Filter

Pris
DKK 19 DKK 41
Dæmpbar
mere.. mindre
Erstat
40 W 40 W
Lysstyrke
550 lm 550 lm
Forbrug
7 W 7 W
Kulør
mere.. mindre
Filter

GX53 fatning

Find LED pærer med GX53 fatning her

Har du brug for et godt LED lys med GX53 fatning? Se MrPerfects store udvalg af pærer med GX53 fatning her. 
Der er flere fordele ved at udskifte traditionelle lyskilder med LED lys. LED lys udmærker sig blandt andet ved at have en lang levetid. I udvalget her på siden med GX53 fatning er der for eksempel versioner med en levetid på op til 30.000 timer. Samtidig er faldet i lysstyrken minimalt.
Ud over en lang levetid kan LED lys også bryste sig af at have et meget lavt forbrug. Dermed er der en økonomisk gevinst samt en positiv sidegevinst rent miljømæssigt ved at vælge LED. 
 

Et stort udvalg af de bedste LED-produkter

Foruden pærer med GX53 fatning kan du i MrPerfects brede sortiment også finde andre typer LED lys. Vi sælger eksempelvis G53 AR111 LED spots, som er et meget kraftigt LED spot, der kan oplyse alle slags rum. Iblandt vores udvalg af LED pærer og spots kan du også finde pærer med G4 fatning, G9 fatning og mange flere.
Hos MrPerfect er vi specialister i LED lys, og vi har flere års erfaring bag os. Dermed kan du være sikker på, at vi har udvalgt de bedste lyskilder til vores kunder. En af de store LED-producenter, V-Tac, står bag udvalget af LED lys med GX53 fatning.
V-Tac er den tredje største LED producent i Europa og har hovedsæde i London. V-Tac er kendt for høj kvalitet og samarbejder med Samsung om at skabe innovative produkter, der lever op til europæiske krav og standarder.
 

Opnå mængderabat som erhvervskunde

Når du skal vælge kulør på LED lys med GX53 fatning er der overordnet to nuancer at vælge imellem. Nemlig varm hvid og neutral hvid. Den varme hvide skaber en behagelig atmosfære med et strejf af hjemlig hygge, mens den neutrale hvide giver et godt arbejdslys. Den skjuler nemlig både blå og gule toner, hvilket gør, at de emner, lyset rammer, fremstår i et mere naturligt lys.
Hvis du har spørgsmål til varerne i denne kategori eller LED lys generelt, er du velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar ved telefon og mail til at hjælpe med dine spørgsmål – og hos MrPerfect sælger og rådgiver vi både private kunder og erhvervskunder.
Er du erhvervskunde, og har du en større ordre, så tag kontakt til os for at høre mere om særlige aftaler vedrørende mængderabat – måske kan vi tilbyde dig præcis den løsning, du leder efter.
Ofte stillede spørgsmål til LED pærer med GX53 fatning
Hvad er fordelene ved LED lys?
Der er flere fordele ved LED lys sammenlignet med traditionelle lyskilder som glødetrådspærer. Der er eksempelvis en lang levetid og et lavere forbrug.
Hvilke kulører kan jeg få LED lys med GX53 fatning i?
Der er to kulører at vælge imellem. Den varme hvide eller den neutrale hvide. Den varme kulør er god til at skabe en behagelig atmosfære, mens den neutrale giver et godt arbejdslys.
Hvor lang levetid har LED lys med GX53 fatning?
LED lys har generelt en meget lang levetid sammenlignet med traditionelle lyskilder. For det udvalg af LED lys med GX53 fatning, du kan finde her i MrPerfects webshop gælder, at der er en levetid på lyset på op til 30.000 timer.