Filter

Kulør
mere.. mindre
Hulstørrelse
70 mm. 280 mm.
Pris
DKK 0 DKK 0
Dæmpbar
mere.. mindre
Spænding
mere.. mindre
Forbrug
3 W 30 W
Filter

LED indbygningspaneler

Indbygningspaneler har en lav indbygningshøjde, og den materede front giver et blødt lys med høj spredning. Se vores udvalg af energivenlige indbygningspaneler med tilfredshedsgaranti.

Hvad er LED indbygningspaneler?

Man har i mange år kendt til de smarte indbygningspaneler, der kunne sættes op i for eksempel køkkener og badeværelser, under eller over spejle eller hylder med mere. De har været nemme og smarte i den forstand, at de kunne købes, sættes op, og sluttes til strøm og så virkede de. Der skal ikke den store hobby entusiast eller bygningshåndværker til, for at montere et indbygningspanel. Man købte et sæt med en lyskilde og op til tre-til-fem styk, alt efter behov. Panelernes længde varierede alt efter hvor mange lyskilder de bestod af.

Se vores udvalg af LED paneler her

De smarte og moderne LED indbygningspaneler er endnu mere smarte. De fylder mindre, de holder længere tid, de lyser bedre, og de er langt billigere i drift. Udviklingen indenfor belysning går i samme retning som indenfor mange andre områder - at alting bliver smartere og ikke mindst mindre. Det samme som vi købte i går fylder langt mindre i morgen.

Indbygningspanelerne er et godt eksempel på, at belysning ikke behøver at fylde ret meget, og det er kun kransen eller holderen som fylder. Selve LED teknologien fylder stort set ingenting, og det er virkelig som en revolution, at en så lille dims kan give så meget lys, og så uden at bruge ret meget strøm. LED og de tilhørende paneler vil være populære i mange år frem, og de vil finde mange flere anvendelsesmuligheder som tiden går.

Har du selv nogle projekter, som kræver en speciel form for belysning, så kan du godt blive inspireret til løsninger her på vore side. Det er bare at surfe lidt rundt, og se godt efter.

Så der findes ikke ret mange grunde til, ikke at bruge LED indbygningspaneler hjemme i boligen.

Hvad bruges LED indbygningspaneler til?

Har du for eksempel brug for at sætte lys i et glasskab, hvor der ikke er meget plads, eller under en hylde på badeværelset, så vil et indbygningspanel have den fordel, at det ikke fylder ret meget i højden.

Det kan nærmest forsvinde ud af syne, alt efter hvordan du monterer det. Et indbygningspanel er meget nemt at sætte op, og vores modeller i udvalget matcher de flestes behov. De findes i runde og firkantede varianter, og de giver også meget forskelligt lys. Styrken i lyset afhænger af, hvilken pære du vælger at sætte i, og er det for eksempel til køkkenet, så skal du sørge for at lysstyrken er meget kraftig, for eksempel på 1.000 lumen eller lignende.

Vores udvalg af el-venlige LED indbygningspaneler

Udvalget i vores LED paneler er stort og vi er gået efter den bedste kvalitet til prisen. Det vil sige, at materiale i forhold til levetid er et fokusområde, og  så går vi meget op i, at elektronik eller teknologi ikke må være for billigt, så det går ud over sikkerheden. Der findes desværre mange billige modeller, som udgør en sikkerhedsrisiko på markedet, og dem styrer vi sikkert udenom, når vi håndplukker elektronik til vores sortiment.

Det samme skal du gøre. Vælge de rigtige og sikre produkter, så er du godt på vej, og dem finder du her hos os. Tjek vores udvalg, og se om vi ikke lige har det du søger, eller bliv inspireret til noget helt andet.