Filter

Pris
DKK 17 DKK 38
Lysstyrke
150 lm 150 lm
Forbrug
1 W 3 W
Kulør
mere.. mindre
Pære type
mere.. mindre
Filter

C5W Festoon pærer

C5W Festoon pærer – en pære der egner sig godt til bilen

Er du på udkig efter C5W Festoon pærer? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos MrPerfect finder du et stort udvalg af LED pærer, og du finder derfor også et udvalg af C5W Festoon pærer til Danmarks bedste priser. Dem kan du gå på opdagelse i her på siden. 

Hvis du har nogle spørgsmål eller er i tvivl om, hvilken pære du skal have fat i, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi har mange års erfaring inden for området, og vi har derfor den nødvendige ekspertise og viden til at hjælpe dig. Vores konsulenter kan med garanti svare på dine spørgsmål, så du ender ud med den helt rigtige pære.

 

Hvad er en C5W pære?

En C5W pære er kendt for at være en meget lille pære, som kan bruges mange forskellige steder. Den egner sig dog især godt til biler på grund af den lille størrelse. De kan både bruges til kabinelys, bagagerum, nummerpladelys, handskerumlys, blinklys og meget mere. Du kan samtidig forvente, at lysstyrken er fem gange kraftigere end de almindelige pærer, der er på markedet. 

Hos MrPerfect får du udelukkende C5W pærer i høj kvalitet. Med ekstra varm hvid får du dog et mere gulligt lys, der f.eks. egner sig godt til diskret nødbelysning.

Hvis du gerne vil have ekstra belysning til bilen, kan du med fordel også anskaffe dig en LED lygte, som er praktisk at have liggende i handskerummet. 

Hvad er fordelene ved at vælge C5W LED pærer? 

Hos MrPerfect sælger vi C5W LED pærer, da det er det, vi brænder for. Der er nemlig mange fordele, der følger med, når du vælger LED belysning frem for nogle af de mere traditionelle lyskilder. Med LED får du typisk en billigere løsning, da LED holder i længere tid, end hvad andre pærer gør. Med en god LED pære kan du desuden bruge helt op til fem gange mindre strøm, og der er derfor en del penge at spare ved at skifte til denne løsning. 

Når du vælger at udstyre din bil med LED lyskilder, fører det rigtig mange fordele med sig. Du får nogle pærer, der kan holde lige så længe som bilen selv, så du slipper for at skifte dem ud i tide og utide. Derudover bruger de langt mindre strøm, hvilket i den grad kan mærkes på benzinforbruget. Med LED belysning får du altså en god lyskvalitet, der både er godt for pengepungen og miljøet. 

Ofte stillede spørgsmål til C5W LED pærer
Hvad er en C5W Festoon pære?
En C5W Festoon pære er en meget lille pære, som kan bruges mange forskellige steder. Den egner sig især godt til bilen som kabinelys, bagagerumslys, nummerpladelys, handskerumlys og blinklys.
Hvad er fordelene ved C5W LED pærer? 
LED er billigere i brug end traditionelle lyskilder. Derudover bruger de langt mindre strøm, så det er både godt for pengepungen og miljøet. 
Hvilke fordele er der ved LED belysning i bilen?
Med LED får du nogle pærer, der kan holde lige så længe som bilen selv. Derudover bruger de langt mindre strøm, hvilket kan mærkes på benzinforbruget.