Filter

Pris
DKK 35 DKK 132
Dæmpbar
mere.. mindre
Lysstyrke
500 lm 2350 lm
Forbrug
6 W 18 W
Kulør
mere.. mindre
Filter

R7S

Få et flot og naturligt lys med en R7S LED-pære

På denne side finder du vores udvalg af R7S LED-pærer i farverne varm hvid og kold hvid. Vores udvalg består af kvalitetspærer til fornuftige priser, så skal du bruge en LED-pære med R7S fatning, er du med andre ord kommet til det helt rette sted. Bestil inden kl. 15:30 og få dine varer leveret allerede i morgen.

R7S er altid et godt valg, hvis du står og skal bruge en pære i en ny fatning. R7S opfylder de flestes behov, samtidig med at den giver et flot og naturligt lys. Mange oplever i dag, at de har hovedpine på grund af det lys, der kommer fra lamperne, men med en R7S vil du ikke længere opleve at få hovedpine.

Se også denne guide med fordele ved LED.

 

R7S LED-pærer er god til mange formål

Vi har alle de pærer med R7S fatninger, som du kunne tænke dig. Alle vores LED-pærer har et fornuftigt prisleje, og du vil derfor ikke føle dig snydt, når du handler hos os. Det som kendetegner vores udvalg er, at alle vores pærer er af den bedste kvalitet, som du kan få på markedet.

Uanset om du har behov for en R7S, som skal lyse hele rummet op, eller om du skal bruge en R7S, fordi dine gamle pærer er ved at blive for dyre, har vi det på vores lager. Se hvilke LED-pærer, der er bedst og billigst her.

 

LED-pærer i høj kvalitet

Da vi valgte vores pærer, kiggede vi på kvaliteten. Kvaliteten ved alle vores pærer, som er af R7S fatningen, er i top. Selvom du oplever, at priserne på vores webshop er lave, har vi ikke sparet på noget. Hvis du bestiller en pære med den førnævnte fatning, kan du være sikker på, at du får det, du lige står og mangler.

Her hos MrPerfect har vi en hurtig leveringstid. Typisk vil du kunne have dine nye LED-pærer inden for blot tre dage, og hvis du bestiller inden for 15.30, kan du faktisk have dem allerede i morgen med posten.

Hvis du ved, at du bor tæt på, hvor vi har lager, kan du prøve at kontakte os og høre, om du selv må komme og hente det. Vi står altid klar til at hjælpe dig, og hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os. 

Ofte stillede spørgsmål til R7S LED-pærer
Hvad er fordelen ved LED-pærer?
Der er mange fordele ved at bruge pærer med LED-teknologi. Du får blandt andet en pære med en lang levetid og et lavt forbrug sammenlignet med traditionelle pærer.
Hvilken kulør skal jeg vælge til min LED-pære?
Der er forskellige kulører, du kan vælge mellem, når du skal købe en LED-pære med R7S fatning. Herunder varm hvid og neutral. Den varme hvide er god som hyggelig belysning i hjemmet, mens den neutrale giver et godt arbejdslys.
Hvilken slags lys får jeg med en R7S LED-pære?
Du får et flot og naturligt lys med en LED-pære med R7S fatning. Pæren kan bruges til store rum såvel som udskiftning af gamle pærer.