• Hvad er Tuya Smart Home?
  Hvad er Tuya Smart Home?
  330 Visninger

  Tuya Smart Home er produkter som er kører med systemet Tuya. Tuya er en virksomhed som blev etableret i 2014 og har rigtig mange Smart Home produkter som de servicerer med deres cloud service.

  Læs mere
 • Kan man dyrke jordbær om vinteren?
  Kan man dyrke jordbær om vinteren?
  150 Visninger

  I denne blog har vi lavet et forsøg med om man kan gro jordbær om vinteren - Det kan man godt. Læs mere omkring vores forsøg herunder.

  Læs mere
 • LED lysstofrør
  LED lysstofrør
  907 Visninger

  Her kan du lære mere om hvilke typer LED lysstofrør der findes, og finde hjælp til at finde den rette udskiftning af dit gamle lysstofrør. I denne guide forklarer vi om de mest gængse typer lysstofrør, hvordan de kendetegnes samt hvad man skal være opmærksom på.

  Læs mere
 • Nyt energimærke
  Nyt energimærke
  698 Visninger

  Det nye energimærke på LED belysning trådte i kræft d. 1/9 - 2021. Det har betydet at de tidligere energimærkater vil blive udskiftet og det som man før kaldte for A vil blive ændret til f.eks. E. I dette opslag kan du læse mere om hvad det betyder for dine LED lys.

  Læs mere
 • Sådan monterer du dine LED bånd
  Sådan monterer du dine LED bånd
  3529 Visninger

  Har du tanker omkring opsætning af LED bånd, eller falder dine LED bånd ned? Så læs denne hjælpsomme guide.

  Læs mere
 • Hvad er hydroponik?
  Hvad er hydroponik?
  1528 Visninger

  Hydroponik er det nye inden for plante vækst i hjemmet. Det betyder at man groer blomster, planter, urter og frugter i vand.Dertil skaber man små haver i hjemmet hvor det hele er automatiseret. I denne blog får man et indblik i verdenen omkring hydropronik og hvad man skal være opmærksom på. Derudover bliver der gennemgået forskellige metoder

  Læs mere
 • Hvad er vækstlys?
  Hvad er vækstlys?
  5269 Visninger

  Vækstlys er specielle lamper og pærer som giver det lys planter har brug for så de får de korrekte vilkår til at vokse og udvikle sig. I denne blog vil vi gerne forklare hvad vækstlys er og hvad man bruger det til. Her vil vi gerne begynde med lyset i almindelighed. Gennemgangen er meget generel og skal hjælpe til at forstå de grundlæggende forhold der gør sig gældende når man snakker om lys og plantelys.

  Læs mere
 • Så meget kan du spare på at skifte til LED
  Så meget kan du spare på at skifte til LED
  2811 Visninger

  Vejledningen giver et indblik i hvor meget du kan spare ved at skifte til LED. Har du glemt at få skiftet alle spots i køkkenet eller er der glemt en pære i lampen over spisebordet? Kig pærerne igennem i dit hjem og få her svaret på hvor meget du kan spare.

  Læs mere
 • Smart Home/Wifi
  Smart Home/Wifi
  1975 Visninger

  Smart Home/Wifi produkter til LED belysning er blevet meget populær for tiden. Denne vejledning giver dig et indblik i LED smart home belysning. Du kan få både LED strip, paneler, pærer og stikkontakter der kan styres med en app og en smart hub såsom Google Nest eller Alexa.

  Læs mere
 • Belysning - Industri
  Belysning - Industri
  3110 Visninger

  I denne vejledning kan du finde information omkring hvilken slags belysning du kan bruge til Industri og arbejdspladser. Her fokuseres på belysning som er velegnet til industri og giver et stærk og stabilt lys. I vejledningen finder du eksempler på belysning i en industribygning. 

  Læs mere
 • LED Panel - Kontor
  LED Panel - Kontor
  1591 Visninger

  I denne vejledning får du viden omkring hvilken belysning du kan bruge på dit kontor eller din arbejdsplads. Her fokuseres på LED paneler som giver et flot og stilrent lys. I vejledningen finder du eksempler på LED panel belysning til et kontor.

  Læs mere
 • Om lys
  Om lys
  4100 Visninger

  Denne vejledning giver dig forståelse af, hvad der ligger bag fagtermer som bruges til at måle og beskrive lys. I vejledningen lærer du om Lux, Kelvin og Lumen.

  Læs mere
Showing 1 to 12 of 19 (2 Pages)