Filter

Pris
DKK 512 DKK 597
Lysstyrke
800 lm 2850 lm
Forbrug
8 W 25 W
Kulør
mere.. mindre
Pære type
mere.. mindre
Filter

LED pool pære PAR56

Vandtætte LED pærer til swimmingpoolen

Med den mest optimale belysning i swimmingpoolen kan du skabe den rette spa-stemning. Det flotte lys får vandet i poolen til at fremstå lækkert, og man får lyst til at kaste sig i med det samme. Hos MrPerfect finder du et udvalg af LED pool pærer – også kendt som PAR56 spots.
Pærerne kan også bruges til eksempelvis springsvand eller andre projekter, der kræver lys under vandoverfladen.
LED teknologien har mange fordele så som en lang levetid. Dermed er det ikke nødvendigt at skifte pærerne så ofte, som hvis det var traditionelle lyskilder som halogen eller glødetrådspærer. Foruden den lange levetid kommer LED lyset også til gode for din pengepung, da pærernes forbrug er meget lavt.
 

Forskellige lysstyrker i høj kvalitet

Iblandt udvalget af LED spotpærer med PAR56 fatning finder du to forskellige lysstyrker at vælge imellem. I den ene ende af skalaen kan du få en pool pære med en lysstyrke på 800 lumen. Og i den anden ende af skalaen finder du et noget kraftigere lys med pærer, der har en lysstyrke på 1200 lumen.
For alle LED pærer til poolen gælder det, at de giver en god spredning af lyset på 120 grader. Desuden har samtlige pærer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80 til 85. Det giver et naturligt lys, og lyskvaliteten er tilstrækkelig til de flestes behov.
I forhold til farveudvalget af pærer kan du vælge mellem varm, kold, blå og RGB. Med sidstnævnte, RGB, får du en ekstraordinær effekt med en pære, der kan skifte mellem flere farver. Er du på jagt efter en traditionel belysning i poolen vil det blå eller det kolde lys være sagen. Med dem får du et tydeligt blåligt skær. Vælg den varme kulør hvis du ønsker en mere hyggelig atmosfære.
 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Bag pool pærerne står virksomheden V-Tac, der er Europas tredjestørste producent af LED lys. V-Tac er kendt for høj kvalitet og har hovedsæde i London. Producenten har indgået et tæt samarbejde med Samsung med fokus på at udvikle et flot design. Med V-Tac som producent er forbrugeren sikret produkter, der lever op til de krav og standarder, der er i Europa.
Hos MrPerfect har vi mange års erfaring i LED lys, og vi hjælper både private og profesionelle med eventuelle spørgsmål. Med andre ord er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar til at besvare telefonopkald og mails. Og er du erhvervskunde kan du tage kontakt for at lave en speciel aftale.
Har du brug for LED pærer og spots i høj kvalitet til andre projekter, så se vores store udvalg her.
Ofte stillede spørgsmål til LED pool pærer
Hvem har udviklet pool pærerne?
Det er V-Tac, Europas tredje største producent af LED lys, der står bag de pool pærer, vi sælger hos MrPerfect. V-Tac er kendt for deres høje kvalitet.
Hvilke kulører kan man få LED pool pærer i?
Der findes forskellige kulører, når det kommer til pool pærer. Vælg eksempelvis RGB for at få et lys, der kan skifte farve. Eller hvad med en blå kulør for at understrege vandets flotte farve?
Hvilke lysstyrker er tilgængelig for pool pærer?
Blandt LED pool pærer med en PAR56 fatning, kan du vælge mellem to lysstyrker. Enten 800 lumen eller den noget kraftigere på 1200 lumen.