Filter

Kulør
mere.. mindre
Hulstørrelse
44 mm. 4545 mm.
Pris
DKK 0 DKK 0
Dæmpbar
mere.. mindre
Spænding
mere.. mindre
Forbrug
1 W 30 W
Filter

Downlights

Her finder du downlights med indbygget LED lyskilde. Køb billigt hos Mrperfect og få dem leveret i morgen.

Hvad er LED downlights?

Downlights er ikke et nyt fænomen, men noget man har brugt i mange år, bare i en anden form, og med et helt andet lys, eller lyskilde. Hvem husker ikke Arkitektlampen, som snart er 50 år gammel, og mange andre modeller af samme type. Downlights er en kategori af lyskilder, som giver et særligt og meget direkte lys, til et et særligt formål.

De bruges typisk til arbejdsbelysning, altså til et sted, hvor man har brug for at lyset er helt perfekt, til for eksempel at sidde og læse ved. Lyset skal altså være kraftigt i styrke og være retningsbestemt, sådan at lyset giver dig arbejdsforhold, hvis det er det som er tilfældet. Downlights bliver nu også brugt i mange flere rum end til at begynde med.

I starten var det i forbindelse med et arbejdsværelse eller et kontor, hvor der skulle læses, skrives, sys eller andet. Med det rigtige lys, bliver man mere produktiv, og du vil opleve langt færre gener, som for eksempel med øjne eller hovedpine.

Flere anvendelsesmuligheder med LED downlights

Med tiden er downlights flyttet til andre rum som for eksempel køkken og bad, og i stuen for eksempel, der bruges downlights til at sætte spot på små udstillinger i indretningen, som for eksempel en stor flot stueplante.

Det er faktisk kun din egen fantasi, som sætter grænser for, hvornår du kan vælge at bruge downlights i din bolig. Her hos MrPerfect er vi meget optaget af, at levere de bedste løsninger til kunderne, og vores udvalg skal helst matche så mange behov som muligt. Det stiller selvfølgelig høje krav til vores sans for kvalitet og ikke mindst, følge med i, hvad der sker på markedet.

Når kunderne vil have downlights, og det skal være det bedste, så gør vi os stor umage med, at finde løsninger der både holder i mange år, og som ser godt ud i forhold til stil og mode. Kig vores udvalg igennem, og se om ikke vi også matcher dine forventninger. Vi er i hvertfald sikre på, at kvaliteten er helt i top, og at vores priser er langt bedre end hos mange andre.