LEDlife R7S LED pære
13W, 118mm, dæmpbar, 230V

Ny

Billigst på PriceRunner


LEDlife R7S LED Pære – En Kompakt og Effektiv Belysningsløsning

Oplev den ultimative kombination af energieffektivitet og lysstyrke med LEDlife R7S LED pære. Denne pære er skabt til at give dig en stærk og jævn belysning, samtidig med at du sparer på energiforbruget og vedligeholder en høj lyskvalitet.

Imponerende Lysstyrke og Kvalitet

  • Effekt: Med en effekt på kun 13W formår denne LED-pære at erstatte en traditionel 170W pære, hvilket gør den utrolig energieffektiv.
  • Lysstyrke: Pæren leverer en stærk lysstyrke på 1700 lumens, der spredes over 360 grader. Denne totale lysspredning sikrer en jævn og ensartet belysning i rummet.
  • RA Værdi: Med en høj lyskvalitet, der ligger i RA værdien på 80-85, får du et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Perfekt til både hjemmet og det professionelle miljø.

Ydeevne og Holdbarhed

LEDlife R7S er designet til at levere lyset uden generende flimmer, da pæren er flicker free. Dette er især ideelt for personer og dyr, der er følsomme over for flimmer, samt til foto- eller videooptagelser hvor konstant lys er essentielt.

  • Lang levetid: Takket være brugen af højkvalitets LED’er kan du forvente en levetid på op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrke.
  • Kombinationen af en professionel driver og en effektiv køling sikrer, at hele systemet fungerer driftssikkert og pålideligt.

Brugervenlighed og Installation

Pæren er designet til at kunne tilsluttes direkte til en 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og hurtig. Derudover er den kompatibel med dæmpere, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse lysstyrken til dine specifikke behov.

Behagelig Kulør og Dimensioner

  • Kulør på lyset: Den varme hvide nuance på 3000K skaber en indbydende og afstressende atmosfære, hvilket er perfekt til at skabe en hyggelig stemning i hjemmet.
  • Dimensioner: Med en kompakt størrelse på 118 x Ø30 mm, passer denne pære nemt i alle standard R7s fatninger.

Med LEDlife R7S LED pære får du en optimal balance mellem energibesparelse, lyskvalitet og holdbarhed. Giv dit belysningsmiljø en opgradering med denne effektive og pålidelige pære.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 141,00

v. 10+  DKK 126,90

Du sparer årligt 1027 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1700 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug13w
Erstat170w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningR7s
Bredde118 mm.
Diameter30 mm.
MaterialeTermisk PVC