1,5W elevator spot
Hul: Ø4,4 cm, Mål: Ø5,2 cm, 25° spredning, 1m ledning

Ny

Billigst på PriceRunner

Praktisk lille aluminium spot, som leveres med 1 meter ledning for nem tilslutning.


Monteret i en højde på 2,2 meter giver denne spot 153 lux på gulvet, hvilket gør den yderst velegnet som elevator belysning.

Kan kippes.

Må ikke monteres direkte i isolering - Der skal være lidt luft omkring til køling.

 

Indbygningshøjde: 22 mm.

Hul diameter: 44 - 48 mm.

Ydre diameter: 52 mm.

 

Der medfølger LED driver, som tilsluttes 230V.


Introduktion til 1,5W elevator spot.


1,5W elevator spot er en LED-løsning til indbygning, der kan erstatte en traditionel 15W lyskilde. Denne LED-spot tilsluttes til 230V forsyning og har en lysstyrke på 110 lumens samt et fokuseret lys på 25 grader, hvilket sikrer et kontrolleret lys. Det er en LED-løsning af høj kvalitet med en RA værdi på 80-85, der sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.


Lang og sikker drift.


Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, sikres lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver og god køling, kan der forventes en lang levetid for hele produktet. Dette er en stor fordel, da det sparer både tid og penge på udskiftning og vedligeholdelse.


Kulør på lyset.


1,5W elevator spot findes i en varm hvid (2700K) kulør, der giver en behagelig og afstressende atmosfære. Lyskuløren er med til at skabe en hyggelig stemning og er ideel til elevatorer, hvor der ønskes en varm og indbydende atmosfære.


Dimensioner og IP20.


1,5W elevator spot har en diameter på Ø52 mm og en højde på 22 mm. Hullet i loftet skal have en størrelse på 44 mm. Produktet har en IP20 rating, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det er derfor vigtigt at anvende produktet i tørre omgivelser og undgå placering i vådrum.


Integreret lyskilde.


1,5W elevator spot har en integreret lyskilde, hvilket betyder, at man ikke behøver at installere en separat lyskilde. Dette gør installationen nemmere og mere bekvemt.


Konklusion.


1,5W elevator spot er en LED-løsning af høj kvalitet, der kan erstatte en traditionel 15W lyskilde. Produktet har en lang levetid og en høj lyskvalitet, der sikrer et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Lyskuløren er varm og indbydende og skaber en hyggelig atmosfære. Produktet har en integreret lyskilde og er nemt at installere. Det er vigtigt at bemærke, at produktet har en IP20 rating og derfor ikke er modstandsdygtigt over for vand.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

Flere detaljer

DKK 109,00

v. 10+  DKK 98,10

Du sparer årligt 88 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke110 lumens
Spredning25 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug1.5w
Erstat15w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningIndbygning
Højde22 mm.
Diameter52 mm.
Hulstørrelse44 mm.
MaterialeAluminium