Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Filter

LED-lygter

En LED lygte er den perfekte gave til manden, der har alt. En LED-lygte kan bruges til rigtig mange forskellige ting, herunder til leg, camping og skovtur. Og så er den praktisk at have liggende i handskerummet i bilen.

Fordele ved LED-lygter

Fordelen ved at købe en LED-lygte frem for en almindelig lygte er, at LED har en levetid på op til 50.000 timer. Du behøver derfor ikke at investere i en ny lygte i de næste mange år.

Hvis du køber en genopladelig LED-lommelygte, så skal du blot huske at lade lygten op i en ledig USB-port. Det kan da ikke være nemmere. Hvis du ejer en bil med USB-port, så kan du hurtigt give LED-lygten lidt power på farten, hvis du skal ud at jage, fiske eller har andre gøremål i mørket.

I hjemmet er en LED-lygte også et handy værktøj at have liggende i sit elsikringsskab, hvis sikringerne springer. Det gør det en del nemmere at skifte sikringerne, når man kan se, hvad man laver. Til små, daglige gøremål er en lille LED-lommelygte nok.

Skal du bruge en ekstra kraftig lommelygte, anbefaler vi at gå op i 4000 lumen. Denne LED-lygte er praktisk at have med på f.eks. vildmarkstur eller spejderlejr, hvor der løbes orienteringsløb i mørket og ledes efter forsvundne personer. Her hænger pris og kvalitet sammen, så du skal betale lidt mere en LED-lygte med 4000 lumen. Til gengæld får du en særdeles kraftig lommelygte, som du vil være glad for i mange år.

Du får flere funktioner i én lygte, idet du kan skrue på lysstyrken og tilmed lave stroboskopisk lys til nødsituationer eller mobildisko i den mørke skov.

Mr Perfect har et stort udvalg af billige og utroligt kraftige LED-lygter i god kvalitet. Se udvalget nedenfor.