Filter

Price
DKK 0 DKK 0
Filter

LED lygter

En LED lygte er den perfekte gave til manden, der har alt. En LED lygte kan bruges til rigtig mange forskellige ting, herunder til leg, camping og skovtur. Og så er den praktisk at have liggende i handskerummet i bilen.

 • LED lommelygte med gaveæske
  DKK 42,00 inkl moms.

  LED lygte i aluminium. Leveres med gaveæske.

 • Lommelygte med Cree LED
  Med zoom og stropo
  DKK 50,00 inkl moms.

  LED lommelygte. Zoomfunktion giver mulighed for en meget fokuseret lyskegle. Xenon kulør på lyset. 200 lumens. Vælg mellem 2 lysstyrker og stropolight.

 • 3-i-1
  Laserpointer, lommelygte og UV lampe
  DKK 20,00
  v. 3+  DKK 16,00
  inkl moms.

  3 i 1 Laserpointer, LED lygte og UV lampe. Rød laser output: 1 mW. Bølgelængde: 650 nm Laserpointeren er ikke designet til at knappen holdes inde i længere perioder.

 • Kraftig LED lommelygte med zoom
  Op til 1000 lumens, USB opladning, sort
  DKK 133,00 DKK 163,00 inkl moms.
  Nedsat pris!

  Kraftig LED lygte. Kan oplades overalt via USB (hjemme, arbejde, bil). Leveres i flot sort farve. Leverer op til 1000 lumens. 3 funktioner: Høj, lav styrke + stropo. Mulighed for at fokusere lyskeglen. Perfekt til leg eller handskerummet i bilen. LED Levetid 50.000 timer. Diameter: 2,7 cm. Længde: 11,2 cm.

 • LED batteri lygte
  1W, rund, 3xAAA, sølv, magnetisk fod
  DKK 32,00 inkl moms.

  Super smart LED lygte på 1W som giver et utroligt godt lys til de mange opgaver hvor begge hænder skal være fri.Den kommer med en stærk magnet fod, som kan sættes fast på metal overflader og som holder lygten i den retning du ønsker.  Bruger 3xAAA batterier (medfølger ikke).Leveres i flot sølv farve. 3 funktioner: Høj styrke, lav styrke, blink...

Hvad er fordelen ved LED lygter

Fordelen ved at købe en LED lygte frem for en almindelig lygte er, at LED har en levetid på op til 50.000 timer. Du behøver derfor ikke at investere i en ny lygte i de næste mange år.

Hvis du køber en genopladelig LED-lommelygte, så skal du blot huske at lade lygten op i en ledig USB-port. Det kan da ikke være nemmere. Hvis du ejer en bil med USB-port, så kan du hurtigt give LED-lygten lidt power på farten, hvis du skal ud at jage, fiske eller har andre gøremål i mørket.

I hjemmet er en LED-lygte også et handy værktøj at have liggende i sit elsikringsskab, hvis sikringerne springer. Det gør det en del nemmere at skifte sikringerne, når man kan se, hvad man laver. Til små, daglige gøremål er en lille LED-lommelygte nok.

Hvad bruges LED lygter til?

Skal du bruge en ekstra kraftig lommelygte, anbefaler vi at gå op i 4000 lumen. Denne LED-lygte er praktisk at have med på f.eks. vildmarkstur eller spejderlejr, hvor der løbes orienteringsløb i mørket og ledes efter forsvundne personer. Her hænger pris og kvalitet sammen, så du skal betale lidt mere en LED-lygte med 4000 lumen. Til gengæld får du en særdeles kraftig lommelygte, som du vil være glad for i mange år.

Du får flere funktioner i én lygte, idet du kan skrue på lysstyrken og tilmed lave stroboskopisk lys til nødsituationer eller mobildisko i den mørke skov.

Mr Perfect har et stort udvalg af billige og utroligt kraftige LED-lygter i god kvalitet. Se udvalget nedenfor.