Filter

Pris
DKK 12 DKK 4805
Forbrug
2 300
Kulør
mere.. mindre
Sensor
mere.. mindre
Lysstyrke
35 37000
Spredning
20 6030
Filter

LED Projektør

Prisgaranti på led projektører
 

LED projektører med lang levetid og effektiv belysning

LED projektører er blevet meget populære blandt forbrugerne i de seneste år. I modsætning til de traditionelle glødelampeprojektører, bruger de væsentligt mindre energi og afgiver betydeligt mindre varme. Derfor er de hverken skadelige for hud eller øjne.

LED projektører kan bruges mange forskellige steder og til en masse forskellige formål. De er eksempelvis super gode til lyse ydervægge op med, til brug på parkeringspladser, legepladser og gårde om aftenen og natten.

Vi forhandler LED projektører til både 230v og 12v samt dæmpbare LED-projektører. Hos MrPerfect kan du finde den bedste LED projektør med prisgaranti i mange forskellige størrelser, stilarter og farver – allesammen til lave priser.

 

Bedste og billigste LED projektører fra MrPerfect

Står du ofte og mangler en kraftig lyskilde, som ikke er alt for dyr i drift? Så er en LED projektør lige noget for dig. En af grundene til LED projektørernes voksende popularitet er prisen. I dag har du nemlig mulighed for at købe en billig LED projektør, som holder i mange år.

Køber du den helt rigtige LED projektør, vil du kunne lyse meget store arbejdsområder op. Du slipper derfor for at få ondt i øjnene, som du ellers ville gøre, hvis du skulle arbejde i mørke.

 

Hvorfor er den rigtige LED projektør vigtig?

Det kan være svært at finde den helt rigtige projektør. For at finde den, der passer bedst til dig, skal du finde ud af, hvad dine behov er. Skal du bruge projektøren i stuen, hvor du kun skal bruge lys om aftenen? Eller skal du bruge den i kælderen, hvor du skal bruge lys hele dagen?

Der er uendeligt mange muligheder for, hvad man kan bruge en LED projektør til. Vi garanterer dig for, at du kan finde en LED projektør, der passer til dine behov. 

Det er blevet mere og mere almindeligt at have projektører i hjemmet, og specielt LED projektører med sensor er populære. Hos MrPerfect har vi mange forskellige projektører på lager i forskellige prisklasser i håb om at dække alles behov. Vi har LED projektører, som kan bruges i indkørslen, i haven og på arbejdspladsen.

 

Er du i tvivl om, hvilke projektører du skal bruge?

Hos MrPerfect er vi eksperter indenfor LED belysning, og du er til enhver tid velkommen til at kontakte os. Vi vil med glæde rådgive og informere dig om de nyeste modeller.

Der er forskellige ting, man kan lægge vægt på, når det kommer til LED-projektører. Ønsker du en stor strømbesparelse? Eller vil du gerne have en projektør, der kan bruges til flere ting på én gang? I dag findes der mange forskellige tests på internettet, hvor de har kigget på forskellige projektører. Det kan være en god idé for dig at kigge på disse test, inden du tager din endelige beslutning.

Et af de centrale parametre er lysstyrke. Dette varierer nemlig meget, og så kan det have en stor betydning for din elregning. En kraftig projektør vil være dyrere i drift end en lille LED projektør.

 

Hvad skal du være opmærksom på med LED projektører?

Inden du køber din LED projektør, er der nogle ting, som du skal være opmærksom på. En af disse ting er levetiden.

For de fleste LED projektører vil du kunne få en levetid på cirka 50.000 timer, hvilket sikrer dig belysning i mange år. Derudover skal du også være opmærksom på varmeafgivelsen, som også varierer meget, alt efter hvilken model du vælger at investere i.

Nogle modeller er vandtætte og kan derfor tages med udenfor i regnen. Andre modeller tåler at blive rystet. Vælg den model, der passer bedst til dine behov. Se detaljer for hver projektør ved at klikke på produktet.

 

Køb de nyeste og billigste LED projektør hos MrPerfect

Hvis du gerne vil finde den helt rigtige LED projektør (se også vores gode LED paneler), bør du købe den hos MrPerfect. Når du handler LED projektører på internettet, er der nemlig stor forskel på pris og kvalitet. Vi leverer kun de bedste projektører til nogle af markedets bedste priser. Og så garanterer vi 100% tilfredshed.

At handle over internettet er ikke et nyt fænomen, og mange køber LED pærer over nettet. Se i øvrigt vores udvalg af LED pærer og spots. Der er mange fordele ved at købe varer på nettet. Du slipper bl.a. for at betale butikspersonalets løn, en dyr husleje og meget andet. Og så er det hurtigt og nemt at bestille din projektør, som hurtigt vil blive leveret til din dør. 

 

Stabile priser

Priserne på gode LED projektører ligger meget stabilt. Hvis du ønsker en projektør i god kvalitet, skal du af med minimum 150 kr. Men den konkrete pris afhænger selvfølgelig af dine behov og krav til projektøren. 

Køber du en LED projektør over internettet har du 14 dages returret, som er garanteret af loven. Du kan altså altid sende projektøren retur, hvis den alligevel ikke lever op til dine krav.

 

Gør hverdagen nemmere

LED-projektører kan bruges året rundt, men de er især skønne at have om sommeren. Når de lyse dage går på hæld, lyser projektøren rummet op på en naturlig måde. Man glemmer helt, at det ikke er solens lys, der lyser rummet op. 

Om sommeren er der så mange lyse timer, at man sjældent har lyset tændt. Med energibesparende LED projektører vil din elregning falde markant – især om sommeren. 

Hvis du investerer i LED projektører med sensor, slipper du for at slukke og tænde lamper dagen lang. Det automatiserede system gør hverdagen nemmere og mere gnidningsfri. Du behøver ikke at skælde børnene ud, fordi de glemte at slukke lyset. Du kan i stedet bruge dine kræfter på at lave et lækkert måltid mad, slå græsplænen eller lege med børnene.

 

LED projektører vinder ind i danske hjem

En energivenlig LED projektør fra MrPerfect er perfekt til dig, der mangler en kraftig lyskilde, som ikke er alt for dyr i drift. En af de største grunde til, at LED projektører vinder ind i danske hjem, er prisen. I dag har du nemlig mulighed for at købe en billig LED projektør med sensor, som holder i mange år.

Derudover er LED en bæredygtig løsning, da den ikke bruger ligeså meget energi som gammeldags glødepærer. Med en LED projektør gør du altså noget godt for din pengepung og miljøet. 

 

Spar penge på elregningen

Vil du gerne spare mange penge, bør du overveje at investere i en LED projektør med sensor. Hvis du investerer i en projektør med sensor, vil du være sikker på, at du først får lys, når du har brug for det.

Udover at den registrerer, om du er der, kan en LED projektør også opfatte den naturlige lysmængde fra solen. På den måde undgår du at have en masse lys tændt, selvom det ikke er nødvendigt. Det vil kunne ses på din næste elregning.

 

LED projektør med sensor lyser kun, når du behøver det

LED projektører fra MrPerfect lyser kun, når du har brug for det. Det betyder, at du kommer til at spare en masse penge. Sensoren aktiveres, når det er blevet mørkt, og din elregning vil falde med op til 80%. Om vinteren vil projektøren selvfølgelig være tændt i længere tid, da du ellers ville gå rundt i mørke. 

Bemærk at LED pærer GU10 ligeledes kan fås med sensor. Kommer du en dag sent hjem, vil du også have stor glæde af at have investeret i en projektør med sensor. Med en sensor vil du nemlig automatisk få lys, når du nærmer dig dit hus. Så skal du aldrig mere fumle med kontakterne i et mørkt hus. 

Hos MrPerfect kan du finde LED projektører med indbygget sensor til lave priser. Køb din projektør hos MrPerfect – her får du både lynhurtig levering og tilfredshedsgaranti.Ofte stillede spørgsmål til LED projektører
Hvad egner LED projektører sig til?
LED projektører kan bruges mange forskellige steder og til en masse forskellige formål. De er eksempelvis super gode til at lyse ydervægge op med, til brug på parkeringspladser, legepladser og gårde om aftenen og natten.
Hvad er fordelen ved LED teknologien?
Der er mange fordele ved LED teknologien. LED lys har eksempelvis et meget lavere forbrug end traditionelle lyskilder. Og derudover har LED lys en lang levetid.
Skal jeg vælge LED projektør med eller uden sensor?
Når du skal købe en LED projektør, bør du overveje, om du skal have en sensor med. Sensoren er en stor fordel, fordi den automatisk slukker og tænder for lyset.