Filter

Kulør
mere.. mindre
Hulstørrelse
70 mm. 280280 mm.
Pris
DKK 2 DKK 291
Dæmpbar
mere.. mindre
Spænding
mere.. mindre
Forbrug
3 W 30 W
Farve
mere.. mindre
Filter

LED indbygningspaneler

Stort udvalg af LED indbygningspaneler

Indbygningspaneler har en lav indbygningshøjde, og den materede front giver et blødt lys med høj spredning. Se vores udvalg af energivenlige indbygningspaneler med tilfredshedsgaranti.

Man har i mange år kendt til de smarte indbygningspaneler, der kunne sættes op i for eksempel køkkener og badeværelser, under eller over spejle eller hylder med mere. De har været nemme og smarte i den forstand, at de kunne købes, sættes op og sluttes til strøm, og så virkede de.

Der skal ikke den store hobbyentusiast eller bygningshåndværker til for at montere et indbygningspanel. Man købte et sæt med en lyskilde og gerne op til tre-til-fem styk alt efter behov. Panelernes længde varierede, alt efter hvor mange lyskilder de bestod af.

Se vores udvalg af LED paneler her.

 

Få smartere lys med moderne LED indbygningspaneler

De moderne LED indbygningspaneler er endnu mere smarte end de paneler, vi beskrev i det foregående afsnit. De fylder mindre, de holder længere tid, de lyser bedre og de er langt billigere i drift. Udviklingen indenfor belysning går i samme retning, som inden for mange andre områder – at alting bliver smartere og ikke mindst mindre.

Indbygningspanelerne er et godt eksempel på, at belysning ikke behøver at fylde ret meget, og her er det endda kun kransen eller holderen, som fylder. Selve LED teknologien fylder stort set ingenting, og det er virkelig som en revolution, at en så lille dims kan give så meget lys, og så uden at bruge ret meget strøm.

LED og de tilhørende paneler vil være populære i mange år frem, og de vil finde mange flere anvendelsesmuligheder som tiden går. Har du nogle projekter, som kræver en speciel form for belysning, så kan du godt blive inspireret til løsninger her på vores side. Det er bare at surfe lidt rundt og se godt efter.

 

Hvad bruges LED indbygningspaneler til?

Har du for eksempel brug for at sætte lys i et glasskab, hvor der ikke er meget plads eller under en hylde på badeværelset, så vil et indbygningspanel have den fordel, at det ikke fylder ret meget i højden.

Det kan nærmest forsvinde ud af syne, alt efter hvordan du monterer det. Et indbygningspanel er meget nemt at sætte op, og vores modeller i udvalget matcher de flestes behov. Så der findes ikke ret mange grunde til ikke at bruge LED indbygningspaneler hjemme i boligen.

Indbygningspanelerne findes i runde og firkantede varianter, og de giver også meget forskelligt lys. Styrken i lyset afhænger af, hvilken pære du vælger at sætte i, og er det for eksempel til køkkenet, så skal du sørge for, at lysstyrken er meget kraftig – for eksempel på 1.000 lumen eller lignende. 

 

Vores udvalg af el-venlige LED indbygningspaneler

Udvalget i vores LED paneler er stort, og vi er gået efter den bedste kvalitet til prisen. Det vil sige, at materiale i forhold til levetid er et fokusområde, og så går vi meget op i, at elektronik eller teknologi ikke må være for billigt, så det går ud over sikkerheden.

Der findes desværre mange billige modeller, som udgør en sikkerhedsrisiko på markedet, og dem styrer vi godt udenom, når vi håndplukker elektronik til vores sortiment.

Det samme skal du gøre. Vælg de rigtige og sikre produkter, så er du godt på vej, og dem finder du her hos os. Tjek vores udvalg, og se om vi ikke lige har det du søger, eller bliv inspireret til noget helt andet. Se eksempelvis vores store udvalg af LED strips her og LED pendellamper her.

Ofte stillede spørgsmål til LED indbygningspaneler
Hvad er fordelen ved LED?
Der er mange fordele ved LED lys. Blandt andet den at forbruget for LED lys er meget lavere end det forbrug, en traditionel lyskilde som glødetrådspæren har.
Hvor kan jeg bruge LED indbygningspaneler?
LED indbygningspaneler er alsidige og kan bruges i mange forskellige rum rundt om i boligen. Det kunne også være i et glasskab eller som ovenlys på en hylde.
Hvilken lysstyrke skal jeg gå efter til mit køkken?
Styrken i lyset afhænger af, hvilken pære du vælger at sætte i, og er lyset til køkkenet, så skal du sørge for, at lysstyrken er meget kraftig – for eksempel på 1000 lumen eller lignende. 
Kan jeg dæmpe mine indbygningspaneler?
Indbygningspaneler kommer med en ikke dæmpbar driver.
Hvis man ønsker at dæmpe dem med en vægdæmper eller lignende er det vigtigt at man tilkøber en dæmpbar driver som passer til panelet.

Den dæmpbar driver tilsluttes panelet i stedet for den ikke dæmpbar driver. og der skal bruges en dæmpbar driver til hvert panel.
Hvor meget plads skal der være til driveren?
Driverens højde er ofte skrevet på produktsiden af LED indbygningspanelet. 
Vi anbefaler at man har 3-4 cm. luft enten i siderne og-eller bag til på driveren.