Filter

Kulør
mere.. mindre
Hulstørrelse
42 mm. 210 mm.
Pris
DKK 9 DKK 664
Dæmpbar
mere.. mindre
Spænding
mere.. mindre
Forbrug
1 W 35 W
Spredning
mere.. mindre
Filter

LED downlights

Få et godt og direkte lys med LED downlights

Downlights er ikke et nyt fænomen, men noget man har brugt i mange år, bare i en anden form og med et helt andet lys eller lyskilde. Hvem husker ikke arkitektlampen, som snart er 50 år gammel, og mange andre modeller af samme type.

Downlights er en kategori af lyskilder, som giver et særligt og meget direkte lys til et særligt formål. De bruges typisk til arbejdsbelysning – altså til et sted hvor man har brug for, at lyset er helt perfekt til for eksempel at sidde og læse ved.

Lyset skal altså være kraftigt i styrke og være retningsbestemt, sådan at lyset giver dig gode arbejdsforhold, hvis det er det, der er tilfældet. Da man begyndte at bruge downlights, var det ofte i forbindelse med et arbejdsværelse eller et kontor, hvor der skulle læses, skrives, sys eller andet. Med det rigtige lys bliver man mere produktiv, og du vil opleve langt færre gener med dine øjne eller hovedpine.

Flere anvendelsesmuligheder med LED downlights

Med tiden er downlights flyttet til andre rum som for eksempel køkken og bad. I stuen bruges downlights til at sætte spot på små udstillinger i indretningen som for eksempel en stor flot stueplante.

Det er faktisk kun din egen fantasi, som sætter grænser for, hvornår du kan vælge at bruge downlights i din bolig. Her hos MrPerfect er vi meget optaget af at levere de bedste løsninger til kunderne, og vores udvalg skal helst matche så mange behov som muligt. Det stiller selvfølgelig høje krav til vores sans for kvalitet og ikke mindst til at vi følger med i, hvad der sker på markedet.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Når kunderne vil have downlights, og det skal være det bedste, så gør vi os stor umage med at finde løsninger, der både holder i mange år, og som ser godt ud i forhold til stil og mode. Kig vores udvalg igennem og se, om ikke vi også matcher dine forventninger. Vi er sikre på, at kvaliteten er helt i top, og at vores priser er langt bedre end hos mange andre.

Husk også at kigge dig omkring på den øvrige del af vores webshop. Vi har blandt andet et stort udvalg af LED pendellamper og bordlamper. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi forhandler både med private og erhvervskunder, og vores kundeservice sidder klar ved telefon og mail.


Ofte stillede spørgsmål til LED downlights
Hvilke downlights kan jeg bruge i isoleringen?
Vi anbefaler ikke at bruge downlights direkte i isolering. Hvis man ønsker at sætte spots i isoleringen, vil vi anbefale at bruge indbygningsspot. Det finder du også i vores webshop.
Hvilke LED downlights skal jeg købe?
Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor man kan bruge LED downlights. Derfor kan det variere en del ift., hvilken slags man skal købe. Alt efter hvor de skal være, har det forskellige krav til lystypen.

I køkkenet kan det ofte være en fordel med et skarpt lys og en spredningsgrad på omkring 40 grader, hvor i stuen kan det være hensigten, at man kun vil oplyse endnu mindre områder f.eks. en stueplante. 
I garagen kan det være en fordel med lidt højere spredningsgrad, da det giver en mere jævn fordeling af lyset. 
Hvorfor blinker mine LED downlights?
Den mest almindelig årsag til at downlights blinker, er dæmperen. Hvis downlights lysene ikke opnår minimums belastning på dæmperen, kan det resultere i, at de blinker. Dette er især gældende, hvis man skifter fra ældre downlights til LED downlights. Det er derfor en god ide at gøre sig bekendt med dæmper og finde minimumsbelastningen og se, om den er LED venlig.
Kan jeg dæmpe downlights?
Downlights kan fås i en dæmpbar version. Det afhænger i høj grad af, hvilken driver der sidder på downlight lyset. Det er oplyst på produktsiderne, om den specifikke downlight er dæmpbar. Husk altid at undersøge minimumsbelastningen på dæmperen og at sikre, at den er LED venlig.
Hvad er indbygget LED?
Indbygget LED eller indbygget lyskilde betyder, at LED lyset er indbygget uden fatning og sokkel. Det betyder, at pæren ikke kan udskiftes, eller at man skal bruge værktøj for at få den skiftet. Ofte er indbygget LED i en højere kvalitet og kan derfor holde længere.