Filter

Pris
DKK 2 DKK 66
Filter

Samledåser

Find den rette samledåse til dit projekt her

Har du brug for samledåser eller samlebokse? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos MrPerfect har vi en lang række forskellige samlebokse klar til det projekt, du står over for. Er du erhvervskunde med en større ordre, så kontakt os for at høre nærmere om muligheden for at opnå mængderabat.
Blandt udvalget af samledåser kan du finde nogle til samling af ledninger og forlængerledninger samt nogle til videresløjfning. Derudover har vi ligeledes samlemuffer i mange forskellige versioner. Det er skrueløse samlemuffer, der er anvendelige til både bløde og stive ledere samtidig. 
 

Vandtætte samledåser og -bokse

I udvalget af samledåser og -bokse kan du finde forskellige vandtætte og stænktætte versioner. For at finde den rette vandtætte version, der er egnet til dit projekt, skal du kigge efter IP-klassificeringen. Til at klæde dig på til det rette valg kommer her en kort uddybning af forskellene på IP65, IP68 og IP54.
IP68 er den mest vandtætte version. Varer mærket med IP68 kan nemlig tåle at ligge i vand i op til en meters dybde. IP65 angiver, at varen er vandtæt, og med IP54 får du en vare, der kan tåle stænk. Det vil sige, at eksempelvis samleboksen kan hænge steder, hvor der er fugtig luft, eller der kan komme vandstænk.
 

Varer i høj kvalitet

Hos MrPerfect har vi udvalgt de bedste varer til vores kunder. Heriblandt varer fra brandet V-Tac. Det er V-Tac, der står bag en del af samleboksene og -dåserne på siden. V-Tac er den tredje største LED producent i Europa og kendt for høj kvalitet.
V-Tac, der har hovedsæde i London, samarbejder med Samsung om at udvikle innovative produkter. Produkter der alle lever op til de europæiske krav og standarder, og det er den selvsamme virksomhed, der står bag en del af vores øvrige sortiment inden for LED produkter.
Når det kommer til LED produkter, har vi blandt andet et stort udvalg af LED lys. Hos MrPerfect er vi specialister i LED lys, og vi har mange års erfaring bag os. I vores webshop kan du blandt andet finde LED lys til industri. Foruden LED lys kan du også finde produkter som kabeltromler, 230V dæmpere, komplette industri armaturer og meget mere.
 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

MrPerfect er en 100% dansk webshop med dansk lager, og vi rådgiver og sælger både til private såvel som professionelle. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar ved telefon og mail.
Ofte stillede spørgsmål til samledåser
Hvad er fordelen ved samlemufferne?
Samlemufferne har en orange vippepal, der gør det nemt at lægge de bløde ledere ind i hullerne.
Hvad er V-Tac?
V-Tac er det brand, der står bag en lang række af de produkter, du kan finde hos MrPerfect. V-Tac står for høj kvalitet og er Europas tredje største LED producent.
Hvilken version af samledåserne er vandtæt?
Der er forskellige muligheder for at købe en vandtæt samledåse. Kig efter IP-klassificeringen og gå efter IP65, hvis samledåsen skal være vandtæt og IP68, hvis den skal kunne tåle at ligge i vand.