Filter

Pris
DKK 16 DKK 65
Erstat
10 W 12 W
Lysstyrke
400 lm 600 lm
Forbrug
4 W 6 W
Kulør
mere.. mindre
Filter

G23

Prisgaranti på led projektører

Find G23 LED pærer i varm eller neutral hvid her

På denne side finder du vores udvalg af G23 LED pærer i farven "varm hvid" og "neutral hvid". Vores udvalg består af kvalitetspærer til fornuftige priser, så skal du bruge en LED pære med G23 fatning, er du med andre ord kommet til det helt rette sted.

G23 LED spots er en af de bedre LED spots, fordi de giver en så god belysning, som ingen anden LED spot kan give. Vores udvalg af G23 er ligeledes stort, og hvis du investerer i en af vores LED spots, vil du kunne se, at de lyser i en dejlig varm, hvid farve.

Se også denne artikel, hvor vi blandt andet også tester G23 pærer.

Du har mulighed for at vælge dine G23 LED spots i flere forskellige styrker, således at du kan finde det, som passer bedst til dit eget behov. Har du brug for en G23 LED spot med noget mere watt, kan du også prøve at kontakte os og se, om vi kan skaffe det til dig.

 

Lynhurtig levering i hele landet

Vi vil gerne have, at vores kunder er tilfredse, og vi kan derfor tilbyde dig, at du kan have dine LED pærer allerede i morgen, hvis blot du sørger for at bestille dem inden kl. 15.30. Har du en pære, der er sprunget, behøver du ikke at gå ned i en butik for at købe en ny – du kan blot gøre det online på vores hjemmeside.

Vores udvalg af LED pærer er stort, så husk at se, hvad vi ellers har i webshoppen. Inden for LED pærer sælger vi eksempelvis også de populære B22 LED spots. Udover pærer og spots sælger vi også lamper – herunder bordlamper der er nyttige til mange forskellige formål.

 

Bestil dine nye G23 pærer her hos os

Leder du efter den bedste leverandør af G23 LED spots i Danmark, kan vi kun anbefale os selv. Vi ved nemlig, hvad vi laver, og vi har i mange år uddannet os til at kunne kende de bedste G23 LED spots på lang afstand.

Desuden har vi hos MrPerfect en stor viden inden for LED teknologi. Læs hvordan det kommer dig som kunde til gode i denne guide: Sådan sparer du mange penge på grøn energi.

MrPerfects erfaring inden for LED lys kan også ses i vores varesortiment, hvor vi selvfølgelig kun sælger de bedste G23 LED spots, der findes på det danske marked. Har du før prøvet at blive snydt, kan du være helt rolig, for er du utilfreds med vores produkter, kan du bare ringe til os for at få en ny aftale på plads. Vi tror på, at vi kun kan drive en god virksomhed ved, at alle vores kunder er tilfredse. 

Ofte stillede spørgsmål til G23 LED pærer
Hvad er fordelen ved LED lys?
Der er flere fordele ved LED lys. En af dem er, at LED lys har et markant lavere forbrug end traditionelle lyskilder. Dermed gør du både din pengepung og miljøet en tjeneste ved at gå efter LED pærer.
Hvad er G23 LED pærer?
G23 LED spots er en af de bedre LED spots, simpelthen fordi de giver en så god belysning, som ingen anden LED spot kan give.
Hvilken kulør skal jeg vælge til min G23 LED pære?
Du kan vælge pærer i kulørerne varm hvid og neutral. Den varme hvide er god som hjemlig hyggebelysning, mens den neutrale giver et godt arbejdslys, da den viser naturlige farver.