V-Tac 7W GX53 pære
Samsung LED chip, 230V

Ny

Billigst på PriceRunner


V-Tac 7W GX53 pære er en energieffektiv og alsidig lyskilde, der er ideel til både private og kommercielle miljøer. Med en effekt på 7W erstatter den let en traditionel pære på 40W, hvilket kan føre til betydelige besparelser på elregningen. Denne LED-pære har en GX53 fatning og tilsluttes direkte til 230V forsyning.


En af de vigtigste funktioner ved denne pære er dens lysstyrke på 550 lumens og en høj spredning på 200 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette gør V-Tac 7W GX53 pære ideel til både hjemmet og kontoret.


En anden fordel ved denne pære er dens Samsung LED chip og 5 års producentgaranti. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, sikres lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver og god køling, kan der forventes en lang levetid for hele produktet.


V-Tac 7W GX53 pære kommer i to forskellige kulører: varm hvid (3000K) og neutral hvid. Varm kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Neutral kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige.


Dimensionerne på denne pære er 35 x Ø75 mm, og den har en IP20 klassificering. Det betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og bør ikke anvendes i våde områder. Samlet set er V-Tac 7W GX53 pære en pålidelig og effektiv lyskilde, der er perfekt til både personlige og professionelle miljøer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 30,00

Du sparer årligt 216 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
Forventes på lager igen: 08/10/2023

 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke550 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug7w
Erstat40w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningGX53
Højde35 mm.
Diameter75 mm.
MaterialeTermisk PVC
Iframe