Filter

Pris
DKK 22 DKK 48
Dæmpbar
mere.. mindre
Erstat
28 W 28 W
Lysstyrke
179 lm 370 lm
Forbrug
2 W 22 W
Kulør
mere.. mindre
Filter

GY6.35 fatning

GY6.35 LED pærer – også med dæmpning

Er du på udkig efter et godt lys med GY6.35 fatning? LED pæren med GY6.35 fatning giver en utrolig god spredning, fordi LED’erne spreder sig i forskellige retninger. Pæren har et effektforbrug på 2,5 watt, en farvetemperatur på 2800-3000 K i farven varm hvid og en lysstyrke på 200 Lumen.

MrPerfect forhandler denne LED pære med GY6.35 fatning til en fordelagtig pris, der er langt under markedets gængse priser på GY6.35.

 

Hvad er GY6?

Søger du en pære i GY6.35 fatning, er du kommet til det rette sted. Vi har Danmarks bedste og billigste webshop, når det kommer til LED pærer og spots. Hos os er kvaliteten den bedste, du finder på markedet, mens vores pris er den laveste i Danmark.

På denne side finder du et stort sortiment af GY6.35 fatninger. Bestiller du dine fatninger online i dag, har du mulighed for at have dem hjemme allerede om et par dage.

Læs mere her og se fordelen ved GY6 og led pærer.

 

Find de bedste GY6.35 LED pærer hos MrPerfect

Har du svært ved at finde den rigtige fatning, kan du bruge vores filtreringsmuligheder herunder. Her har du mulighed for at sortere mellem lysstyrken, pærens kulør og meget mere.

Har du brug for flere informationer? Så læs med her: Sådan vælger du de bedste GY6.35 LED pærer. Se i øvrigt også vores store udvalg af andre LED pærer så som E14 med lille fatning og E27 stor fatning.

Hvis du fortsat ikke kan finde den fatning, du har brug for, kan du vælge at skrive til os eller give os et kald på 71 99 99 37, hvor vores kundeservice står klar til at snakke med dig. Når du kontakte os, kan du være helt rolig – vi prøver ikke at sælge dig LED pærer og spots, som du ikke har brug for. Og har vi ikke det, du står og skal bruge, vil vi prøve at hjælpe dig på en anden måde.

Ofte stillede spørgsmål til GY6.35 LED pærer
Hvad er det gode ved LED teknologien?
Der er mange gode ting ved LED teknologien. Blandt andet har LED lys en meget lang levetid sammenlignet med traditionelle lyskilder. LED lys har også et væsentligt lavere forbrug.
Hvad er fordelen ved en LED pære med GY6.35 fatning?
Der er flere fordele ved LED pæren med GY6.35 fatning. En af dem er, at lyset giver en utrolig god spredning, fordi LED’erne spreder sig i forskellige retninger.
Hvilke specifikationer har en LED pære med GY6.35 fatning?
Pæren har et effektforbrug på 2,5 watt, en farvetemperatur på 2800-3000 K i farven varm hvid og en lysstyrke på 200 lumen.