Filter

Pris
DKK 16 DKK 161
Erstat
10 W 32 W
Lysstyrke
500 lm 1710 lm
Forbrug
5 W 45 W
Kulør
mere.. mindre
Filter

G24Q (4 ben)

Prisgaranti på led projektører

Stort udvalg af LED pærer med G24Q fatning

Har du brug for en LED pære med G24Q fatning? Så kan du helt sikkert finde en i MrPerfects brede sortiment. Med en baggrund som specialister inden for LED lys har vi udvalgt LED pærer i højeste kvalitet for vores kunder. LED pærerne findes til alle tænkelige formål både til privat brug og til erhverv. 

Vores udvalg af pærer med G24Q fatning er alle med fire ben og kort base på 15,5 mm. Er du i stedet på udkig efter en LED pære med to ben, så kan vi også være behjælpelige. Se udvalget af LED pærer med G24D fatning her.

Når du vælger pærer med LED teknologi, får du flere fordele med i købet. LED lys har en lang levetid sammenlignet med traditionelle glødetrådspærer, og du skal derfor ikke udskifte pæren så tit. Derudover har LED lys et yderst lavt forbrug, og derfor er der også en økonomisk gevinst ved at bruge LED frem for traditionelle lyskilder.

 

Har du brug for et godt arbejdslys eller en hyggelig stemning?

For at sikre den rette belysning til dit projekt, bør du være opmærksom på at vælge pæren i den rette kulør. I udvalget af LED pærer med G24Q fatning, som du kan finde her på siden, er der to kulører at vælge i mellem. En varm og en neutral.

Den varme kulør er god til at skabe en hyggelig stemning, og den passer godt i private rammer i hjemmet. Mens den neutrale kulør er den farve, du skal gå efter, hvis du har brug for et godt arbejdslys. Den neutrale kulør viser nemlig ikke blå og gule toner, og du får derfor et naturligt skær på de emner, lyset rammer.

Uanset valg af kulør får du en pære i høj kvalitet. Bag pærerne står LEDlife. LEDlife er en dansk producent, der er kendt som en stærk spiller inden for produktion af LED lys. LEDlife producerer både lys til private såvel som industri – herunder blandt andet offshore og væksthuse.

 

Vi hjælper med alle typer spørgsmål inden for LED

Har du spørgsmål der handler om LED pærer med G24Q fatning? Eller har du spørgsmål til LED teknologien generelt? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi svarer på telefon og mail.

Vores mange års erfaring inden for området med LED lys og tilbehør gør, at vi kan give en kompetent rådgivning både til profesionelle såvel som private. Er du erhvervskunde og har brug for en større ordre, kan du kontakte os for at lave en speciel aftale.

Ofte stillede spørgsmål til G24Q (4 ben) LED pærer
Hvad er fordelene ved LED?
Der er mange fordele ved LED teknologien. LED pærer giver et rigtig godt lys, og pæren har en lang levetid sammenlignet med traditionelle lyskilder. Derudover er forbruget væsentligt mindre, hvilket kommer din pengepung til gode.
Hvad er specifikationerne for en LED pære med G24Q fatning?
En LED pære med G24Q fatning (quad) er med fire ben og kort base på 15,5 mm.
Hvilken kulør skal jeg vælge en LED pære med G24Q fatning i?
Der er to forskellige kulører at vælge i mellem, når det kommer til MrPerfects udvalg af LED pærer med G24Q fatning. Vælg den neutrale for det mest optimale arbejdslys, og vælg den varme for et hyggelig skær.