• LED lysstofrør
  LED lysstofrør
  182 Visninger

  Her kan du lære mere om hvilke typer LED lysstofrør der findes, og finde hjælp til at finde den rette udskiftning af dit gamle lysstofrør. I denne guide forklarer vi om de mest gængse typer lysstofrør, hvordan de kendetegnes samt hvad man skal være opmærksom på.

  Læs mere
 • Nyt energimærke
  Nyt energimærke
  101 Visninger

  Det nye energimærke på LED belysning trådte i kræft d. 1/9 - 2021. Det har betydet at de tidligere energimærkater vil blive udskiftet og det som man før kaldte for A vil blive ændret til f.eks. E. I dette opslag kan du læse mere om hvad det betyder for dine LED lys.

  Læs mere
 • Sådan monterer du dine LED bånd
  Sådan monterer du dine LED bånd
  1413 Visninger

  Har du tanker omkring opsætning af LED bånd, eller falder dine LED bånd ned? Så læs denne hjælpsomme guide.

  Læs mere
 • Hvad er hydroponik?
  Hvad er hydroponik?
  585 Visninger

  Hydroponik er det nye inden for plante vækst i hjemmet. Det betyder at man groer blomster, planter, urter og frugter i vand.Dertil skaber man små haver i hjemmet hvor det hele er automatiseret. I denne blog får man et indblik i verdenen omkring hydropronik og hvad man skal være opmærksom på. Derudover bliver der gennemgået forskellige metoder

  Læs mere
 • Hvad er vækstlys?
  Hvad er vækstlys?
  2036 Visninger

  Vækstlys er specielle lamper og pærer som giver det lys planter har brug for så de får de korrekte vilkår til at vokse og udvikle sig. I denne blog vil vi gerne forklare hvad vækstlys er og hvad man bruger det til. Her vil vi gerne begynde med lyset i almindelighed. Gennemgangen er meget generel og skal hjælpe til at forstå de grundlæggende forhold der gør sig gældende når man snakker om lys og plantelys.

  Læs mere
 • Så meget kan du spare på at skifte til LED
  Så meget kan du spare på at skifte til LED
  1487 Visninger

  Vejledningen giver et indblik i hvor meget du kan spare ved at skifte til LED. Har du glemt at få skiftet alle spots i køkkenet eller er der glemt en pære i lampen over spisebordet? Kig pærerne igennem i dit hjem og få her svaret på hvor meget du kan spare.

  Læs mere
 • Smart Home/Wifi
  Smart Home/Wifi
  1081 Visninger

  Smart Home/Wifi produkter til LED belysning er blevet meget populær for tiden. Denne vejledning giver dig et indblik i LED smart home belysning. Du kan få både LED strip, paneler, pærer og stikkontakter der kan styres med en app og en smart hub såsom Google Nest eller Alexa.

  Læs mere
 • Belysning - Industri
  Belysning - Industri
  1635 Visninger

  I denne vejledning kan du finde information omkring hvilken slags belysning du kan bruge til Industri og arbejdspladser. Her fokuseres på belysning som er velegnet til industri og giver et stærk og stabilt lys. I vejledningen finder du eksempler på belysning i en industribygning. 

  Læs mere
 • LED Panel - Kontor
  LED Panel - Kontor
  769 Visninger

  I denne vejledning får du viden omkring hvilken belysning du kan bruge på dit kontor eller din arbejdsplads. Her fokuseres på LED paneler som giver et flot og stilrent lys. I vejledningen finder du eksempler på LED panel belysning til et kontor.

  Læs mere
 • Om lys
  Om lys
  2233 Visninger

  Denne vejledning giver dig forståelse af, hvad der ligger bag fagtermer som bruges til at måle og beskrive lys. I vejledningen lærer du om Lux, Kelvin og Lumen.

  Læs mere
 • LED panel - Køkken
  LED panel - Køkken
  1127 Visninger

  Denne vejledning giver dig indblik i hvilken type LED panel, der kan bruges i dit køkken. I vejledningen finder du ekspempler på LED paneler i et rum, og hvor meget belysning de kan give.

  Læs mere
 • Dæmpning af LED
  Dæmpning af LED
  1069 Visninger

  Hvis du skal have dæmpet din LED belysning, vil denne vejledning kunne give dig et indblik i hvad man skal kigge efter.

  Læs mere
Showing 1 to 12 of 17 (2 Pages)