Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Dæmpbar
mere.. mindre
Erstat
15 W 65 W
Lysstyrke
75 lm 806 lm
Forbrug
0 W 55 W
Kulør
mere.. mindre
Pære type
mere.. mindre
Filter

E14 led pære

E 14 LED pærer og spots, vi har håndplukket de bedste , hvor kvaliteten er i top. Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for LED og er blandt de førende specialister i Danmark. 

Skal du bruge en LED pære med en lille E14 fatning, så er du kommet til det rette sted. Hos Mr Perfect har vi nemlig et stort udvalg af LED pærer med E14 fatning.

Vores LEDpærer med E14 sokkel har alle et varmt hvidt lys og mellem 2,5-8 Watt. Du kan også vælge mellem dæmpbare og ikke-dæmpbare lyskilder. Se det store udvalg nedenfor.

Prisgaranti på led projektører

 

Hvad er E14 LED pære?

Vi ved at kvalitet er vigtigt for dig, og vi har derfor valgt at alle vores produkter er af den bedste kvalitet, som du kan få på markedet. Vores personale har mange års erfaring med en E14 lille fatning, og du er derfor kommet til det rette sted.

Selvom vi har sørget for at kvalitet er den bedste i Danmark, kan du være sikker på at det er til landets billigste priser. Vi ved, at det kan være en dyr investering at købe en E14 lille fatning, og det har vi derfor lavet om på.

Søger du inspiration? Læs også denne guide om fordelen ved led spots

Mrperfect.dk er Danmarks førende webshop når det kommer til salg af LED pærer. Alle vores medarbejdere brænder for vores produkter samtidig med at vi elsker at snakke med vores kunder.

Danmarks største og billigste sortiment af LED pærer E14 med lille fatning

Når du kigger rundt i vores webshop, vil du have mange valgmuligheder. Vi har Danmarks største sortiment når det kommer til LED pærer. Alene med vores E14 lille fatning vil du kunne vælge mellem 2,5-8 Watt.

Derudover sælger vi også dæmpbare og ikke dæmpbare pærer. Dæmpbare lyskilder kan have en stor fordel for dig, hvis du skal i gang med at indrette en hjemmebiograf eller blot ønsker at kunne dæmpe på lyset. Husk at kontrollere at du får det rigtige inden du lægger dine nye LEDpærer i kurven. Får du alligevel bestilt noget forkert har du returret med et smil.

Spar penge med E14 lille sokkel

Hvis du er træt af at have en stor elregning, kan vi hjælpe dig med at gøre din elregning mindre. Ved at kontakte vores kundeservice, som kun består af gode og venlige medarbejdere kan vi finde ud af hvad dit behov er, dermed give dig et godt tilbud på vores LED pærer. De første LED lyskilder der kom på markedet blev kendt som LED sparepærer. Ordet sparepære er blevet synonymt med LED teknologien, idet denne teknologi bruger mindre strøm og derved sparer du penge ved at skifte dine pærer til LED. 

Vores E14 lille fatning er desuden en LEDpære, dette betyder at den er strømbesparende. Når en pærer er strømbesparende er den miljøvenlig - og samtidig holder pæren i meget længere tid, end en normal lyskilde ville gøre. 

Vores LED produkter er 100% kompatible med lamper der bruger pærer med lille sokkel.