Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Filter

LED lygter

En LED lygte er den perfekte gave til manden, der har alt. En LED lygte kan bruges til rigtig mange forskellige ting, herunder til leg, camping og skovtur, og så er den også rigtig god til at have liggende i handskerummet i bilen.

Fordele ved LED lygte

Fordelen ved at købe en LED lygte frem for en almindelig lygte er, at LED har en levetid på op til 50.000 timer, og du behøver dermed ikke at investere i en ny lygte i de næste mange år.

En kraftlig lommelygte skal helst være af typen LED, en LEDpære holder nemlig meget længere end en konventionel glødepære. Du får op til 50.000 timers lys ud af en LEDpære, du skal blot huske at skifte batteriet på LED lygten.

Med mindre du selvfølgelig køber en genopladelig LED lommelygte, så skal du blot huske at lade lygten op i en ledig USB-port. Det kan da ikke være nemmere! Specielt hvis du ejer en bil med USBport, så kan du hurtigt give LEDlygten lidt power på farten, hvis du skal ud at jage, fiske eller hvis du har andre gøremål i mørket.

I hjemmet er en LED lygte også et handy værktøj at have liggende i sit elsikringsskab, når sikringerne springer. Det gør det en del nemmere at skifte sikringerne. Til dagligdags jobs som skift af sikringer er en almindelig lille LEDlommelygte nok.

Er du i gang med mere seriøse sager, skal du op i 4000 lumens, der giver et særdeles kraftigt lys. Denne LEDlygte er praktisk at have med på vildmarkstur, spejderlejr eller andre steder, hvor der løbes orienteringsløb i mørket, ledes efter forsvundne personer, eller du ønsker at lyse langt med din lygte. Her hænger pris og kvalitet sammen så du skal betale lidt mere for denne kraftige LED lygte med 4000 Lumen.

Du får 5 funktioner i en lygte, idet du kan skrue på lysstyrken og tilmed lave stroboskopisk lys til nødsituationer eller mobildisko i den mørke skov.

Mr Perfect har et stort udvalg af billige og utroligt kraftige LED lygter. Se udvalget nedenfor.