Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Dæmpbar
mere.. mindre
Erstat
45 W 150 W
Lysstyrke
432 lm 2140 lm
Forbrug
5 W 18 W
Kulør
mere.. mindre
Filter

R7S led pære

På denne side finder du vores udvalg af R7S LED pærer i farverne varm hvid og kold hvid. Vores udvalg består af kvalitetspærer til fornuftige priser, så skal du bruge en LED pære med R7S fatning, er du med andre ord kommet til det helt rette sted. Bestil inden kl. 15:30 og få dine varer leveret allerede i morgen.

Hvad er R7S?

R7S er altid et godt valg, hvis du står og skal bruge en pære i en ny fatning. R7S opfylder de flestes behov, samtidig med at den giver et flot og naturligt lys. Mange oplever i dag, at de har hovedpine på grund af den lys der kommer fra lamperne, men med en R7S vil du ikke længere opleve at få hovedpine.

Se også denne guide med fordele ved LED

Det største udvalg af R7S finder du hos Mrperfect

Vi har alle de pærer med R7S fatninger, som du kunne tænke dig. Alle vores LED pærere har et fornuftigt prisleje, og du vil derfor ikke føle dig snydt, når du handler hos os. Det som kendetegner vores udvalg er, at alle vores pærer er af den bedste kvalitet, som du kan få på markedet. Uanset om du har behov for en R7S som skal lyse hele rummet op, eller om du skal bruge en R7S fordi at dine gamle pærer er ved at blive for dyre, har vi det på vores lager.

Hvilke led pærer er bedst og billigst? Se mere her

Da vi valgte vores pærer, kiggede vi på kvaliteten. Kvaliteten ved alle vores pærer, som er af R7S fatningen er i top, og selvom at priserne på vores webshop er lave, har vi ikke sparet på noget. Hvis du bestiller en pære med den førnævnte fatning, kan du være sikker på at du får det du lige står og mangler.

Her hos Mrperfect.dk har vi en hurtig leveringstid. Typisk vil du kunne have dine nye LED pærer inden for blot 3 dage, og hvis du bestiller inden for 15.30 kan du faktisk have dem allerede i morgen, med posten. Hvis du ved, at du bor tæt på hvor vi har lager, kan du prøve at kontakte os og høre om du selv må komme og hente det. Vi står altid klar til at hjælpe dig, og hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os.