Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Dæmpbar
mere.. mindre
Erstat
15 W 65 W
Lysstyrke
100 lm 500 lm
Forbrug
1 W 65 W
Kulør
mere.. mindre
Pære type
mere.. mindre
Filter

MR16 LED spots med GU5.3 fatning

Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for LED og er blandt de førende i Danmark. Vi har håndplukket de bedste LED pærer og spots, hvor kvaliteten er i top.

På denne side finder du vores sortiment bestående af LED pærer med MR16 fatning. LED pærer med MR16 fatning kan købes billigt, hvis du bestiller online hos os.

Prisgaranti på led projektører

Hvad er MR16?

Vi er Danmarks førende virksomhed, når det kommer til salg af kvalitetsrige LED pærer. Her på denne side finder du vores store udvalg af MR16 / GU5.3 fatninger. MR16 fatningerne er kommet for at blive, og vi tror på at flere pærer vil få brug for en MR16 fatning i løbet af de næste par år.

Kommer du dine LED pærer hos os, kan du være sikker på at du får landets bedste kvalitet. Alle vores leverandører er orienteret om vores kvalitetsbevidsthed, og i sidste ende gavner dette kun dig.

Hvad er fordelen ved MR16 pærer? 

At vi vælger pærer i god kvalitet, betyder at du kan vælge pærer, som du kan justere på. Du kan for eksempel vælge at sortere på pærens kulør, så du får en varm eller kold hvid, ligesom at du kan sortere på spænding, lysstyrke og meget mere.

Find mere fakta om MR16 LED pærer her

Selvom vi har fokuseret på at kvaliteten skal være i top, kan du stadig købe dine MR16 / GU5.3 fatninger billigt hos os. Har du brug for rådgivning, kan du altid kontakte vores kundesupport, som står klar til at hjælpe dig.

Skal vi rådgive dig om en god MR16 pærer løsning?

Har du spørgsmål eller står du og skal bruge en LED pære i anden fatning, kan du søge videre på vores hjemmeside eller kontakte vores kundeservice - de ved nemlig hvordan man bedst får dækket dine behov. 

Se også: Sådan får du hjælp til din LED belysning? 

Du kan med fordel vælge at benytte dig af vores filreringsmuligheder nedenfor til at finde din MR16 led spot, hvor du bl.a. kan vælge sortere på pærens kulør; varm hvid eller kold hvid, sortere på spænding, lysstyrke samt muligheden for at dæmpe pærens lys.