Filter

Pris
DKK 226 DKK 227
Længde (cm)
mere.. mindre
Erstat (watt)
58 58
Forbrug
22 W 22 W
Lysstyrke
2400 lm 2400 lm
Kulør
mere.. mindre
Sensor type
mere.. mindre
Filter

T8 LED lysstofrør m/sensor

Prisgaranti på led projektører


Smarte og funktionelle T8 LED lysstofrør med sensor

Er tiden kommet til at udskifte de traditionelle lysstofrør med LED lysstofrør? Så bør du overveje, om T8 lysstofrør med sensor kan være et godt bud på en ny lyskilde. Med den smarte sensorfunktion får du en effektiv lyskilde, der har alle de fordele, som lyskilder med LED teknologi har.
Blandt fordelene ved LED lys kan nævnes, at LED har en lang levetid sammenlignet med tradtionelle lyskilder. Vi taler omkring 50.000 timers levetid for de pågældende T8 lysstofrør. Derudover har LED lys et lavere forbrug, så der er altså også en økonomisk gevinst ved at skifte.
Med T8 rør får du en indbygget sensor, der kan sørge for to forskellige lysniveauer. Det betyder, at lyset kan gå i en slags slumrebelysning og lyse med 10 procents styrke. Det sker, når sensoren ikke opfanger nogen bevægelser. Når der derimod er bevægelse i rummet, skrues lysstyrken atter op til 100 procent. 
 

Monter T8 røret direkte i armaturet

Når det kommer til montering af lysstofrørene, er det ganske lige til. Lysstofrørene kan nemlig monteres direkte i armaturene. Når du køber T8 rør fra MrPerfect, medfølger der en dansk vejledning til opsætningen, så du ikke er i tvivl om, hvordan det skal gøres.
Det er det stærke, danske brand LEDlife, der står bag de funktionelle T8 LED lysstofrør med sensor. LEDlife er kendt for høj kvalitet og producerer LED produkter til både private hjem samt erhverv – herunder blandt andet til væksthuse, offshore platforme, skibe med mere. LEDlife blev grundlagt i 2010 og er med sine mange år på banen en solid spiller på markedet.
Foruden LED lysstofrør med sensor har vi hos MrPerfect et stort udvalg af øvrige LED lysstofrør. Se hele udvalget her. Du finder både armaturer uden LED lyskilde, armaturer med indbygget LED lys samt kompaktrør – også kendt som 2D sommerfuglerør.
 

Har du spørgsmål? Så kontakt os gerne

MrPerfect rådgiver og sælger både til private kunder og erhvervskunder. Er du erhvervskunde, og har du brug for et større parti, kan du kontakte os for at høre mere om mulighederne for en aftale om mængderabat. Vi imødekommer også behov om specialløsninger.
MrPerfect er en 100% dansk webshop. Vi er specialister i LED lys, og vi har mange års erfaring på området. Du kan regne med en hurtig levering hos os, og hvis du mangler en vare eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig i mål med dit projekt.
Vi kan kontaktes både på mail og telefon.
Ofte stillede spørgsmål til T8 LED lysstofrør med sensor
Hvad er fordelen ved LED lys frem for traditionelle lyskilder?
Der er flere fordele ved LED lys, når man sammenligner med lyskilder som fx glødetrådspæren. LED lys har en lang levetid, og forbruget er meget lavt. Dermed sparer du penge.
Hvilken funktion har sensoren i T8 LED lysstofrør?
Sensoren i T8 LED lysstofrør kan sætte lyset på "dvaletilstand." Det sker, når sensoren ikke registrerer nogen bevægelser i rummet – så skrues lysstyrken ned.
Hvordan monteres T8 LED lysstofrør?
Det er nemt med montering af T8 LED lysstofrør. Du kan nemlig montere lysstofrøret direkte i armaturet.