Filter

Pris
DKK 63 DKK 261
Kulør
mere.. mindre
Filter

Op/ned væglamper

Opdag vores udvalg af op- og ned-væglamper, der tilføjer både stil og funktionalitet til din belysning. Disse alsidige lamper er designet til at lyse både op og ned af væggen og skabe en smuk effekt samtidig med at de giver praktisk lys.

Uanset om du leder efter en firkantet, rund eller justerbar væglampe, har vi et bredt udvalg af designs og finish at vælge imellem. Vores op- og ned-lamper er velegnede til mange rum, fra stuer og entréer til soveværelser og kontorer og også til udendørsarealer til oplysning af gangaeraler og husvæg.

Vores sortiment inkluderer energieffektive LED-lamper, der er holdbare og langtidsholdbare. Med IP65- eller IP44-vurderinger er vores lamper vejr- og vandbestandige, hvilket gør dem velegnede til en bred vifte af indendørs miljøer.

Installationen er enkel, og mange af vores lamper leveres inklusive lyskilder, så du kan komme i gang med at nyde det bløde og behagelige lys med det samme.

Skab stemning og stil i og udenfor dit hjem med vores udvalg af op- og ned-væglamper i dag. Udforsk vores sortiment og find den perfekte lampe til dine belysningsbehov!