Filter

Pris
DKK 8 DKK 68
Filter

Batterier

Vælg mellem alverdens batterier til forskellige formål

Har du brug for et batteri til fjernbetjeningen, dit armbåndsur, lommelygten eller noget helt fjerde? Uanset formål kan du formentligt finde det batteri, du mangler, her hos MrPerfect. Vores sortiment inden for batterier er bredt og strækker sig lige fra AA-batterier til knapcellebatterier.
Blandt vores udvalg af batterier kan du ligeledes finde genopladelige batterier. Vi sælger også selve opladeren, du får brug for til at genoplade batterierne. Genopladelige batterier er smarte, fordi du kan bruge batteriet igen og igen efter en opladning. På den måde behøver du ikke at have nye batterier liggende klar i skuffen, til når de andre er flade. Og dermed gør du både miljøet og din pengepung en tjeneste.
 

Knapcellebatterier til ur, LED-fyrfadslys og centrallåsen

Foruden de mest almindelige AA- og AAA-batterier kan du også finde den noget større version D/MN1300. Denne type batterier er velegnet til eksempelvis boomblasters og radioer. Derudover har vi i vores udvalg også en lang række forskellige knapcellebatterier.
Knapcellebatterier er typisk brugt i armbåndsure, LED-fyrfadslys med mere. Kig efter CR-nummeret for at finde lige netop det batteri, du skal bruge. Det er som regel angivet på den genstand, der skal bruge batteriet.
Desuden kan du finde batterier til centrallåsen i bilen samt fjernbetjeningen til carporten. Det vil typisk være et batteri, som starter med LR, du skal kigge efter. Men igen: for at undgå fejlkøb så vær helt sikker på, hvilket batteri du skal bruge. Det kan du gøre ved at tjekke informationen på det, der er løbet tør for strøm. Alternativt kan du se informationen på det gamle batteri.
 

Stort udvalg inden for LED lys

Ud over batterier forhandler vi hos MrPerfect alt inden for LED lys. Derfor kan du i vores brede sortiment også finde højtalere med LED lys til den festlige aften samt laserpointers og tilbehør til mobilen. Når det kommer til LED lys står udvalget blandt andet på LED strips.
LED strips kan bruges der, hvor du har brug for ekstra god belysning. Det kan eksempelvis være på en trappe med LED trappebelysning, hvor det både tjener et praktisk og elegant formål. Du kan også bruge LED strips udenfor på hækken eller som lys i akvariet. Slip fantasien løs og få et flot lys med lang levetid og et lavt forbrug.
Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af batterier eller generelt til LED lys, er du velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar ved telefon og mail. MrPerfect er en 100 procent danskejet webshop med mange års erfaring inden for LED teknologien. Vi sælger både til profesionelle og private.
Ofte stillede spørgsmål til batterier
Hvad er AAA-batterier typisk til?
Et af de mest anvendte batterier i private husstande må siges at være AAA-batteriet. Det bruges typisk i diverse fjernbetjeninger, legetøj og LED-kronelys. 
Hvilke batterier er genopladelige?
Hvis du har brug for genopladelige batterier, skal du kigge efter ordet "recharge" eller "rechargable". Det vil typisk stå på pakken. Husk også at købe en oplader til batterierne, så du kan lade dem igen og igen.
Hvilke batterier er ofte velegnet til LED-fyrfadslys?
Hvis du har brug for batterier til dit LED-fyrfadslys, er det som oftest et knapcellebatteri, du skal have fat i. Læs på lyset hvilken type knapcellebatteri, det kræver.