Filter

Pris
DKK 10 DKK 49
Dæmpbar
mere.. mindre
Erstat
15 W 65 W
Lysstyrke
100 lm 585 lm
Forbrug
1 W 65 W
Kulør
mere.. mindre
Filter

MR16 / GU5.3 fatning

Prisgaranti på led projektører

MR16 LED spots med GU5.3 fatning

Hos MrPerfect har vi mange års erfaring og ekspertise inden for LED og er blandt de førende i Danmark. Vi har håndplukket de bedste LED pærer og spots, hvor kvaliteten er i top.

På denne side finder du vores sortiment bestående af LED pærer med MR16 fatning. LED pærer med MR16 fatning kan købes billigt, hvis du bestiller online hos os.

 

Hvad er MR16?

Vi er Danmarks førende virksomhed, når det kommer til salg af kvalitetsrige LED pærer. Her på denne side finder du vores store udvalg af MR16 / GU5.3 fatninger. MR16 fatningerne er kommet for at blive, og vi tror på, at flere pærer vil få brug for en MR16 fatning i løbet af de næste par år.

Køber du dine LED pærer hos os, kan du være sikker på, at du får landets bedste kvalitet. Alle vores leverandører er orienteret om vores kvalitetsbevidsthed, og i sidste ende gavner dette kun dig. Find mere fakta om MR16 LED pærer her.

 

Hvad er fordelen ved MR16 pærer? 

At vi vælger pærer i god kvalitet betyder, at du kan vælge pærer, som passer til det formål, du har brug for lys til. Du kan for eksempel vælge at sortere på pærens kulør, så du får en varm eller kold hvid, ligesom du kan sortere på spænding, lysstyrke og meget mere.

Selvom vi har fokuseret på, at kvaliteten skal være i top, kan du stadig købe dine MR16 / GU5.3 fatninger billigt hos os. Har du brug for rådgivning, kan du altid kontakte vores kundesupport, som står klar til at hjælpe dig både på mail og telefon.

 

Skal vi rådgive dig om en god MR16 pære-løsning?

Har du spørgsmål, eller står du og skal bruge en LED pære i anden fatning, kan du søge videre på vores hjemmeside eller kontakte vores kundeservice – de ved nemlig, hvordan man bedst får dækket dine behov. 

Se også: Sådan får du hjælp til din LED belysning.

Du kan med fordel vælge at benytte dig af vores filtreringsmuligheder nedenfor til at finde dine MR16 LED spots, hvor du bl.a. kan vælge at sortere på pærens kulør; varm hvid eller kold hvid – eller sortere på spænding, lysstyrke samt muligheden for at dæmpe pærens lys.

Ofte stillede spørgsmål til MR16 LED spots med GU5.3 fatning
Hvad er fordelen ved LED teknologien?
LED teknologien er kommet for at blive. Det skyldes blandt andet, at LED lys har en længere levetid end traditionelle lyskilder. Derudover har LED lys et lavere forbrug. At vælge LED lys er dermed både godt for miljøet og for din pengepung.
Hvad er udsigterne for køb af MR16 LED spots med GU5.3 fatning?
MR16 fatningerne er kommet for at blive, og vi tror på, at flere vil få brug for en MR16 fatning i løbet af de næste par år.
Hvordan finder jeg de LED spots, jeg har brug for?
Du finder nemt de spots, du har brug for ved hjælp af vores søgefunktion. Her kan du kan vælge at sortere på pærens kulør; varm hvid eller kold hvid – eller du kan sortere på spænding, lysstyrke samt muligheden for at dæmpe pærens lys.