• Så meget kan du spare på at skifte til LED
  Så meget kan du spare på at skifte til LED
  182 Visninger

  Vejledningen giver et indblik i hvor meget du kan spare ved at skifte til LED. Har du glemt at få skiftet alle spots i køkkenet eller er der glemt en pære i lampen over spisebordet? Kig pærerne igennem i dit hjem og få her svaret på hvor meget du kan spare.

  Læs mere
 • Smart Home/Wifi
  Smart Home/Wifi
  123 Visninger

  Smart Home/Wifi produkter til LED belysning er blevet meget populær for tiden. Denne vejledning giver dig et indblik i LED smart home belysning. Du kan få både LED strip, paneler, pærer og stikkontakter der kan styres med en app og en smart hub såsom Google Nest eller Alexa.

  Læs mere
 • Belysning - Industri
  Belysning - Industri
  145 Visninger

  I denne vejledning kan du finde information omkring hvilken slags belysning du kan bruge til Industri og arbejdspladser. Her fokuseres på belysning som er velegnet til industri og giver et stærk og stabilt lys. I vejledningen finder du eksempler på belysning i en industribygning. 

  Læs mere
 • LED Panel - Kontor
  LED Panel - Kontor
  93 Visninger

  I denne vejledning får du viden omkring hvilken belysning du kan bruge på dit kontor eller din arbejdsplads. Her fokuseres på LED paneler som giver et flot og stilrent lys. I vejledningen finder du eksempler på LED panel belysning til et kontor.

  Læs mere
 • Om lys
  Om lys
  226 Visninger

  Denne vejledning giver dig forståelse af, hvad der ligger bag fagtermer som bruges til at måle og beskrive lys. I vejledningen lærer du om Lux, Kelvin og Lumen.

  Læs mere
 • LED panel - Køkken
  LED panel - Køkken
  168 Visninger

  Denne vejledning giver dig indblik i hvilken type LED panel, der kan bruges i dit køkken. I vejledningen finder du ekspempler på LED paneler i et rum, og hvor meget belysning de kan give.

  Læs mere
 • Dæmpning
  Dæmpning
  80 Visninger

  Hvis du skal have dæmpet din LED belysning, vil denne vejledning kunne give dig et indblik i hvad man skal kigge efter.

  Læs mere
 • EMI/Sensor
  EMI/Sensor
  88 Visninger

  Denne vejledning er til dig som ønsker at bruge sensor på dine LED lys. Vejledningen giver et indblik i, hvad man skal gøre så man ikke forringer LED lysets levetid ved brug af sensor. 

  Læs mere
 • Lyskulør
  Lyskulør
  176 Visninger

  Kelvin, lyskulør, varm, neutral og kold hvad er det? Denne vejledning giver en forståelse for hvilke  lyskulør man kan få sit LED lys i.Derudover får du indblik i hvilken lyskulør der egner sig til visse områder og rum.

  Læs mere
 • LED strip
  LED strip
  217 Visninger

  Denne vejledning giver dig en hjælpende hånd til hvilke LED strips du kan bruge til dit projekt.I vejledningen finder du eksempler på LED strips i et indendørs rum, og til udendørs arealer.

  Læs mere
 • LED Panel - Værksted/Garage
  LED Panel - Værksted/Garage
  948 Visninger

  Denne vejledning giver dig viden omkring, hvilken belysning du kan bruge i dit værksted/garage. Der fokuseres på LED paneler som giver et flot og stilrent lys. I vejledningen finder du et eksempel på LED paneler i en garage.

  Læs mere
 • LED armatur - Værksted/Garage
  LED armatur - Værksted/Garage
  4352 Visninger

  Denne vejledning giver dig viden omkring hvilken belysning du kan bruge i dit værksted/garage. Her fokuseres på LED armatur som giver et godt lys. I vejledningen finder du eksempler på LED armatur til en garage. 

  Læs mere
Showing 1 to 12 of 12 (1 Page)