• Zigbee og Philips HUE, hvad er det?
  Zigbee og Philips HUE, hvad er det?
  1578 Visninger

  Ved at benytte produkter med Zigbee funktion får du mulighed at koble tredjeparts produkter på dit Phillips Hue system. Hvilket sikre en ensartet kontrol/styring af dit lys i hjemmet.

  Læs mere
 • Varmepumper fra V-TAC
  Varmepumper fra V-TAC
  2792 Visninger

  V-TAC har lavet et stort udvalg af kvalitets varmepumper.Her får du dele fra kendte mærker som Mitsubishi, Panasonic og Alfa Laval.Læs mere omkring fordelene ved en V-TAC varmepumpe i dette opslag. 

  Læs mere
 • Sauna LED strip
  Sauna LED strip
  2111 Visninger

  Er du ved at få bygget en sauna eller skal du skabe nyt liv til den gamle, så har vi det perfekte sauna LED strip til dig. Du kan læse mere om hvordan du monterer den her i denne blog.

  Læs mere
 • rWave - Trådløs styring af dit lys.
  rWave - Trådløs styring af dit lys.
  1583 Visninger

  rWave er det nye inden for trådløs styring af LED belysning. Med rWave får du trådløs styring der kører på 2,4 Ghz signal, som gør det nemt og hurtigt at styre systemet uden brug af WIFI.

  Læs mere
 • Hvad er Tuya Smart Home?
  Hvad er Tuya Smart Home?
  5338 Visninger

  Tuya Smart Home er produkter som er kører med systemet Tuya. Tuya er en virksomhed som blev etableret i 2014 og har rigtig mange Smart Home produkter som de servicerer med deres cloud service.

  Læs mere
 • Kan man dyrke jordbær om vinteren?
  Kan man dyrke jordbær om vinteren?
  2575 Visninger

  I denne blog har vi lavet et forsøg med om man kan gro jordbær om vinteren - Det kan man godt. Læs mere omkring vores forsøg herunder.

  Læs mere
 • LED lysstofrør
  LED lysstofrør
  15510 Visninger

  Her kan du lære mere om hvilke typer LED lysstofrør der findes, og finde hjælp til at finde den rette udskiftning af dit gamle lysstofrør. I denne guide forklarer vi om de mest gængse typer lysstofrør, hvordan de kendetegnes samt hvad man skal være opmærksom på.

  Læs mere
 • Nyt energimærke
  Nyt energimærke
  6935 Visninger

  Det nye energimærke på LED belysning trådte i kræft d. 1/9 - 2021. Det har betydet at de tidligere energimærkater vil blive udskiftet og det som man før kaldte for A vil blive ændret til f.eks. E. I dette opslag kan du læse mere om hvad det betyder for dine LED lys.

  Læs mere
 • Sådan monterer du dine LED bånd
  Sådan monterer du dine LED bånd
  33668 Visninger

  Har du tanker omkring opsætning af LED bånd, eller falder dine LED bånd ned? Så læs denne hjælpsomme guide.

  Læs mere
 • Hvad er hydroponik?
  Hvad er hydroponik?
  7379 Visninger

  Hydroponik er det nye inden for plante vækst i hjemmet. Det betyder at man groer blomster, planter, urter og frugter i vand.Dertil skaber man små haver i hjemmet hvor det hele er automatiseret. I denne blog får man et indblik i verdenen omkring hydropronik og hvad man skal være opmærksom på. Derudover bliver der gennemgået forskellige metoder

  Læs mere
 • Hvad er vækstlys?
  Hvad er vækstlys?
  25050 Visninger

  Vækstlys er specielle lamper og pærer som giver det lys planter har brug for så de får de korrekte vilkår til at vokse og udvikle sig. I denne blog vil vi gerne forklare hvad vækstlys er og hvad man bruger det til. Her vil vi gerne begynde med lyset i almindelighed. Gennemgangen er meget generel og skal hjælpe til at forstå de grundlæggende forhold der gør sig gældende når man snakker om lys og plantelys.

  Læs mere
 • Så meget kan du spare på at skifte til LED
  Så meget kan du spare på at skifte til LED
  19267 Visninger

  Vejledningen giver et indblik i hvor meget du kan spare ved at skifte til LED. Har du glemt at få skiftet alle spots i køkkenet eller er der glemt en pære i lampen over spisebordet? Kig pærerne igennem i dit hjem og få her svaret på hvor meget du kan spare.

  Læs mere
Showing 1 to 12 of 23 (2 Pages)