Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Dæmpbar
mere.. mindre
Erstat
25 W 28 W
Lysstyrke
285 lm 300 lm
Forbrug
3 W 4 W
Kulør
mere.. mindre
Filter

GY6.35 LED pærer - også med dæmpning

LED pæren med GY6.35 fatning giver en utrolig god spredning, fordi LED’erne er spreder sig i forskellige retninger. Pæren har et effektforbrug på 2,5 watt, en farvetemperatur på 2800-3000 K i farven varm hvid og en lysstyrke på 200 Lumen.

Mr Perfect forhandler denne LED pære med GY6.35 fatning til en fordelagtig pris, der er langt under markedets gængse priser på GY6.35.

Hvad er GY6?

Søger du en pære i GY6.35 fatning er du kommet til det rette sted. Vi har Danmarks bedste og billigste webshop, når det kommer til LED pærer og spots. Hos os er kvaliteten den bedste du finder på markedet, mens vores pris er den laveste i Danmark.

På denne side finder du et stort sortiment af GY6.35 fatninger. Bestiller du dine fatninger online i dag, har du mulighed for at have dem hjemme allerede om et par dage.

Læs mere her og se fordelen ved GY6 og led pærer

Find de bedste GY6.35 LED pærer på Mrperfect.dk

Har du svært ved at finde den rigtige fatning, kan du bruge vores filtreringsmuligheder herunder - som udgangspunkt har du mulighed for at sortere mellem lysstyrken, pærens kulør og meget mere.

Sådan vælger du de bedste GY6.35 LED pærer

Hvis du fortsat ikke kan finde den fatning, som du har brug for kan du vælge at skrive ind til os, eller give os et kald på 71 99 99 37, hvor vores kundeservice står klar til at snakke med dig. Når du kontakte os, kan du være helt rolig - vi prøver ikke at sælge dig LED pærer og spots, som du ikke har brug for - og har vi ikke det du står og skal bruge, vil vi prøve at hjælpe dig på en anden måde.