driveren kan fås flicker free?
Du kan få drivere, der giver et flimmerfrit lys (flicker free). Det er specielt godt til dyr og mennesker, der er følsomme over for lys, der flimrer.
Hvor bruges LED paneler typisk?
LED paneler er gode til store rum og lokaler på eksempelvis skoler samt kontorer. Panelerne giver en jævn fordeling af lyset.
Hvordan finder jeg den rette driver til LED paneler?
Når du skal finde den rigtige driver til LED paneler, kan du finde informationen på den enkelte vare. Her står det noteret nøjagtigt, hvilke LED paneler driveren passer til.