V-Tac 6W LED spot
Samsung LED chip, 230V, GU10

Ny

Billigst på PriceRunner

Giver et flot og behageligt lys med samme spredning som en traditionel GU10 pære.

Bemærk: Dæmpbar 4000K udgave er 6,5W.


Data om produktet:

Denne V-Tac 6W LED spot er udviklet med en GU10 fatning og er designet til at erstatte en 60W pære. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning og leverer en imponerende lysstyrke på 445 lumens. Med en fokuseret lysstråle på 38 grader sikrer denne spot et kontrolleret og præcist lys, der er ideelt til forskellige belysningsbehov.

Høj lyskvalitet: Med en RA værdi på 80-85 tilbyder denne LED-spot en høj lyskvalitet. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte, og at alle farver vises flot og levende. Uanset om du bruger denne spot til belysning derhjemme, på kontoret eller i butikslokaler, vil den tilfredsstille de flestes behov for kvalitetsbelysning.

Vælg imellem dæmpbar og ikke dæmpbar: Afhængig af dine præferencer og behov kan du vælge mellem en dæmpbar eller en ikke-dæmpbar version af denne LED-spot. Dæmpbarheden giver dig mulighed for at tilpasse lysintensiteten efter dit humør og situationen. Uanset hvilken version du vælger, kan du være sikker på at få en pålidelig belysningsløsning med en Samsung LED chip og en producentgaranti på 5 år.

Lang levetid: Ved at bruge LED af den højeste kvalitet opnår denne spot en lang og sikker driftstid på op til 30.000 timer. Selv efter lang brugstid vil du bemærke minimalt fald i lysstyrken. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling sikrer også en lang levetid for hele produktet, hvilket gør denne LED-spot til en pålidelig og holdbar investering.

Kulør på lyset:

Denne LED-spot fås i to forskellige kulører: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K). Varm hvid kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der er ideel til afslapning og hygge. Det varme lys bidrager til en hyggelig stemning i rummet. Neutral hvid kulør er perfekt til effektive arbejdsmiljøer, hvor der ikke er behov for blå eller gule toner i lyset. Dette giver en naturlig belysning af emner og skaber et optimalt arbejdslys.

Dimensioner: Denne LED-spot har en størrelse på 55 x Ø50 mm, hvilket gør den let at installere og anvende i forskellige lamper og armaturer. Den kompakte størrelse sikrer også, at den passer ind i de fleste belysningsdesign.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat


Videopræsentation:
V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 30,00

Du sparer årligt 353 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke445 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug6w
Erstat60w
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningGU10
Højde55 mm.
Diameter50 mm.
MaterialeTermisk PVC
Iframe