Filter

Pris
DKK 15 DKK 960
Forbrug
1 W 156 W
Serie
mere.. mindre
Filter

Tilbehør til vækstlys og hydroponiPrisgaranti på led projektører

Find alt det du mangler til vækstlys, væksthuse og hydroponik

Mangler du udstyr til dit væksthus eller planterne hjemme i stuen? Så find det her på siden. Hos MrPerfect har vi et stort udvalg af tilbehør til vækstlys, væksthuse og hydroponik. Med det rette udstyr til dine LED-vækstlamper er du godt på vej til at have en masse planter og grønt, der stortrives.
Det kan være nødvendigt med plantelys i Danmark, hvor vi ikke har så meget sol året rundt, som mange planter kræver for at gro. Men med det rette vækstlys og tilbehøret dertil, kan du selv sikre optimale lysbetingelser for frø og planter i dit væksthus, gartneri eller i dit hjem. 
Hos MrPerfect er vi specialister i levering af lys til planter. Du kan derfor finde nyttige informationer om ophængshøjder samt størrelsen på det areal, hvert growlight dækker. Og når det kommer til tilbehøret til LED-vækstlamper kan du finde både ophæng, alt inden for kabler og forlængerkabler, timer, projektører og meget mere.
 

Lys med grønt om natten

Foruden det førnævnte udstyr, har vi også et udvalg af grønt lys. Det grønne lys er velegnet til at sætte op i væksthuse og gartnerier, så du kan se noget, når du går rundt ved planterne om natten i deres hvileperiode. Det er muligt både at købe lamper, der er velegnede indendørs, og lamper der kan hænge udenfor, som tåler regn og vandstænk.
Derudover forhandler vi også kontrolpaneler, så du kan styre flere vækstlamper på én gang. På den måde kan du slukke og tænde for lyset og en række planter samtidig. Desuden kan du dæmpe belysningen. Det kan eksempelvis være brugbart, hvis du ønsker at simulere solopgang og solnedgang.
Blandt vores tilbehør til LED-vækstlamper finder du også en fjernbetjening, der kan bruges til kontrolpanelet samt en Smart Home dæmper. Sidstnævnte gør det muligt at igangsætte en timer, så lyset tænder og slukker på samme tidspunkt hver dag. Det er en dæmper, hvorfra du kan styre LED-lyset via din smartphone, Google Home eller Amazon Alexa.
 

Har du spørgsmål? Så kontakt os

Vi ved, at det kan være svært at vælge dette rette vækstlys og tilbehør. Og for at hjælpe dig godt på vej, har vi udformet en vejledning, hvor du kan finde informationer om, hvad vækstlys er, hvor meget lys de enkelte planter typisk har brug for og meget mere. 
Skulle du brænde inde med yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefon og mail, og som specialister i LED-lys kan du altid regne med en kompetent rådgivning.
Ofte stillede spørgsmål til vækstlys tilbehør
Hvilket tilbehør egner sig til LED-vækstlys?
Der er meget forskelligt tilbehør på markedet, der egner sig til LED-vækstlys. Du kan eksempelvis få grønt lys, så du bedre kan navigere rundt blandt planterne om natten.
Hvorfor er vækstlamper nødvendige?
Vækstlamper er et godt alternativ til solen. I Danmark, hvor solen ikke er meget fremme i vinterhalvåret, er en vækstlampe det rette valg til dine planter.
Kan man dæmpe vækstlyset over planterne, så det minder om en solnedgang?
Med en dæmper eller et kontrolpanel kan du simulere en solnedgang, så dine planter går i hvileperiode for natten. Omvendt kan du også skrue op for lyset for at simulere en solopgang.