Filter

Pris
DKK 11DKK 159
Dæmpbar
Erstat
15W65W
Lysstyrke
75lm600lm
Forbrug
1W6W
Kulør
mere..mindre
Pære type
mere..mindre

E14 led pærer

Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for LED og er blandt de førende i Danmark. Vi har håndplukket de bedste LED pærer og spots, hvor kvaliteten er i top.

Skal du bruge en LED pære med en lille E14 fatning, så er du kommet til det rette sted. Hos Mr Perfect har vi nemlig et stort udvalg af LED pærer med E14 fatning.

Vores LED pærer med E14 fatning har alle et varmt hvidt lys og mellem 2,5-8 Watt. Du kan også vælge mellem dæmpbare og ikke-dæmpbare pærer. Se det store udvalg nedenfor.

Prisgaranti på led projektører

 

E14 Lille fatning

Vi ved at kvalitet er vigtigt for dig, og vi har derfor valgt at alle vores produkter er af den bedste kvalitet, som du kan få på markedet. Vores personale har mange års erfaring med en E14 lille fatning, og du er derfor kommet til det rette sted.

Selvom vi har sørget for at kvalitet er den bedste i Danmark, kan du være sikker på at det er til landets billigste priser. Vi ved, at det kan være en dyr investering at købe en E14 lille fatning, og det har vi derfor lavet om på.

Mrperfect.dk er Danmarks førende webshop når det kommer til salg af LED pærer. Alle vores medarbejdere brænder for vores produkter samtidig med at vi elsker at snakke med vores kunder.

Danmarks største og billigste sortiment af LED pærer E14 med lille fatning

Når du kigger rundt i vores webshop, vil du have mange valgmuligheder. Vi har Danmarks største sortiment når det kommer til LED pærer. Alene med vores E14 lille fatning vil du kunne vælge mellem 2,5-8 Watt.

Se også vores guide til de bedste E14 LED pærer her

Derudover sælger vi også dæmpbare og ikke dæmpbare pærer. Dæmpbare pære kan have en stor fordel for dig, hvis du skal i gang med at indrette en hjemmebiograf eller blot ønsker at kunne dæmpe på lyset.

Spar penge med E14 lille fatning

Hvis du er træt af at have en stor elregning, kan vi hjælpe dig med at gøre din elregning mindre. Ved at kontakte vores kundeservice, som kun består af gode og venlige medarbejdere kan vi finde ud af hvad dit behov er, og dermed give dig et godt tilbud på vores LED pærer.

Vores E14 lille fatning er desuden en LED pærer, og dette betyder at den er strømbesparende. Når en pærer er strømbesparende er den miljøvenlig - og samtidig holder pæren i meget længere tid, end en normal pære ville gøre.