V-Tac 6,5W LED spotpære
Samsung LED chip, 12V, MR16 / GU5.3

Ny

Billigst på PriceRunner

V-Tac 6,5W LED spotpære er en kompakt og energieffektiv LED spotpære, der har en lysstyrke på 450 lumens og et fokuseret lys på 38 grader.

Den er udstyret med en MR16 / GU5.3 fatning, der gør det muligt at erstatte en 55W glødepære.

LED-pæren er forsynet med 12V og er designet med Samsung LED chip, som sikrer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85.

Dette sikrer et ægte og naturligt lys, der fremhæver alle farver, og du kan vælge imellem 2 kulører: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K).

For at sikre lang og sikker drift har produktet en 5 års producentgaranti og en levetid på op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke.

Dette kombineret med en professionel og driftssikker driver og god køling, gør det muligt at forvente en lang levetid for hele produktet.

Dimensionerne er 55 x Ø50 mm, og IP20-værdien gør det ikke modstandsdygtig over for vand.


Data om produktet

6,5W LED med MR16 / GU5.3 fatning - der erstatter 55W.Tilsluttes til 12V forsyning

Denne V-Tac 6,5W LED spotpære er designet med en MR16 / GU5.3 fatning og kan erstatte en traditionel 55W pære. Den tilsluttes en 12V forsyning og er ideel til brug i forskellige belysningssystemer.

Lysstyrke og lyskvalitet

Med en lysstyrke på 450 lumens og et fokuseret lys på 38 grader, sikrer denne LED spotpære en kontrolleret lysudbredelse. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 giver en naturlig belysning, der viser alle farver klart og ægte. Denne lyskvalitet opfylder behovene hos de fleste brugere.

Samsung LED chip og levetid

Denne spotpære er udstyret med en Samsung LED chip og kommer med en producentgaranti på 5 år. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet kan en lang og sikker drift op til 30.000 timer forventes. Der er minimalt fald i lysstyrke over tid. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, sikres en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset

Der er mulighed for at vælge mellem to kulører: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K).

Varm kulør - Giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning, der er velegnet til afslapning og sen aftenbrug.

Neutral kulør - Giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset indeholder ingen blå eller gule toner, hvilket sikrer, at belyste emner vises helt naturlige. Denne kulør er velegnet til arbejdsområder, hvor nøjagtig farvegengivelse er vigtig.

Dimensioner og beskyttelse

Denne spotpære har dimensionerne 55 x Ø50 mm og har en IP20 klassificering. Det betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og skal placeres i tørre indendørs miljøer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 29,00

Du sparer årligt 320 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke450 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug6,5w
Erstat55w
Spænding12V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningMR16
Højde55 mm.
Diameter50 mm.
MaterialePVC
Iframe