Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Erstat
5 W 12 W
Lysstyrke
350 lm 780 lm
Forbrug
3 W 6 W
Kulør
mere.. mindre
Filter

G23 led pærer

På denne side finder du vores udvalg af G23 LED pærer i farve varm hvid og neutral hvid. Vores udvalg består af kvalitetspærer til fornuftige priser, så skal du bruge en LED pære med G23 fatning, er du med andre ord kommet til det helt rette sted.


Prisgaranti på led projektører

 

Hvad er G23 LED pærer?

G23 LED spots er en af de bedre LED spots, simpelthen fordi at de giver en så god belysning, som ingen anden LED spot kan give. Vores udvalg af G23 er ligeledes stort, og hvis du investere i en af vores LED spots, vil du kunne se, at de lyser i en dejlig varm hvid farve.

Se også denne artikel, hvor vi blandt andet også tester G23 pærer

Du har mulighed for at vælge dine G23 LED spots i flere forskellige styrker, således at du kan finde det, som passer bedst til dit eget behov. Har du brug for en G23 LED spot med noget mere watt, kan du også prøve at kontakte os, og se om vi kan skaffe det til dig.

Vi vil gerne have at vores kunder er tilfredse, og vi kan derfor tilbyde dig, at du kan have dine LED pærer allerede inden i morgen, hvis blot du sørger for at bestille dem inden 15.30. Har du en pære der er sprunget, behøver du ikke at gå ned i en butik for at købe en ny pære, du kan blot gøre det online på vores hjemmeside.

Bestil dine nye G23 her hos os

Leder du efter den bedste leverandør af G23 LED spots i Danmark, kan vi kun anbefale os selv. Vi ved nemlig hvad vi laver, og vi har i mange år uddannet os til at kunne kende de bedste G23 LED spots på lang afstand.

Sådan sparer du mange penge på grøn energi

Dette kan også ses i vores varesortiment, hvor vi selvfølgelig kun sælger de bedste G23 LED spots, som der findes på det danske marked. Har du før prøvet at blive snydt, kan du være helt rolig, for er du utilfreds med vores produkter, kan du bare ringe til os for at få en ny aftale på plads. Vi tror på, at vi kun kan drive en god virksomhed ved at alle vores kunder er tilfredse.