Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Forbrug
1 W 3 W
Kulør
mere.. mindre
Pære type
mere.. mindre
Filter

C5W Festoon pærer

Køb C5W LED pærer hos mrperfect.dk til Danmarks bedste priser.

C5W Festoon pærer

Flere og flere nye lyskilder kommer frem på markedet i dag, og det gælder om at følge med tiden og teknologierne, hvis man skal nyde godt af de mange fordele, som man kan hente ved de nye typer. LED teknologien er den helt nye type lyskilde, og dækker allerede mange forskellige områder. Du kan få pæreformede LED pærer, lysstofrør, små pærer til for eksempel spots, og til lys til biler. C5W er en meget lille pære, som bliver brugt mange forskellige steder, men særligt til lys i biler, er de meget egnede. Generelt kan du regne med, at lysstyrken er cirka fem gange kraftigere end de almindelige pærer. C5W Feston pærer kan bruges til kabinelys, bagagerum, nummerpladelys, handskerumlys, blinklys og mange flere.

C5W pærer til biler

De fleste nye biler er, eller vil blive udstyret med flere og flere LED lyskilder, og det giver rigtig mange fordele for bilejerne. LED udemærker sig nemlig på flere områder, når man sammenligner dem med de ældre typer. Levetiden på de nye LED lys er nemlig op til fem gange længere, typisk mellem 10.000 og 15.000 timer, og det kan oversættes til 10 til 15 år, altså cirka 1.000 timer pr. år. Det er noget der batter i pengepungen, at pærerne i bilen holder lige så længe som bilen selv. LED er ikke en glødetråd som i gamle dage, men en form for lysdiode, der ikke kræver ret meget strøm. Der er stort set ingen modstand i LED pæren, hvad der jo var eller er i andre typer af pærer.

Fordelen ved C5W pærer

I forhold til halogenpærer vil en LED pære bruge fem gange mindre strøm, og det kan jo mærkes på benzinforbruget. Det er ganske vist i mindre målestok, men hvis bilfabrikanterne vil øge bilernes ydeevne i forhold til benzinforbruget, så kan der hentes meget på for eksempel at skifte halogenpærer i kørelyset ud med LED pærer. Besparelsen er til at få øje på, og samfundsmæssigt, vil det også have en stor besparelse, og samtidig bidrage til et bedre miljø. Du kan jo selv prøve at skifte til C5W pærer, når den gamle ikke virker længere. Vi har et rimeligt stort udvalg i LED pærer, både til biler, både og boliger, og du skal bare sikre dig, at specifikationerne matcher med det du har i forvejen.